2008-04-28 | 09:42:09

Snart bär det av

Ja det här måste bli det sista inlägget på drygt en vecka. ikväll bär det av till Sthlm och imorrn väntar flygresan till Berlin! Skall bli otroligt roligt, är lite pirrig men inte så mycket. har tittat på min väska som inte innehåller allt för mycket kläder vilket är rätt ovanligt. jag brukar packa för mycket men jag tror att jag har lyckats bättre denna gång. frågan är ju om jag skall ta med mig två jackor eller en.. en lite varamre och en tunnare.. just nu överväger jag bara för en så har jag med mig en tröja under den.. tror det låter bra hehe.

Tränar just för mitt övertygande tal, just nu är det lite kort, måste öka en minut. jisses är lite svårt, jag tycker ändå att den är bra nu.

Aja vi hörs om en vecka!

Ciao!
2008-04-27 | 20:57:24

Efterfesten

Hittade denna bild på efterfesten.com

image156
Jag och Ann-Mari ler ikapp på Oscars

Nu ska jag fika, trött efter träningen =)
2008-04-27 | 16:54:29

Finska femman plus jag

Igår vare utgång med finska gänget kan man säga. Jag hade spidat hem till Piliv vid sjutiden för att förkröka lite. Det bjöds på vin och popcorn i stora lass och vi pratade, lyssnade på musik o kollade lite på min blogg hehe. Pilvi hon blev full redan efter ett och halv glas vin så det var ju himla kul hahah. Kimmo  (hennes kille) bara skrattade.

Efter lite mer vin och skratt bar det av till stan. Petri körde och hela samlingen finska lirare var där. Petri och Kimmo satt fram, Kimmo skulle också in till stan. Vårt gäng bestod av Jag, Pilvi, Anne, Annu, Ann-Mari och Mari hahah det var lite besvärligt med namnen men det gick ju rätt bra ändå. Jag och Ann-Mari var de enda svenska men Ann-Mari talar också finska så jag blev väl typ enda ickefinska tjejen hehe.

Vi gick på Victoria och åt innan, riktigt gott faktiskt sedan bar det av till Oscars. var lite orolig att jag inte skulle komma in men det gick fint de. Mer sprit insuptes och vi hade roliga diskussioner hela kvällen. Roligast eller snarare konstigast var när Pilvi tog upp sitt körkort, hon hade tagit det kanske för tio år sedan, på kortet var hon 17 år men det roliga var att hon behöver inte göra något nytt kort förrän hör och hämpna 2046!!! va i hela friden äre för regler i finland! ser man lika dan ut efter 40 år med körkort. hahaha sinnes.

Jobbigast ikväll, en full tjej som för det första trodde att hon kände oss, var finska o var allmänt störig. sedan så såg hon att vi var med en del hockeykillar. Hon råstötte först på Kimmo men han sa att Pilvi stod typ bakom och ja blbalba inte intresserad grejset. Men de brydde hon sig inte om utan körde på, men det gick inte med kimmo så då prövade hon några av de andra. SUCK pinsamt. aja jag fick lite hets på henne o drog bort na därifrån. sedan ville hon va med mig. Åhhh suck igen, sedan föll hon på golvet och sedan försvann hon. skönt.

Träffade Kicki också, något dragen kan man ju lugnt säga hahha

Klassikern igår. Hej, vart kommer du ifrån, är det typ indien blblala. Alltid. denna gång en rätt trevlig människa ialf.

Annars vare en skitroligt kväll, dans och dricka o mat riktigt kul. Anne var jätteduktig på dansgolvet =) Jag, Pilvi o kimmo tog taxin hem vid tre tiden.  Jag däckade med kläderna på i sängen,  skit bra, vaknade vid sju tiden då fick ja byta om o sova vidare.

image146
Hemma hos Pilvi

image147
Börjar bli lite dragen kanske ? Närå Pilvi tittar lite på Tv..

image148
Jag börjar bli glad i hatten

image149
Mari och Anne

image150
Annu och Mari

image151
Pilvi åt kötbullar hehe

image152
Mari och Ann-Mari

image153

image154
Suddig bild på Pilvi som är på G ialf

image155
Kimmo fixar drickan
2008-04-27 | 16:32:05

Vårmässan

Jahapp då har den årliga vårmässan ännu en gång gått av stapeln i Sundsvall. jag var självklart på plats. I detta hav av ställen där folk säljer, grillar, äter och uppträder där var jag med julia och johanna. Jag hade inte inställt mig på att storshoppa direkt. utan här vare bara glo och titta som gällde. det gick fint faktiskt. var inte så intresserad av någonting förutom mat haha och Lush som hade sina vanliga härliga tvålar, schampoon och sånt. allt såg ju ätbart ut hehe.

Det var ju faktiskt rätt okej, satte tänderna i årets första kulglass också. Mmmm så gott, Ägglikör, Dumle och nån choklad aktig en med cookies. Svingott!. Sedan såg vi på modevisningen som var rätt kul. Simon från klassen var också med så det var lite kul. Han var ju riktigt duktig där som manekäng =)

Men efter cirka tre timmar var det nog för mig. Det blev skynda hem hade jag tänkt ialf eftersom jag skulle till Pilvi. smart som jag är tänkte ja ta gratisbussen från mässan till Skönsberg, det tar liksom 25 att gå men ja var dötrött efter en nattsjobb innan så ja ville åka buss. Planenligt skulle ja ta bussen klockan fyra eftersom den skulle gå varje hel o halvtimme. Men som vanligt skare jävlas lite. Sitter i busskuren o väntar, det är jag o en kille till som skall åka. ingen skylt när bussarna går eller om bussen verkligen skulle komma hit. Killen vid namn Petter var en pratglad en så vi snackade medans vi väntade på bussen. efter alldeles för många minuter ser ja bussen i rondellen. Den åker INTE dit vi står. Då blire löpa av! suck, men vi hann, sedan visade det sig att bussen skulle stå där i 20 min också!! spring, svett och hets i onödan. Ialf så hade jag lite sällskap så det var ju kul ändå. sen springa hem o greja tills jag med bra marginal typ tog mig till Timrå :P

image139 
Julia med glass!

image140
Johanna njuter

image141
Myller
image142 image144
Tony Irving var också där och suddig bild på Simon
2008-04-27 | 16:19:44

Kommentaren

Bella i tisdags:

- Nu har både jag och Emil körkort, båda dina respektive.

Hahhaha!!
2008-04-26 | 18:03:18

strax utgång

Hinner inte skriva något seriöst inlägg för tillfället. jag skall springa till bussen om fem min. Skall ut till Timrå för att träffa Pilvi, vi skall ut med gänget och äta sedan blire krogen. Riktigt skoj. Bilder kommer säkerligen imorrn.

Annars har jag julia och Johanna varit på Vårmässan. Inga storspenderingar här inte. 25 kr för kulglass slog jag till på hahha. Men det var trevligt ändå. Aja dags att rusa

Ciao
2008-04-26 | 18:01:18

Fotbollskväll

Igår var jag och Julia på Fotboll. det var riktigt trevligt. Vi såg Giffarna möta Trelleborg och man kan ju säga att det såg riktigt bra ut i början. Giffarna gjorde bara 1 och 2-0 innan det ens gått 20 min. då var man nöjd eftersom jag tänkt mig typ 0-0 eftersom det var min första match för säsongen men icke då. Men istället för tre härliga poäng för Giffarna som slåss i botten så blev det bara en. Trelleborg gjorde ett psykologiskt viktigt mål i slutet av första halvlek. i andra luktade det mer kvittering än utökning av Gif. så blev det också, Trelleborg kvitterade på en snygg frispark och matchen slutade 2-2.

image135

image136


image137

image138

Bilder på fotboll o mig o julia =)
2008-04-23 | 21:37:06

Smile like..

Det slog mig när jag tittade förbi mina fotoalblum. den här bilden påminner om en tandkrämsreklam hahah.
De bästa vännerna är samlade, en rätt gammal bild men den är härlig trots att den är lite suddig.

image134
2008-04-23 | 21:15:54

Dagen såhär långt

Idag har man varit i ganska bra form tycker jag. Cyklade iväg till skolan till klockan åtta. härliga tider, men skönt vare att få sig en cykeltur i det fina vädret. Plugg plugg på skolan. Ett riktigt glädjande besked från skolan var att jag fick A i slutbetyg på kommunikation och ledarskap i förändring, riktigt lycklig. Fick även A på tentan om kommunikationspolicy för Vägverket, totalt B så man kan ju vara hyfsat nöjd. Nog skryt om det. det har väl inte hänt så värst mycket direkt förutom skola.

Men jag träffade lillemma på stan ialf, det var riktigt kul. hon hade emmadag kan man säga. hon hade just varit på manikyr och fixat naglarna, riktigt fint sedan skulle hon iväg och klippa håret och färga. jösses hon vettu. Rickard spatserade på stan och såg lite less ut när vi stod där och prata om att möjligt koliox. Vi får träffas någon dag och snacka mera.

Annars var jag till emil en sväng, han skall till stora staden Sthlm imorrn så jag va förbi och sa hejdå innan jag for och träna. Bara bränna nu hahah. 

Pilvi och jag planerar lite inför festen på lördag. kommer bli tokroligt, fest mat och utgång, kan inte bli bättre. Ska bara kolla vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog.

Aja nu ska jag träna på presenationstekniken, jippi..

ciao

2008-04-23 | 21:07:00

kort på innehavaren

Jag hade lovat kort på Emil efter att han tagit körkort så jag lägger ut några bilder nu. har inte hunnit blogga något idag, tok för mycket att göra i vanlig ordning. måste bli lite bättring på bloggen men det löser sig.

image129image130
Emil kan inte riktigt fatta att det är sant =) såhär ser man ut när man fått ett godkänt på körningen hahah

image131
Jag köpte en liten bakelse och gjorde Chai Latte som grattis, emil tackar så mycket.

image132 image133
kärleksparet
2008-04-22 | 18:39:42

Brum Brum

Idag var det den stora dagen för min käresta eller käraste el emil ialf. Jag har gått och oroat mig sedan igårkväll men känslan i magen var bra denna gång, även fast jag varit toknervös. Har typ tittat på mobilen femhundra gånger idag. Emil har som sagt haft uppkörning, han hade inte sagt någon tid men ja visste att han skulle köra vid ett tiden. Trodde redan då det var uppkörning. men det visade att det inte var det. jag har kollat på mobilen sedan dess, inget sms ingen pling inget vink, Nada. åhh skickade tillslut iväg ett sms, inget svar. ringde typ en timme senare. då la han på. kul. jag och nerver inte bra. men tillsist när jag trodde att allt var kört så ringde mobilen.

Spänt svarade jag: Hallå

- Hej, sa emil

- Jaha, sa jag

- Ja vad ska man säga... säger emil med lite trevande röst

- Jaha säger jag igen och känner att det inte känns bra.

- Ja vad ska man säga.. jo jag har Körkort!!!!!!!!

- Har du? Är det sant, va roligt! utbrister jag


sedan forsätter samtalet hahah

värsta kul! Grattis hjärtat du är så duktig, nu kan vi börna med bilen tillsammans!!

Har även köpt en liten blåbärsbakelse som en liten grattispresent.. den får han så snart han kommer hit. Längtar!!

Bilder på den nye körkortsinnehavaren kommer inom kort.

Ciao
2008-04-21 | 21:50:08

Bedårande

blev lite knas med inlägget, skulle ju ha hamnat längre ned. men det får vara såhär ialf :P

Nu har jag varit lite away med mitt uppdaterande av bloggen. vet inte riktigt varför har varit lite trött och har haft mycket med skolan. Men för att samla ihop lite saker så kan jag börja med lördagskvällen. Åkte och hämta Bella (som för övrigt är vääldigt blond för tillfället) sedan driva vi till ICA. Träffade en gammal klasskompis Olle som jobbat där typ en evighet men de visste inte jag heller. Ialf vi köpte lite dip och grönsaker och körde vidare i lilla Timrå tills vi hamnade hos Sussi. Jätte länge sedan ja tärffade henne och henns son också. Adrian en så gullig söt unge så man blir galen. Han var som vanligt på kalas humör trots att vi kom rätt sent på kvällen. Han visade i princip upp allt han ägde och slängde omkring det som en liten galning. Han skrattade och hoppade i sitt rum av leksaker. ojoj

Vi gjorde inte så himla mycket, satt o snacka vad som händer i traketerna. så som vem som blivit gravid, skall gifta sig eller har träffat en knarkare. Alltså sussi hon har informationen om allt sånt tok hahah alltid lika kul och förvånande. Såg lite på Tv också innan man runt ett tiden körde hemåt.

Hämtade upp Emil i Bredsand klockan två. Fick också skjutsa någon tjej till stan som frågade om hon fick åka. Hon såg ju rätt vänlig ut och ja hade ju två killar i baksätet så jag tänkte hon gör väl inget ont. Och nej det gjorde hon inte hehe. konstigt det där när folk bara stannar mitt i natten sådär o frågar om skjuts. tur att jag inte är någon galning.

image117 image118

image119 

Söta Adrian
2008-04-21 | 21:42:56

fina lilla burk

Min fina lilla efterlängtade burk kom till mig i lördagskväll. Den användes för första gången i söndagsmorse. Den förgyllde hela min dag. Varmt och gott i själen. Jag talar naturligtvis om min Chai Tea burk som pappa köpte till mig när han var ner i Sthlm. Tack så mycket. Blir nog en kopp alldeles snart!

image128

2008-04-21 | 21:34:09

Underbaraclara

Jepp, många känner igen namnet på denna Umeåtjej som bloggar under namnet Underbaraclara. Hennes rätta namn är som många redan vet Clara Lindström. Idag på presentationstekniken skulle vi ha analyserat en kändis eller wannabe. vi skulle titta på hur dessa karaktärer bygger upp sitt varumärke och hur dessa personer får andra att lyssna.

När jag tänkte igenom uppgiften ville jag inte ha en kändis eller wannabe, jag ville ha någon speciell, någon som berör mig genom sitt sätt, sin enkelhet, sina uttryck, bilder och personlighet. Trots att jag inte känner Clara utan endast läser hennes blogg var valet inte svårt. Jag berörs av hennes blogg, hennes, bilder de fantastiska bilder hon tar. 

De saker jag bland annat tog upp var att Clara tar fram saker som är små och gör dem stor, de skapar betydelse och mening. Clara bor i ett hus som är som en resa tillbaka i tiden och det visar hon. Hon tar fram skrin, bokhyllor, koppar och skålar och visar oss. De är småting men det är så vackert. Clara sätter känslor på saker som ingen annan ser och det är de som är fantastiskt. Hon är som en förebild som inte skryter och säger att såhär ska du vara. Hon kör sitt race och förmedlar det tydligt, differenterat och allt går rakt in hos mig och många andra.

Att tala för Clara idag var roligt, lätt och spännande.

image126 

image127

Bilder som berör mig.
2008-04-20 | 12:16:25

Ny layout

Nu är min sida lite mer uppdaterad. ser inte alls lika intetsägande som förrut. Bella har varit och trixat, hon kan ju sånt där med bloggar så nu känns det roligare att skriva. Ska lägga ut lite bilder och sånt från kvällen igår när jag och bella var hos sussi. Hennes son Adrian är ju för söt så det blev lite bilder på honom när han var i farten =)

Annars idag, blir det träna på presenationstekniken, ska ring bella en sväng, skicka in en jobbansökan plus åka och träna. ser fullt ut som vanligt.

Nu ska jag ut en sväng.

Ciao
2008-04-19 | 13:35:36

Travkväll

Igår var det tjejmiddag med tjejerna från klassen. Det firades med middag, trav och rundvandring på stallbacken på Bergsåkerstravet. Första gången jag var på trav och det var faktiskt riktigt roligt. Vi hade en liten gudietur runt där vi fick träffa en kusk som tipsade lite om vilka hästar man kunde satsa på och om olika förberedelser osv. Vi fick även träffa en kvinna som jobbade med dopingkontroller innan det var dags för middag. Himla gott med kött och vin, god chokladefterrätt och lite mer dricka. Vi hade riktigt trevligt. Bästa kommentarerna för kvällen stod Therese för. Precis när vi skall kliva av bussen till travet säger hon med förvånad röst. "Just ja, jag är ju allergisk mot hästar!" hahhha vi skrattar ihjäl oss tror jag, hon hade tydligen glömt bort det, hon berättade att om hon klappar de så sväller hennes ögon typ igen och man måste åka på akuten. inte bra, hon fick inte följa med in i stallet. Andra roliga kommentaren från Theres var att innan vi ens beställt mat frågade hon om man får kaffe efter maten. Hennes bejär av kaffe hade slagit in och hon fick sitt kaffe först av alla efter maten. hahahh

Efter travet fortsatte kvällen vidare mot stora staden sundsvall. vi lanade på Bishop där vi hängde typ hela kvällen. drack o pratade massa skoj. Kickis kille med vänner kom också förbi och pratade. Åldern på Bishop var ju kanske inte den lägsta om man säger så. alla var långt över trettio och jag träffade även en arbetskamrat från jobbet heheh. vi tog oss aldrig ut varken oscar eller Olearys. vi har blivit gamla, det blev en burgare på kebabcity sen tog man bussen hem hahah men det var en kanonkväll =)

image101
Jag och Kicki

image102
Therese

image103
Malin, Linda, Lina och kicki i en lite mörk bild

image104

     
 
2008-04-19 | 13:19:50

Min konstnär

Igår var jag förbi Stadshuset där Emil var med på en konstutställning. Jag känner mig så stolt över min lilla konstnär. Ett eget rum hade han också med sina bilder. Riktigt trevligt. Är flera stora konstnärer på plats med sina bilder också och däribland har min kille också sin konst. härliga tider!

image96

image97

image98

image99

image100
2008-04-18 | 15:15:09

färdig för kvällen!

Äntligen är allt på plats kan man säga. kom just hem från Timrå, fick dampspringa till bussen, men ja hade lite flyt så det kom precis när jag var framme. sedan i metropolen timråcentrum klev man av för en blåsig promenad till lackfirman där bilen stod. men det gick fint där, trevliga killar så det var bara att börna hem med bilen, till halv tre, precis lagom för att jag skulle hinna fixa håret. allt är packat och klart i väskan, det enda jag skall göra är att ta ut pengar men det gör jag nere på navet. Jösses va skönt. hoppas på en trevlig kväll och god mat o lite trav såklart då.

image95
Håret blev ju lite lockigt idag =) kläderna är inte allt för fina för tillfället. vi skulle ha varma kläder på oss när vi skulle gå runt där på travet så jag gick in för det. sedan äre klänning på till middagen och kanske utgången.

Ciao
2008-04-18 | 11:15:22

det tar sig

Nu har jag sanat mig lite. har inte kommit allt för långt i min nya planeringsdag men jag ser som sagt ljuset just nu hihi. japp det känns bättre. Kläderna för kvällen är redan utvald ialf, trots det där skiten med strumpbyxorna så fann jag ett par nya plus fick jag ett par av mamma så det blev perfekt, passade bra till klänningen och jackan som jag ska ha OM det blir utgång, tar med mig det i trunken eller ja rödväskan. Måste komma ihåg att ta ut 200 spänn till Malin också. ska plocka ut allt onödigt i väskan, bara pengar,leg och mobil ska vara där, plus kläderna också, ska kanske lägga in en liten väska som jag ska ha om man inte vill släpa på stora röda hela kvällen.

Har nu också skrivit en halvdan packlista till Berlin, mer frågetecken än klartecken kan man säga haha men det är strukturerad ialf hhaha seriöst ja har problem, plus skrev ja till en postit-lapp med det jag ska shoppa ahahah inte så lång än men man ska inte ställa för höga krav, bara påminna om saker som jag vill ha hihi.

Nu är det nog dags att duscha, undra hur jag ska se ut i håret ikväll.. rakt, vågit, uppsatt, hm.. blir någonstans vågit tror jag med lite lockar o grejs. blir bra. Sen blire lunch, klockan tickar snart mot ett, har kollat tänkta bussar också. det är mycket just nu. har inte kommit nåvidare långt på presentationen än. men ja ska.

Vill se Emil konstutställning också, men det får bli imorrn, kanske bella vill hänka med till stan o kolla. ska kolla med henne, om hon vaknat än.

image92
Jacka: HM
Klänning: Monki
Strumpbyxor: okänd men är funna ialf
Halsband: köpt i Italien

skor: Nilson

image94
Packlistan
2008-04-18 | 10:18:40

Påväg hem i solen

Emil och jag på sörberge norra. en plats där saker och ting inte är som på alla andra platser eller?? nä ofta vi väntar bara på bussen från Söråker skall komma så man kan ta sig till stan något snabbare än med 609. passade på att ta lite soliga kort.

image89

image90
Emil - alltid seriös på bild...

nu kommer även en ful bild på mig.. ser ut som ja målat läpparna med något gegg.. ja har solen i ögonen så jag ser ju allmänt knäpp ut bara för det.
image91
2008-04-18 | 10:14:08

Ibland blir jag less på mig själv

Jag hade en bra dag igår,, enda tills jag fick veta att det skulle bli lite strul med att hämta bilen imorrn, alltså idag. Jag som gillar att planera saker in i minsta detalj, det är liksom en drog för mig. jag bara måste ha koll, ja måste veta hur allt skall vara, när var hur, allt! Så hade ja planerat allt så det skulle vara bra. då ringer pappa och ändrar planerna. och är det någonting jag inte gillar är det att ändra något som är bestämt. Jag blir så förbannad att jag typ måste grina typ. ja det är sant, jag kände hur stressen spred sig och hur jag skulle hinna med allt. jag ska hämta bilen efter ett, men efter ett kan lika gärna betyda tre. plus måste ja ta bussen till Timrå, plus ska jag vara nere på stan fyra för då ska vi iväg med klassen o äta middag på travet. vilket betyder att allt måste vara klart med kläder, duschning, pengar, ombyte och kläder för utgång, smink osv. plus att ja måste skriva två presenationer som jag ska ha nästa vecka. plus att jag tänkte skriva en packlista till Berlin plus saker ja skall handla. Alltså det är så fånigt men jag såg hur allt rasade. jag blev så förbannad så tårarna rann. seriöst. ÅHHHHH. grädden på moset var att vi senare på kvällen fick beskedet att en nära vän till emils mormor hade dött. ja alltså då blev ju mina problem ännu fånigare, var tvungen att böla lite till. jag blir så less.

Ialf denna nya dag kändes ju saker och ting bättre trots att jag fortfarande är lite arg såhär vid tiotiden. skall snart duscha, packa, förberda osv. Jag satt på bussen idag o bara tänkte på allt som skulle göras, hade förberett allt innan jag ens hade kommit innanför mina egna dörrar hahah. men såklart som fan ska det spricka någonstans. Jag hittar just nu inte mina strumpbyxor! de ja använde i förrgår, spårlöst försvunna!! alltså ja får damp, tror syster har tagit dem, tror ni ja får tag på henne Näää. åhh ja har ett i reserv men ja vill ha dubbla om det skall passa till ikväll. har liksom inte helt bestämt vad ja ska ha på mig heller.!! tänker inte gå på något systembolag ialf. de finns inte tid..

Jag måste lugna mig lite, börja lite med presentationen av en kändis wannabe. inte så inspirerad just nu. ibland undrar jag om jag måste söka hjälp hahha. ja hör av mig om saker och ting löser sig hahha
2008-04-18 | 10:03:23

namnsdagskalas

Igårkväll var det ett litet kalas igen. Emils lillebror hade namnsdag och då var det ett litet kalas just för det. Det blev hamburgare till middag som Elias hade bestämt sedan blev det en otroligt god tårta med te och mys hehe. Elias fick ett coooolt tv.spel av mig och Emil som han verkade gilla ialf hehe.

image84

den goda tårtan
image85
min kära Emil

image86
Lillebror Elias

image87
Jag var ju också med på ett hörn :P

image88
2008-04-17 | 17:40:30

Intervju med Gif + konst

Yes idag var det intervju med Gif Sundsvalls Henrik Wikström. Vi skall ju som sagt göra en kom.plan åt dem för att visa allmänheten om deras samhällsengagemang på ungdomssidan. Intervjun gick kanon och han var jätte duktig och kunnig om vad de vill, hur verksamheten fungerar och vad de gör och ser i framtiden. Intressant värre!

Annars så presentationsteknik idag, intressant idag med hehe. vi fick bland annat kolla på varandras bloggar. så man vet ju aldrig vad jag gett för bild av mig själv nu när det för tillfället ligger ute lite avslöjande bilder på både det ena och andra som händer i mitt liv. men man får se det positivt man kanske får någon mer som läser och tycker att det är roligt =D

Ikväll ska jag till Emil för att gratta hans lillebror Elias på namnsdag. Imorrn ska jag hinna gå på Emils konstutställning på Stadshuset. Ni som är i Sundsvall kan gärna titta på den i helgen tycker jag. Det är inte bara hans konst utan jätte många andra konstnärer. Blir skit kul =D

image82
Emil med sin katt Tingeling. sötis

image83
Emil har gjort ett porträtt av sig själv - riktigt läcker bild va =)
2008-04-17 | 17:31:46

syster på gång..

Igår berättade syster att hon skulle flytta. har ju varit på gång ett tag nu men igår var det alltså klart. hon har hittat sin lya söder om stan tror jag man säger haha ja inte så långt från Hydro ialf. Var väl rätt så ok. jag som har typ cellskräck tycker att det är för litet men sån är jag. Syster verkar vara nöjd ialf så det är ju huvudsaken. Känns ju lite konstigt att syster som är 18 ska flytta före mig! jag som ändå är 21 -- > snart 22.  Ja de som inte visste så bor jag ju hemma än. men det funkar för mig bra inga lån :P

image79
Zandra med sin bänk som är typ kökvrån heheh. ser hyfsat glad ut.

image80
Ja o typ så såg rummet ut.
2008-04-16 | 18:26:39

Sommar sommar...

Idag hare verkligen varit vårkänslor i luften! känns som att våren är på väg med stormsteg.. och man vet ju vad som kommer efter just våren hihi. Ialf redan imorse när jag vaknade vid sexsnåret så kändes det som en bra dag helt klart. Blev klar på jobbet vid tio och mötte dagen i solen. ahh va härligt. förutom att man fick tillbringa en timme på Bohmansbussen så var allt frid och fröjd. emil messade att han hade vårkänslor så det spred sig till mig på en gång.

Prata med bella om körkort, strunt, i-landsproblem efter nästa i-landsproblem, vikiga saker samt oviktiga saker. jisses man hinner med mycket på en halvtimme. Passade även på att gå till skolan idag =) ja visst man måste ju inviga dagen ordentligt med en rejäl promenad. Våren sken i mina ögon och när jag njöt som mest så såg jag också en fjäril. Åhhh det kunde liksom inte bli bättre hahha.

På presentationstekniken hade vi en mycket roande föreläsning måste jag säga. den helt klart roligaste på länge. Vi hade besök av två skådespelare som skulle hjälpa oss med tips och grejer inför presentationer. men mest vare kula saker vi fick göra. som att typ hoppa som indianer, stampa med fötter osv. hahah skit kul. vi gjorde även en scen där man skulle ha låg-ochhög status och iklä sig dessa karaktärer. himla kul. Jag var högstatus. kändes härligt. med min passade outfit (som ja glömde ta bild på) så kändes det som passade. Jag och Thomas möttes i ett låg och högstatus, vid ja vad ska man säga en parkbänk/busshållplats typ. Där kom ja instövlandes som någon kaxig pryl haha eller nått. Jag och Thomas möttes även senare på dagen i ett annat möte. "En midsommarnatts dröm" vackert sådär. Det var fina ord med fyra dagar och fyra nätter, månsken, silverbågar, bröllopsnätter och ömma blickar. hahah det var skit kul. blev en bra scen kan ja lova. Jösses lät bra det där :P men det var himla kul och jag var inte ett dugg nervös eller pressad av situationen utan allt gick som smör.

Erica har en bra dag. Måste vara vädret

Nu träna jippi!!

image78

Midsommar 05 soligt och härligt
2008-04-16 | 18:16:19

glädjande

Idag utan förvarning eller kunde i och försig tagit reda på det lite smidigare men såäre. Bella meddelade mig att hon tagit körkort igår!!!! vilken lycka, jag är fan lika glad. Tycker att det är skitroligt, värsta grattis =D

Det kommer en blomma så snart

image77

hahha döda mig inte för den här gamla bilden jag hitta :P (Lars ser ju bra, ja va är han hahah )
men den var ju tjusig på sitt sätt. Midsommar 05 så det var ju ialf ett tag sen
Men Grattis bella!!
2008-04-15 | 12:40:50

hejhopp

Alltså detta blir nog inget kul inlägg. känner det redan nu på en gång.. vet inte riktigt vad jag ska skriva. har liksom inte hänt så pass mycket eller har det de?? Igår var jag med M ialf vi var ut o käkade och hade trevligt på en måndag sådär. Mötet är bokat med Gifsundsvall på torsdag så det känns himla spännande. Annars rullar allt på i sin vanliga takt. har inte blivit allt för stressad än över kom.plan och pres.tekniken eftersom vi inte riktigt kommit igång med något.

Idag har jag ialf hunnit varit på gymmet med Julia. kändes riktigt bra att få träna kroppen lite =) annars då. jo jag sitter o äter en macka, väntar på att min inloggning till Tradera ska ta o fungera. skrev visst fel fyra gånger o då måste man vänta någon timme för att logga in igen. suck. ja som ska handla en speciell sak som går ut ikväll.. dahh lite hets blire. måste fungera innan tre annars blir jag galen.

Ska snart iväg o jobba också på boendet. kul skare bli. jobbar natt dessutom så ja är inte hemma förrän elva imorrn. jisses.

Få se om ja skriver något kuligare inlägg om en stund.

Men det är ju så fint väder idag så ja slappar nog lite på balkongen en stund.

ciao =)
2008-04-13 | 22:00:25

Vila i frid Engla

Så kom beskedet som man väntat på i en vecka. Engla har hittats död och 42-åringen som varit misstänkt för mordet har också erkänt. dessutom har han erkänt mordet på Pernilla för åtta år sedan. Jag har följt utredningen och sökandet efter Engla den här veckan. man har länge trott det värsta trots att man inte vill. Kan hon inte hittas levande någonstans.. men nej tyvärr har hennes tioåriga liv slutat. fruktansvärt.

Jag känner stor sorg trots att man inte känner henne. Men tänker framförallt på hennes familj som levt på hoppet men fick så det tunga beskedet.

Vila i frid Engla

Vila i frid Pernilla

image76

ikväll tänder vi ett ljus för Engla och Pernilla.
2008-04-13 | 16:31:12

lugnare lördag

Efter den som sagt rejäla tillställningen i fredags var det en betydligt lugnare lördag som väntade. jag och emil tog en välbehövlig promenad på två timmar i skogen. riktigt skönt eftersom jag kände mig en aning seg efter gårdagen. jag hade liksom dunkandet av MIA i huvudet fortfarande. vi grejade på emil och jag och vi sov även någon timme på eftermiddagen, vilket var riktigt skönt. middag och trevligt. vid åttatiden åkte vi till Bella för att se filmen Juno. hade bara sett halva hos lars senast men nu såg vi hela. och den är verkligen en riktigt bra film. så mysig och härlig. det åts natchos, guacemole,dipp och dricka till filmen. plus snackade vi lite om gårdagen. en härlig kväll.

image75
Juno, en riktigt bra film =)
2008-04-13 | 16:21:16

minnen från helgen

Så är helgen avklarad. och det är med lugn jag ser tillbaka på en trevlig helg i godavännerslag. eller hahah det där lät mesigt. det var som sagt sushikväll i fredags och det var ju allt annat en lugnt och stillsamt. förutom när vi skulle göra iordning sushin var det trevligt och vi pratade om allt normalt man skall prata om eller nåt. men sedan när småtimmarna började närma sig. då var det dags att korka upp för en blötkväll man sent skall glömma. ur steron sköt M.I.A den tror jag gick på högvarv hela kvällen. Sushin var himla god och vi hade riktigt trevligt. men när väl cidern och vinet började ta sin plats i magen så började även samtalen att förändras från skolan, jobb och allt annat till toalettvanor, fester och ångestatacker. hahha sinnes helt klart. När lars tog fram den berömda Minttun och geleshots som smakade asfalt samt drinkar som var hur goda som helst då vare kört. Det var dans tvåtusen i bellasvardagsrum. jag såg bara sudd resten av natten tror jag. Jag låg på golvet insnurrad i den största tjockaste filten man kan hitta. emma dansade på stolen och bella och lars tog tag i träden ute på gården. det var en syn kan man lugnt säga. Totalt galet fram till sådär tresnåret. sen vare dags att försöka ta sig hem till emil. det gick väl sådär. det var mörkt tametusan hela vägen och jag var tvungen att kexa lite också. hahah somnade som en sten sen.

Nu kommer bildbevisen. inte bästa kvalité pga vissa orsaker. Mer bilder finns på dashuri.blogg.se och ijin.blogg.se. V-tecknet var ständigt återkommande :P


image54image55
image56image57
image58image59

image60image61
image62image63
image64image65
image66image67

image68image69
image70image71
image72
image73
image74
2008-04-11 | 16:53:50

i väntans tider

Tjoho, nu sitter man hemma hos emil och grejar lite med datorn. Emil springer omkring och knäpper lite kort med kameran han har lånat från skolan. mest är det foton på hans bilder han har ritat. fin fina, kanske lägger in någon så småningom.

Annars  väntas det om några timmar sushikväll hos fröken isabelle. har redan bytt kläder X antal gånger, fram och tillbaka grejat på. Men till sist tror jag att jag har bestämt mig. det blev en liten blandning av kläder. tror det blev bra hehe. det lär väl visa sig ikväll. huvudsaken är att allt sitter på plats när det börjar gå in mot småtimmarna.

lär bli spännande minsann. har inte så mycket mer att säga för tillfället. väntar mest. ska fixa iordning ansikte snart också. pust hahaha

ciao
2008-04-11 | 11:45:57

litet kalas

igår var jag och hälsade på min vän Pilvi. Hon har just fyllt år så jag var där och grattade henne lite. Hon bjöd på en drös med godis, kakor, te och allt smarrigt man kan tänka sig. det var jätte kul att träffa henne igen, vi har inte setts på några veckor pga förskylingar men nu börjar det bli bättre. med på kalaset var också Anne och hennes två barn Nellie och Nette som förmodligen är en av de sötaste barnen jag träffat. Plus talar de ju finska så det är också sött. Nette den minsta sprang mest omkring hela kvällen, samt åt godis och drack dricka. när hon inte fick som hon ville då vare bara att ta till de stora blå ögonen, göra munnen till den suraste du bara kan och fälla några krokodiltårar så var allt bra igen. Plus har hon en liten tofs mitt på huvudet som far framåtillbaka när hon springer på golvet.

Senare på kvällen kom också Katarina och pratade lite och det blev ännu mer fika eftersom Pilvi är ensam hemma i två veckor. så det var bara att öppna extra facken och äta. Hon blev ialf jätte glad för sina presenter av mig med muggar, te och tekanna. Helt perfa!

En jättetrevlig kväll var det, vi bestämde då också att det skulle bli en fest den 26e med de flesta finskaspelarfruar och endel andra tjejer plus jag. blir förmodligen skit kul. Kändes ändå lite tråkigt när de for igår kväll eftersom man inte kommer se dem någe mer. Anne får jag ju träffa den 26e men sedan flyttar de till Finland så.. =/

Aja fick skjuts av Pilvi hem sedan, Emil var hemma hos mig så vi kunde vara med varandra innan jag somnade som en stock.

Ps. nu är äntligen hotellet fixat! tog bara femhundra år och femhundra sidor att fixa det men nu äre klart. Mitt i centrala Berlin med två steg till all shopping!! Måste också tacka pappa som skulle pröjsa lite så vi kunde bo så himla bra =D

image52
lite suddig bild, men de var lite kakor o te som åts =) Nelli springer i bakgrunden..

image53
en liten bild på lilla Nelli, så söt. Hoppas ni får det bra i Finland nu =)
2008-04-10 | 17:55:49

sushikväll väntar

Imorrn slår det till igen, det väntas lite middag i goda vännerslag. Det blir alltså sushikväll med gänget imorgon. vi var och inhandlade allt som hör sushikvällar till. Det var ris, lax, kräftor, avokado mm plus såklart lite alkohol. måste ju alltid tilläggas av någon anledning. Blev ett rejält kalas kan jag ju lugnt säga men det kommer bli "flott" hahah.

Det kommer förmodligen bli en minnesvärd kväll med mycket tok. Bilder på kvällen kommer senare. Nu har vi haft både, Spanskt och Italiensktema nu är det så dags för Japan!

Längtar =)

image51
2008-04-10 | 09:24:56

morrn morrn

Då var man redo för en ny dag, har inte så mycket att skriva såhär tidigt el ja det har inte hänt så mycket. Ialf innehåll gårdagen riktigt mycket motion. Va ut o gick med pappa på morgonen, sedan blev det lång promenad med M på eftermiddagen i 2,5 timme och sedan var det dampträning på boxcomaten. Såhär på morgonen känns det, och då menar jag inte i bena. utan min förkylning som inte fullt gått bort, blev inte allt för glad på mig tydligen. syster hade hört mig hosta hela natten, vi har liksom betongväggar mellan varandra. Oj

Annars så ska ja strax på skolan o träffa julia, så ska vi sätta igång med kommunikationsplanen åt Giffarna sedan blire lite lunch. Ska åka o handla grejor till morgondagens middag. Blir sushi hos fröken isabelle kul kul! ikväll ska ja även hinna med att åka till Piliv, så ska hon få sin födelsedagspresent =) sen blire nog till emil + ska ja hinna fixa med boendet i Berlin också. Pust, det blev mycket nu..

dags att sätta igång.

hörs
2008-04-09 | 11:59:57

de små röda

Inhandlade ett par små röda skor i helgen på metropolen Ikea, eller Birsta City. skulle egentligen inte handla något, måste spara till Berlin men då hade jag inte bokat in det på allvar så när jag såg de här var de tvungen att hänga med. kan ju bli svårt att matcha kläderna hela tiden men va tusan. tyvärr går de väl inte att använda just för tillfället med all snö som just kom förbi men så småningom.

Vill även använda mitt fina jacka som kommer från Hm men den är nog lite väl tunn.. kommer väl någon bild på den också så småningom.

image50

de små röda, av ett pris av 239 kr, inte så farligt när de egentligen kostade 800 =)
2008-04-09 | 11:55:59

Vinter vinter

jaha April det är ju en fantastisk månad måste jag ju säga. ena dagen vårväder, med solsken och ballerinaskor, andra dagen snörusk och vinterpälsen på. Idag är en sådan dag. i natt måste det ha toksnöat så ja det känns som det är december igen. känns lite trist måste ja ju säga. men det blev ju ljusare ialf nu när det varit dassväder och grått i ett par dagar.

idag har jag hunnit storstäda mitt rum, dammsugning och torkning av allt. känns så skönt, äntligen lite rent och fint. har också hunnit varit på en liten promenad med pappa i snöyran. höll på att halka också tur att ja klarade mig, hade inte pallat en hjärnskakning eller stukad fot just nu. skall ta tag i lite plugg också, skall läsa på lite om kommunikationsplaner till imorrn och söka på lite böcker, sedan blire en promenad till med M och ja sen vete tusan.

Ska kanske nog iväg o träna ikväll trots att jag inte är helt frisk men ja är sugen nu att ja spricker.

image48

image49

kan ju inte direkt njuta när jag ser det här utanför lägenheten. Bella är nog heller inte så glad över att se hej mitt vinterland igen..
2008-04-08 | 23:11:17

Berlin!

Nu är det äntligen fixat! glädjen är stor när resan till Berlin är bokad! Emil och jag kommer fira våra fyra år i Berlin. det var fan inte dåligt. känner mig grymt glad hahah. Få åka bort, äta god mat, se massa kultur och förhoppningsvis sätta tänderna i Berlins shoppningmecka.

Oj oj känns spännande värre. den 29 april bär det av kommer hem den 3e maj

image46

image47

Berlin here we come!

Är lite hyper just nu :P

2008-04-08 | 19:00:34

Jag fixade det!

Tillbaka efter en lång dag i kursen presentationsteknik. som i senaste inlägget skulle jag prata om sociala samtal. efter gårdagens mindra lyckade pres. så kan jag med glädje säga att jag satt den idag! lite får man säga att man är duktig för idag var allt bra, jag var lugn, jag pratade långsamt med pauser jag stod nära publiken. träna lite på ögonkontakt och att vara noggran med orden. Men annars tycker jag att det gick super. fick även skön kritik från Mr. T, J och Sandra stabilt, även vår lärare var nöjd hehe. i övrigt var alla riktigt bra idag, kanon till klassen!

Appropå annat kommer en sak bokas in, men jag tänker inte säga vad det är förrän det är klart. en del kanske har en aning om vad..

Nu ska jag fira den lyckade presentationen med att titta på kvalserien Malmö-Rögle spännande.

Ciao

image45

Idag kan jag vara en liten vinnare :P kortet tagit på Malta - 07

2008-04-08 | 11:39:50

sociala tal

Ännu en dag, har nästan släppt gårdagens tal om mig själv men kan inte tänka på att jag borde berättat om mina fobier istället. suck. för göra det en annan gång om det är någon som är intresserad =)

Idag har vi fått en ny uppgift skickad till oss. min handlar om sociala tal. vilket jag tyckte var rätt kul. Sociala tal har vi alla säkert någon gång varit med om. tex på bröllop när någon ställer sig upp och säger några väl valda ord till brudparet. Ialf lite sånt skall jag tala om och hur man skall göra för att förbereda sig på dessa tal. Hoppas det går bättre idag. Måste tänka på, stå rakt, prata inte för fort och andas!!

Viktigt viktigt.

hörs senare
2008-04-07 | 19:15:29

presentationsteknik

Jaha då var man hemma efter föreläsningen om presentationsteknik. eller snarare presentationen av sig själv. suck tänker jag såhär i efterhand. Jag gjorde en presentation av mig själv i figuren Nasse. Ni hör ju hahha men ja tänkte och tänkte vad ska jag berätta om mig själv som någon kommer ihåg så jag skrev en liten text om mig själv som ett litet kontrollfreak jag är och sedan skrev jag ut tre Nasse bilder i olika humör precis som jag. Skit bra, jag övade hemma, tyckte jag var rolig och den där minuten höll jag nästan precis.

Väl på skolan blire ju aldrig riktigt som man tänkt sig, presentationerna rullade förbi och tankarna till något annat upplägg dök ständigt upp men vad skulle man göra jag kunde ju inte direkt byta med typ två minuter kvar till min. Jag tänkte tänk om jag kunde vara typ lika bra som Thomas eller nått fan han pratar skit bra, värsta trygg och säker och alltid glad. jag är ofta alltid glad, dampskrattar jämnt men självsäker nja.. måste jobba på det mera. Ialf så jag körde min grej.. och ja det gick lite för fort. alldeles för fort. Åh ja blir less. det gick tillome så fort att jag fick göra det igen!! alltså jag gillar verkligen inte att stå inför folk även fast jag skulle prata om mig själv. Så jag fick köra min fjant presentation igen. Kul. Not.. huaa såhär i efterhand så känner man att man skulle tagit upp något annat.

Ni som inte känner mig eller känner mig skulle nog sagt det där var nog en kul grej.

Nr. 1 Ericas har en speciell ovana. Alla har vi ju dumma ovanor som att bita på naglarna, kolla spisen 5000 gånger eller något annat. Erica minsann hon kan inte dricka upp slutet på det hon dricket. Jepp såäre. Vare sig det är vatten, mjölk, choklad, dicka eller sprit, det ligger alltid en liten slurk kvar. det går inte heller om det är i ett glas eller i flaska eller mugg, måste ligga kvar. Jag tror jag fått för mig att det är äckligt det där längst nere, trots att bara jag har druckit ur det. Ibland frågar jag mig hur många glas jag egentligen lämnat sådär och hur många fulla glas det skulle blir. förmodligen en hel drös med drinkar. hahha jepp det kunde jag verkligen tagit upp.

Nr. 2 Ericas fobier, alla har fobier, även jag. men det är inte spindlar, ormar eller kryp. Utan mina fobier är: Offentliga toaletter och badhusgolv. toaletter är det mest svåra jag handskas med tror jag. jag kan inte gå på tågtoaletter, inte flygtoaletter, absolut inte busstoaletter eller båsdörrstoaletter. jag får kalla kårar. Om jag nu måste måste så äre alltid något äckligt som ligger där eller att det är kiss på golvet, inte spolat eller något annat som gör att jag måste hålla mig i ytterligare 5 timmar. Jag går aldrig på toan på skolan, kommer nog inte göra det heller. Kan lätt hålla mig i 6-7 timmar. Trevligt, nja ibland känns det ibland inte. oftast inte. jag är rätt van. Om jag går på toa hemma hos folk? jorå det händer men inte alltför ofta, hos mig själv, hos emil och hos mina vänner men då är ja försäkrad om att det är rent osv.


Det andra var ju badhusgolv. det är nästan värre än offentliga toaletter. jag går inte på badhus längre, gjorde knappt förrut om det inte var tvunget att med skolan. Jag gillar att bada och sånt det är kul. men golven hua. så fort ja står där i omklädningsrummet bävar jag för att ta mig till duschar och sedan till poolen. för det första är det hår, tussar, matrestor och ludd överallt. oftast. jag trippar trippar på mina små tår för att inte lyckas pricka något av det där. visst det kan vara rent såklart men om det är det så känns det mellan tårna när det är halvblött och då jisses står jag där på tårna igen.


Nr. 3 Lite blandade saker som, att jag är född i Sri Lanka, adopterad till Sverige av min svenska familj. kom till Timrå när jag var 4 månader, en liten knodd som sagt. med mig från Sri Lanka har jag inte så mycket förutom mitt utseende. men jag har mitt andra namn. Manel - som är mitt lankesiska namn jag fick som betyer Vattenlilja.

En annan sak skulle vara att jag har brunt bälte i Ju-jutsu vilket kanske inte många tror men har tränat det typ 15 år så jag kan lite. men det hade varit ballare att säga att jag hade svart bälte i stället.


Åhh fanns ju lite kuligare saker att ta upp där, eller mer sjuka saker :P

image43

vägen ner till poolen är jobbig.
image44

Mina glas är alltid till hälften tomma eller ialf lämnas slurken kvar.



2008-04-06 | 23:35:06

jätte, jätte, jätte gammal

Erica placerad i soffan med emil på en fest i ett närbebyggt område. Emils gamla polare kommer fram och säger till mig. Men Erica du måste ju vara, jätte, jätte jätte gammal nu! För det första vill jag absolut inte förknippas med gammal, jag bestämde förra året att jag skulle fylla 20 en gång till men har accepterat 21 nu. men 22 äre lite sämre med. Men för det andra om jag nu vore jätte jätte jätte gammal ser jag väl inte ut att vara sååå hemskt gammal som typ inte vet jag 42?! hahah. Mitt svar blev tack och tack men så gammal är jag inte. Emils kompis: men fick du inte typ köpa ut åt oss när ni blev tillsammans? Jag spänner ögonen, tänker noga efter, och resonerar i mitt sunda förnuft, nog för att Emil och jag varit tillsammans ett tag men hellå inte sen vi var 11 heller. Jag svarade lugnt istället nä men jag fyller 22 i år. Han: Jaha.. ja det var ju inte så gammalt.. Jag: Tack.

hahah

ja ialf kloka ord från Bella klockan 23.28. : Lär dig det Erica, hur än tragisk du kommer bli, kommer jag alltid vara mer tragisk.

Kloka ord??!! Hahhaha

image42

Jag gammal redan 06!?

2008-04-06 | 23:14:58

Berlin

Just nu idag har tankarna om Berlin riktigt väckts till liv. Japp det är sant. Från kryssning till Helsingfors, från flyg till Köpenhamn har vi nu landat i storstaden Berlin. Det känns hett, inne, nära men såklart skall det alltid jävlas lite innan allt känns kanon.

Obeserva att jag inte är där, utan jag tänker mig där, eller jag o emil då skall väl tilläggas. Idén kom upp i morse när St hade en artikel om just Berlin, shit den staden hade jag glömt bort. morsan o farsan har ju typ just varit där och va det vore väl ballt att åka dit. Hur mycket shoppning som helst och kultur utöver det vanliga. In på nätet och så var man fast vid en miljonsidor som har resmål till Berlin. Leta Leta, åhh men det är spännande. Hittade tillsist efter typ halva dagen ett fin fint flyg dit och hem för en redig summa pengar för min stackars plånbok.

Allt frid och fröjd,, knappast hahha ingen ro inte när flygresan var hittat måste man ju såklart sova någonstans, och inte vill man ligga i någon hydda ute i ingenstans utan rena toaletter och duschar. Jag har ju som sagt lite sådan fobi. borde nog många ha. Boendet var tufft, har inte hittat något som klingat riktigt rätt än om man inte vill betala 3000 kr natten, men nej tack inte denna gång. Får leta vidare imorrn. men det är så himla kul att leta resor istället för att göra presentationer om sig själv. Jisses jag skall prata om mig själv i Nasseform imorrn. Ni hör ju. Kaos blire.

Nä en resa till Berlin vore inte dumt för irrepirre. och ett fint hotell nära beläget i centrum skulle ju inte heller vara så dumt. Om någon kunde rekomendera ett najs ställe för ett stadigt pris hojta vettja.

Nu ska jag träna på mina Nasserepliker och drömma om Berlin.

image40

image41

Berlin JA Tack!  Presentations av mig själv i Nasseform.. inte aktuellt just nu.
2008-04-06 | 16:48:03

tillbaka

Jaha tillbaka till verkligheten eller vad man brukar säga. nu har jag inte bloggat på några dagar och det känns som jag måste komma ikapp lite. Ska göra ett försök på riktigt senare ikväll när jag känner att jag fått lite ro i kroppen. Är fortfarande lite krasslig, hostade hela natten så träna är nog inte lönt om man inte vill ha en kängru i halsen i morgon.

Jag har också varit lite död på bloggandet efter att Timrå åkte ur SM-slutspelet i torsdags. det var en riktigt tung dag. kanske var de som var den där orolighets känslan. Blä. Orkar inte prata mer om det. Mitt liv består nästan bara av det så när det tar slut sådär ja... hua.

Nu ska jag pyssla lite med min presenation av mig själv på en minut innan jag återkommer med ett riktigt inlägg där andra mer roligare saker kommer att florera.

Ciao så länge
2008-04-03 | 12:51:56

något är fel

jag kände redan imorse att något inte riktigt stämde. började redan med att jag vakande för tok för sent. vet inte alls varför ja sovit så tungt.. konstigt. ialf sedan har magkänslan varit felande hela tiden. vet inte alls vad det är. är det något jag glömt? skulle ja på föreläsning imorse? jobb? jag vet inte.. orolig har ja känt mig.. skumt. emil ringde nyss också och det hade inte gått så bra för honom, så det kanske var en intension av det kanske. min lilla älskling.

snart ska pappa komma hem så jag kan åka o göra en pass. sedan hem, äta åka till skolan 15-17 idag..sent värre sedan snabbt hem för hockey. semifinal 6, avgörs det ikväll? kan ju vara därför också men det tror jag inte riktigt. hoppas ialf det försvinner snart.

ciao
2008-04-02 | 22:52:51

hahah roligt klipp

Tittade just på ett klipp säkert många har sett men det är ju fasen skit kul. Sara Silverman har spelat in en låt som heter Im f*cking Matt Damon, kan ses på Youtube såklart. Jisses ja tror ja skratta ihjäl mig, helt sjukt, dessutom är ju karln med och sjunger hahha. sedan blev det ännu roligare när det finns en version av Im f*cuking Ben Affleck hahahha. då är bland annat han, brad pitt, harrison ford, cameron diaz, robbin williams, goodcharlotte mfl med hahha. plus josh groban. Måste ses!

2008-04-02 | 15:37:12

slöar lite

Jaha nu blev det lite slött, lämnade just in min fördjupningsuppgift i ledarskapets roll i förändring, Hoppas den blev bra, kände att det blev mer strukturerat denna gång med kortare texter. Den blev inskickad två dagar senare än inlämningsdatumet men jag tror inte det kan påverka så pass mycket eftersom vår lärare kan vara sjukskriven. Intressant det där, vi går information och Pr där fokus ligger i kommunikation och info. Trots detta är det dålig information vad gällande lärare och kurser upplever jag. Vi har nu inte fått svar på två veckor när nästa kursträff är för de som inte var med under ordinare kursträff. Läraren har inte svarat och ingen på instutionen verkar ha någon koll. jag man slutar aldrig förvånas.

I vilket fall är den inlämnad. Annars så var ja lite less på morgonen då jag skulle boka kryssning till Helsingfors för mig och Emil. Var i princip klar med allt bara typ betala kvar innan ja ser en liten ruta med åldersgräns. jag tryckte där och såklart som tusan är det åldersgräns... 21 år!! Emil är ju 18 så det funkade inte alls så j***a bra. dåligt less jag blev!! ringde o fråga om det räckte om en var 21 el om man kunde ha något intyg el dyligt. men icke!! SUCK. 18 är väl ändå myndigt tycker man i vilket fall skulle man ju få visa leg om man skulle handla alkohol. åhhhh

Men hoppet lever för Köpenhamn än. Om vi känner att allt klaffar med både ekonomi och tid så kan det funka. Måste hitta ett bra boende bara.. går lite trögt på den fronten just nu. Flyg har jag ju redan kollat. Aja hoppas hoppas.

Nu ska jag slöa lite till innan vi får besked om vilket företag vi skall göra en kommunikationsplan åt. Intressant!

Ciao!

image39

Jag och Emil vår första sommar - 04!
2008-04-01 | 20:16:43

alkohol och socker

Ja jag hade väl nämnt att jag skulle lägga in lite bilder från festen i helgen och har man lova så har man väl. Var ju som sagt fest hos jocke i helgen vilket brukar betyda att det spårar ur efter ett tag hahha. men det gick fint tror jag. men när jag tänker igenom är det lite vagt här och där. men vi hade skit kul. jag o bella var först in men det gjorde inget, tessan x2 fredde moppa mfl kom nästan på en gång. fram med drickat o sen var diskussionerna igång. alltid lika intressant man vet aldrig vad som skall diskuteras. Brukar sätta igång när vi sitter där med något kortspel med en massa regler som ingen riktigt är med på. Bella var inte riktigt hundra med alla gånger.. typ när hon får ett kort hon skall dela ut drinkar på. Bella: Vadå får man inte dela ut drinkar till sig själv?! hhahaha

sedan tyckte bella att det gick trögt på dicka fronten så hon hittade en sockerpåse eller vad det heter hos jocke och den vettu kryddade hon sin drink med och ja efter det gick det undan hahah!! ja tog även lite med och ja jag kan ju säga att det kändes enda ut i fingerspetsarna. det blev mörkt där ett tag tror jag.

Nästa bella grej hon är ju för rolig om man säger så. Hon hade tydligen druckit upp sitt så hon var tvungen att skaffa mera. Moppa hade öl kvar så hon köpte en öl av honom till hennes största lycka köpte hon en öl på 33cl av moppa för 100 spänn!!!! ja 100 kr helt jäkla otroligt. Erik var nog hyffsat nöjd med det inköpet.

Nu kommer det lite bilder mellan himmel och jord men spel och det ena efter det andra.. =D
image28 image29

jag innan festen och min drink blandning senare

image30  image33
blla har börjat korka upp och jocke medimage31
fredde o bella grejar
image32
Nu tror ja Moppa berättar något tok, Magnus verkar inte vara riktigt med heller.
image34image35

nu tror ja det börjar gå för långt hahha

image36image37
jocke o bella

image38

Moppa och ja fotar varandra. Mer bilder finns på bellas blogg dashuri.blogg.se

2008-04-01 | 19:15:00

glad

Trots att jag började halvelva imorse var jag inte piggast när jag klev upp vid åtta tiden. segade på hemma o gjorde det jag skulle. tränade in lite vad jag skulle säga på seminaret om kommunikationspolicyn på Vägverket innan det var dags att åka lite buss. kunde ju ha gått i detta vackra väder men ja var lite för sent ute för att gå så lat som ja är tog ja bussen. ja ska börja gå sedan om ja ska komma i någon slags form. :P

Ialf när jag stod och väntade på bussen kom en kvinna förmodligen afrikansk härkomst med sin barnvagn och med förmodligen världens sötaste unge. Värsta liten med världens största brunaste ögon, fem mil långa ögonfransar små fylliga putande läppar tittade den lilla saken på mig. jag flinade som vanligt liksom o hon med barnvagnen tittade på mig o sa något med att han/hon kom inte riktigt ihåg vad hon sa men att den gillade solen jätte mycket inte att titta på bilarna som for förbi utan det. jag skrattade lite lätt som ja brukar göra när ja inte riktigt vet vad jag ska säga. sedan kom den ganska klassiska frågan ja brukar höra. "Vart kommer du ifrån" kommer ständigt på tal vet inte riktigt varför, denna gång gjorde det självklart inte något. brukar mest komma på krogen av någon snubbe som tror sig känna mig och säger att de vill bli min" vän" men i själva verket vet ja precis vad de vill. sedan när man sagt vart man kommer ifrån så vet de såklart att det var där ja kom ifrån o de börjar säga saker som ja inte fattar och kör registret på dåliga flörtgrejor. aja till saken jag är som sagt adobterad från Sri Lanka och när jag sa det sken hon upp som rena solen och sa att jag var "you are to beautiful" .. ja kände nästan att ja rodnade även fast de nu inte riktigt syns men ja kände mig värsta glad och skrattade till o sa tack hehe dagen kändes betydligt bättre och att ja skulle gå till fem hade ingen betydelse. Tänk va lite kan göra en glad.

Appropå annat frågade en kille mig vad det fanns en blomsterhandel idag o ja tipsade han. Oj han blev så glad o tackade så himla mycket. en liten parantes men han såg lite stressad ut och då kom jag hahah aja en god gärning liksom :P

image27

en gammal bild ja slängde in =)

2008-04-01 | 19:01:25

present

Åh nu kan man blogga ikapp sig lite tror jag efter några dagars avbrott. idag svängde jag förbi lite på stan efter en lång dag på skolan. var och köpte present till min finska kompis.. som ja vet inte läser bloggen än :P vilket är tur annars vore ju typ rätt dumt att lägga ut bilder på vad jag inhandlat. har velat lite vad hon ska få men ja vet att hon är en hejjare på te så va fasen ja kör på temat te. Så svängde faktiskt in på myrorna ja hör o häpna men ja ville ha en fin tekanna som ingen annan har och där stod den och titta på mig faktiskt redan igår men ja slog till idag. så den damp ner i väskan.

Sedan tog ja mina lurviga till Indiska för jag ville ha ett par fina koppar till min tekanna. Medan ja stod o pratade med lars om bland annat att han flyttat in i nya lägenheten bland annat. ialf till saken hittade jag ett par perfekta koppar med fat i en fin färg så perfekt tänkte jag så var det kirrat. Fattas bara lite härliga tesorter så är saken biff.
Hann dock inte tönta runt på stan för att handla något till mig själv men det löser sig nog =)

image25

image26

härliga koppar från Indiska och tekanna från myrorna.
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.