2008-12-30 | 17:40:45

Ett kärt återseende

I somras hittade jag och emil en skataunge liggandes i ett dike. Den låg aldelles hjälplös och shippade efter luft. Vi tänkte att vi inte kunde låta den ligga där och bara dö, utan vi tog med oss den hem. Väl där så försökte vi ge den lite vatten. Förmodligen hade den varit med om någon olycka i form av påkörning eller liknande krock eftersom den var i chocktillstånd. Ofta när fåglar flyger in i glasrutor brukar det räcka med att de får ligga i en liten låda där det är mörkt för att kunna bli lugna.

Antingen så mår det bra och kan fortsätta eller så visar det sig att smällen tagit för hårt. men vi prövade ialf men denna gång gick det inte så bra. Utan vår skata dog några timmar senare. En godgärning var det ialf, trots att det inte gick allt för bra. men han slapp ju bli uppäten. Emil ville gärna stoppa upp fågeln men kom sig aldrig för i somras. Istället blev det som en överrsakning i Jul när den dök upp.

Inte vid liv men ialf såg den glad ut. 
2008-12-28 | 22:41:31

Äntligen lite ordning

Godkväll. Jag har verkligen inte bloggat nu på ett tag igen. Mycket tid har gått, jag har skilts från Face för ett tag, åkt hem, varit på 50-årskalas, haft julafton och stök, varit med vänner och pojkvän och tagit det bara lugnt med sena kvällar och sena mornar. Har aldrig varit så skönt tror jag. Har sovit till tolv bland annat en dag. När hände det senast?? måste varit någon gång under den tunga tonårstiden när man mest var i pubertetsgräl med sig själv och bara ville sova och göra allt som inte var normalt typ.

Nu har man ialf lugnat ner sig, varvat ner och glömt bort det mesta som har med försäljning av Citibank kort på kalla mackar..hua jag får kalla kårar.

Nu är det en vecka kvar innan man beger sig tillbaka till sthlm och verkligheten. dock ska jag hålla utkik efter lite nytt nu. Men innan dess skall det firas nyår, skönt att det löst sig. Fick lite smått ångest där ett tag. Imorrn blir det promenad med pappa, åka till lars och fixa lite, klippa mig och sedan bege mig till Karln.


Såg Australia igår med karln, den var faktiskt rätt bra, Ok liksom. Hade ingen direkt dragning till Hugh Jackman men aa det var något visst med den här filmen, måste varit kläderna eller nått.. jösses. Annars var den rätt smörig, mycket kärlek och en vändning i filmen som gjorde att det blev som en ny film i en. Men den skall nog ses ändå. Ingen actionfilm direkt men ändå. Barnet i filmen Nuhulla eller hur det stavas, vadå söt, aborginbarn jösses.
2008-12-15 | 23:45:01

Grabbarna har lämnat gruppen

Idag fick vi beskedet att våra kära killar kalle och seb skall åka till linköping den sista jobbveckan. det suger bajs att vi inte får vara tillsammans innan vi går på ledighet. det kommer inte alls bli lika dant utan dem.

Inget Sebelishous och inget "hade bra nu du då" som kalle alltid säger till alla kunder. Ingen som säger det mest sjuka och snuskiga, samt perversa skämt i de mest opassande situationer, ingen som säger fy fan eller det är helt sjukt på härlig skånska.. eller coup.. Suck

Vi har bara känt dessa två flummisar i fem veckor med det känns som i flera år. Gjorde ont i hjärtat när vi hade vår sista kvällsmiddag tillsammans på ett sunkit Mcdonalds strax utanför Örebro..Bara för att inte tänka på grabbarna för mycket så lägger jag upp en häftig bild som Maria gjort på mig.
2008-12-14 | 21:24:06

Härligt att vara ledig

Helloj friends!

Efter en riktigt tuff vecka här i örebro har vi äntligen fått vilat ut på vår lediga dag. Det känns seriöst som man är bakfull fast vi inte druckit. så slut är vi. Slut som artist och helt förstörd. Kort och gott. Men nu äre bara en veckas jobb kvar sedan får jag åka hem.

Hur har veckan varit då?, vi har jobbat som svin ialf och sovit grymt lite. I onsdags var vi ju ut och söp som djur och sedan var man ju som döden själv på torsdagen. Fredagen blev det också en fest dag av sällan skådat slag. Vi var på Björstugan igen, stället allt går på. med förmodligen det skabbigaste namnet hitills. men mycket folk, bra musik och lite halvsnygga människor. En maltes stötte på mig, den engelska stilen ni vet. Men ja sa att sebbe var min kille då stack han hahah.

Kvällen slutade ialf hemma för sent på kvällen i grabbarnas rum med popcorn innan jag somnade och vaknade klockan sju med kläderna på mellan sebbe och kalle. fy fan, ja fick värdens chock men jag hade tydligen dött på sängen när vi skulle äta sen så låg ja bara där. Fy fan va skabb. Sen vare bara att jobba igen hahaha jag var verkligen på g. Not.

Lördag blev ingen fest, det blev bara kebabrulle, datasittning och mys. Söndag lika härlig, bättre matätning dock. sovmorgon och bio, Livet från den andra sidan. den var flummig men rolig.


kalle dahlin


jag och seb


stekig bild på mig och maria
2008-12-09 | 22:31:14

firmafest de var grejer

hej, nu har jag nog återupplivat mig efter firmafesten i helgen. det var tuff och så jäkla rolig och som vanligt helt sanslös. först träffade jag mina päron och vi var på revy och såg magnus uggla johan ulvesson och johan rehborg, det var sjukt roligt, varmt rekomenderat!

ialf åter till festen, jag ansluter med de andra från företaget vid café opera. vi är ett stadigt gäng med en del tillresta norskar. VD var även på besök. In på Café Opera där dukades det fram champangne, sprit och shots i massor. VD bjöd. mycket nöje där alltså. jag som var orolig att jag inte skulle komma ikapp de andra i akoholvolymen eler vad jag skall säga. men jag kan ju lugnt säga att jag kom ikapp och förbi.

Det blev dans med chefen på dansgolvet och de andra i lägret. Sara Skyttedal var på gång, efter en tid där tog jag sara och kalle oss till stureplan. där blev ja fan ännu fullar, jösses det var helt galet, jag kom inte hem förrän vid fem. Pappa tyckte att jag inte verkade full när jag kom hem.... ja det var väl kanske tur. jag hittade fan inte ens till sängen.

Nu mina vänner är jag i Örebro så ni vet. blir väl här en vecka eller två, vi får se men snart bär det av hem ialf.

puss

2008-12-05 | 22:06:50

Det kära gänget


jag och min nuvarande sambo maria


Min kära malin som lämnat oss, bossen och jag.


lars


Relax, take it easy, I will take care of you.
2008-12-05 | 21:51:49

Äntligen hemma eller..

Hello friends, nu är jag tillbaka i borlänge igen. känslan är rätt skum faktiskt. det känns som att vi är hemma. Hemma!! i borlänge! kan det bli värre. sveriges kriminellaste stad! plus dialekten, jösses.

jag och maria har haft fyra riktigt bra dagar i mora, vi har jobbat som svin mellan 10 och 14 timmar varje dag. Snacka om att vi varit trötta när vi kommit hem. Det enda jag gör är verkligen standard just nu. Har ätit exakt samma frukost i tre veckor nu. Först en skål med vaniljyougurt, nyttiga flingor med torkad frukt, sedan två mackor med leverpastej samt ett ägg och sedan ett glas juice. Ingen förändring på tre veckor!

Sedan spenderas resten av tiden på shell, där säljs det kort, snackas skit, äts korv och lådmat. illa. riktigt illa. sedan duscha eller något när man väl kommer hem, sitta vid datorn, prata i telefonen och se ett avsnitt av 2/5 men.

Idag vare slut på mora och dags att åka tillbaka hem som vi säger här. alltså tillbaka till mora. Jag spenderade min dag i Falun, försäljningen gick inte så bra, men en gubbe där som kalls för Bäver blev så glad när han såg mig att han kramade mig hahahahhaha vi är kända här i dalarna, verkligen.

Så nu när vi kom tillbaka till hotellet mottogs vi som vi bott här och alltid kommer göra. Ulla vår ulla hon hade fixat rummen åt oss, frågar när vi vill ha frukost imorrn och när vi skall åka och komma tillbaka hahaha.

Kupolen! sweet home.

2008-12-02 | 21:53:30

Cjoup!Tjoho vänner nu har jag vaknat till liv igen. Ni ser ju vad jag har haft för mig den senaste tiden med vårat gäng. jepp vi har bara supit skallen av oss, skämt ut oss i borlänge och haft rejäl baksmälla hahhaha.. närå men festat har vi gjort. i lördags vare galet fullt ialf, vi hade blivit fri norsken, han var på hemligt uppdrag..så vi körde egen fest, våra grabbar är för härliga =)

nu har vi lite internskämt på det här stället. Skåningen har ju den bästa dialekten. Ni ska höra när han säger Coop det är så jävlust fult. "Cjoup" tror jag det blir när man skriver hehe och när han säger Eurokortet säger han ojrupkortet..hahaha det är svinkul på skånska ialf.

men just nu har jag och maria stuckit från gruppen för en tripp i mora där vi säljer kortet. det gick skitbra första dagen. sålde hela 19 kort. rekord! mora är trevligt än så länge. har även fått min tvätt tvättad har fan inte haft ett par rena underkläder på en vecka hahha fan va äckligt men det har varit slut har tillomed varit tvungen att köpa fler.

nu blire lite vila och kanske en film, vi hörs friends!
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.