2008-06-30 | 21:36:01

Jonkvinnan på ICA

Jon, Jon, Jon... jag hoppas alla vet vad det begreppet är för någonting. Jag kan förklara lite lätt. Det är en äcklig person från början, förmodligen från en plats där man bara har en mack, ett ica, och man har möjligvis en affär med Savanna byxor och hoodtröjor med drakar på.

Idag mötte jag ett Jon på ICA Maxi. Två äckliga kvinnor ( ja ni får säga att jag är elak) men de hade gammalt inte tvättat hår som förmodligen inte klippts de senaste femton åren, inga pinglor, sunkiga gamla svarta kläder, svarta långa tröjor med döskallar på och ja de skulle handla en halvmeter lång korv. Ni hör ju!

Jag skulle precis dra mitt kort när Jonkvinnan kommer fram snabbt och frågar:
- Har du ICA-kort?
- Jag, nej jag har inget sånt.

Jag hinner inte mer än blinka innan Jonkvinnan drar upp sitt kort och drar det mitt framför ögonen på mig så att hon kan få poäng på sitt kort för det jag handlat. !!!!!!!!!!!!! Alltså ibland får man ju hets.

-Jag, jaha... vad gör du då?
-Jonkvinnan: nä jag tog bara poängen (med ett äckligt flin)
- Jaha säger jag, kan jag dra mitt kort nu.. (och tittar skumt på hon i kassan)
-Jonkvinnan skrattar och puttar mig, som att det skulle vara roligt liksom..

Alltså man skall fan inte sluta förvånas över folk. Kommentarer är överflödiga!! 
2008-06-30 | 21:17:43

Fotosession 08

Igår var en helt fantastisk kväll faktiskt. Egentligen skulle jag titta på EM-finalen i fotboll men jag råkade ringa Bella för att snacka lite innan. Då skulle hon och lars åka på fotosession till Njurunda. De var helsäkra på att jag skulle se fotboll, och det skulle jag egentligen. men för första gången tror jag så bestämde jag mig för att det var mer spännande att åka iväg sådär än att se matchen. Emil trodde att jag blivit sjuk eller något haha. men vi kunde ju lyssna på radion =)

Den lilla blåbilen kom och plockade upp mig efter åtta och så bar det av till hela fyra fina ställen ute i vårt vackra samhälle. Skatan, Myrbodarna, Lörudden och Fiskehamn. Titta på solnedgången, knäppa vackra bilder på hus, båtar, vatten och fåglar, det är faktiskt inte varje dag. Det borde alla göra någon sånhär fin kväll som just denna.2008-06-30 | 21:07:04

Konstnär i farten

Emil är ju som vanligt riktigt duktig på att måla och skapa. Under sina två lediga dagar gjorde han en skiss till en tatuering. Det var inte direkt dåligt om man så säger. Men hur skall någon kunna tatuera in det.. den är verkligen detaljrik. Det är en drake, lite väl stor och elak för min smak men han som skall ha den var ju minst sagt nöjd.


Den här eldiga tavlan har han även gjort :P


Där är han =D
2008-06-30 | 21:01:02

Solningen gick..

Tillbaka efter en otroligt händelserik helg. Tror det var länge sedan man hann med så mycket saker hehe. ialf igår mitt på dagen solade Erica för att hon tyckte det var dags att få lite mer färg. Egentligen gillar jag inte att sola, man svettas ju som en gris och man kan ju knappt kolla för solen är mitt i ögonen.

Tur är väl att jag inte behöver ligga särskilt länge för att få färg. Är det riktigt varmt så behöver jag ligga kanske tjugo min för att få riktig färg. Igår var väl typ någonting i den stilen. Låg där på balkongen med bikinin på. Varmt som satan så fick jag tillslut nog. Gick in på badrummet och såg att jag fått färg... men det var inte allt. det hade blivit ett vad ska jag säga vackert mönster på min rygg..


Fint?! snöret ville tydligen också vara med.
2008-06-28 | 15:57:19

Bio ikväll!

Äntligen skall man gå på bio. vete tusan när jag var där senast. men iår tror jag inte att jag har varit där. skandal kanske. men jag är inte så bra på att gå på bio. jag vill bara se massa stor filmer. och idag är en sådan dag. Ikväll ska jag och bella se Sex and the city som alla pratar om. Jösses vad jag längtar. vill inte ha några förväntingar men va i hela friden det måste man ju ha. har man föjt serie slaviskt och sedan köpt hela boxen då äre bara så att man måste se filmen.

Den är ju hela två timmar och 25 minuter. det måste var någonting riktigt bra hahaha

nu ska jag ge mig. men det är de som är planerna förutom att vi ska till lars sen och pimpla och spela kubb. kommer bli intressant som vanligt hahah =)


eftersom jag är hos emil hade jag inga bra bilder. så jag hittade den här på
Tingeling. emils kisse
2008-06-25 | 22:57:28

GodNatt

hann inte blogga idag. blev mycket idag med som vanligt. är riktigt trött nu och det är dags att krypa till kojs.
Lars har nyss varit här och tittat på fotbollen med mig idag. Tyskland vann.. vet inte vad jag tycker riktigt.

Imorrn väntar jobbet=D sedan ska jag till mos, vi ska träna imorrn!

Puss o kram

2008-06-23 | 20:23:13

Facebook

Ja nu har jag också blivit medlem i facebook. få se nu hur länge jag håller koll på den där sidan. men det kan ju vara trevligt ett tag. hittade många av mina vänner där så ja det är bra. Främsta orsaken var ju att hålla kontakt med Pilvi =)

Nu har jag suttit och grejat där alldeles för mycket... det började ju regna så löpningen sket sig, får bli mina 500 istället. blir nog bra ändå =)

Ska forstätta med jobbansökan nu.

Inte så intressant inlägg för tillfället. men på måndagar är det inte så händelserikt. förutom att det var någon som ringde och pep skumt i min mobil idag.

Ciao


Regniga dagar vill jag vara i Italien och varför inte Tropea.
2008-06-22 | 22:27:51

Min kära vän

Var på besök hos min kära vän som råkat ut för en olycka. men trots omständigheterna mår han bra. kroppen var drabbad men han repar sig. tack och lov. jade hade fått dödsbilder i huvudet.

En liten tanke bara

Ta hand om dig min vän så ses vi snart.
 
2008-06-22 | 22:11:21

En doft av..

Syren på midsommarafton är inte dåligt.
hahahhahaha kommentarer överflödiga
2008-06-22 | 22:04:21

Midsommar att minnas

Midsommar brukar vara lugna fina tillställningar när man plockar blommar, dansar runt midsommar stången och umgås med familjen. Om man nu är fem år. Är man snart fyllda 22 är det så mycket mera. det är varken lugnt fint eller några blomster. det är god mat, sprit och hets. Denna gång var inget undantag. Vi blev hemma hos fröken isabell denna gång. det gjorde ju inget. vi hade sjukt kul. Vi festa som om vi våre 45 pers. men vi var fyra. i vanlig ordning. denna gång hade vi bytt ut emma mot emil. emma kunde inte komma hon hade fått i sig för mycket och det var ju som sagt inte värt att cykla till bella om hon kunde ta livet av sig på vägen. jösses.

Men med emma i hyffsat tryckt förvar kvar i sörberge körde vi på hemma hos bella. Vi åt som vanligt god mat i början, lax, bulgur, sallad och vin. Fint och härligt. sedan mer vin, annansefterrätt, annan dricka, damp musik och bilder som talar sitt tydliga språk. hahahha ja tror jag avlider.

Mer bilder finns på bellas blogg, hazardmissb.blogg.se

Ps vänner, jag har lagt ut lite mer bilder på fujidirekt =)
2008-06-22 | 21:50:32

Vilken spelning

Det är söndag, långt ifrån onsdag då Emil hade sin sista spelning med Toto Teens på Pipline. Jag tänker inte vara långrandig men jag kan ju säga att detta var nog den bästa spelningen jag varit på. Helt seriöst. nog för The Ark, Hives, Håkan, Pink eller Moneybrother, Elton lbabalala... det här var fantastiskt rakt igenom. Jag säger bara det, de som missade spelningen i onsdag får ångra sig riktigt rejält.

Inte bara för att emil var med var den bra, utan hela spelningen var verkligen någonting utöver det vanliga. Denna spelning innehöll två akter. Akter med, Batman på duk som talar om sitt hat till Tototeens, en balettuppvisning, en kock som lagar köttbullar, sång, träningspass, skådespeleri utöver, en av världes starkaste män, mord, mer Batman, mer mat, en kör som tog en från Pipline till någon religiös kyrka där Carola närvarande, dödscen med mera. Det var tametusan allt.

Det bästa var när Sven Wolter var med. Inte på scenen, men han hade tagit Emils kropp. Denna scen är svår att förklara men emil står framför micken och ur hans mun kommer Sven Wolters stämma. Jag har fan inte skrattat så mycket i mitt liv. Det var sjukt kul. De hade alltså fått Sven Wolter att spela in en scen med Toto Teens?!! bara det.

Spelningen är inspelad och kommer så snart den är färdig klippt finnas ute på Toto Teens hemsida.

http://www.tototeens.info.se/
----------------------------------------------

Till Pilvi =)
Moi, mita kolo?

Hoppas allt är bra, titta gärna på Toto Teens hemsida så kan du nog se klippet från Hitmakers som gick på kanal fem. Om du inte hittar det så finns flera andra klipp du kan se under media=) Kramis


Emil


Pontus


flera ur niomanna bandet


dödscen
2008-06-22 | 21:30:13

Torres eller Buffon?

Sitter i godan ro och tittar på fotboll. Det är fotboll varje dag, jag är ingen fantast men visst kollar man. Ikväll är det Italien Spaninen och vad ska man säga om det. En fotbollsfantast kan ju tycka att Wow vilken fotbollsmatch med två så bra lag bllabal.. en annan fantast alltså kan säga Wow kan det bli bättre, Italienare och spanjorer!! jösses. idag är jag mitt i mellan hahha eller..

Om vi skall gå bort från fotbollen för en sekund. Tro bara inte att jag är en sådan som bara tittar på sport för de snygga killarna men ibland måste man ju ha någonting att vila ögonen på. 

Ikväll är det Fernando Torres i Spaninen och Gianluigi Buffon i Italien. Ingen lätt match som sagt. Vem blir kvar?! Buffon Italiens snygg målvakt som är snuskigt lik vår egen Henrik Lundqvist. Där har vi en man hahaha mörk, lång, snygg och med en italiensk stämma. jösses.

Men sedan har vi ju Torres där har vi någon i min smak. Blond, med ett sötare utseende men ändå manliga drag. Med den där blicken så kan han nog få vem som helst att göra.... hahah

Nä nu ska jag forsätta njuta av fotbollen och inte bara männen som springer på planen =)


Torres


Buffon 
2008-06-17 | 21:59:07

Ett besök på akuten

Idag har det minst sagt varit en händelserik dag. det är förmodligen därför jag har fått huvudvärk nu. anspänningarna har släppt på allvar. Allt var frid och fröjd på jobbet ända fram till klockan nio. Då sker en olycka. Fredde håller på med en pinpett som är gjord av glas, den går sönder och skär sedan rakt över två fingrar. Han kommer blödande i chock och säger bara att han skall till sjukhus innan han bara kan se prickar. Mycket otäckt, blod i massasor och han svimmar nästan.

Dock när han sitter lite, kommer han tillbaka och vi lindar om hans hand. Jag får sedan köra honom till akuten där vi får vänta en stund, trots att vi är de enda som är där. men vi kommer till sist in, där får han ligga ner och sedan är det dags för att tvätta såret, som är rätt djupt men han har lyckligtvis skurit bra, inget var sönder i fingrarna. Sedan blir det bedövning och så sy ihop. Jag trodde själv jag skulle var känsligare för sådant där med blod och grejs men det gick bra. mest otäckt var ju när han nästan svimma. Hua. Men efter att vi sytt var allt bra och vi åkte tillbaka till jobbet.

omtumlande men det gick bra. jobbade färdigt, åkte till birsta med bella och greja, kom hem helt slut, sedan äta, sedan ut och springa, 500 situps, laga mat till imorrn, göra fika och se på fotboll. jag är trött nu. 

Imorrn äre nya tag 


inget trevligt på sjukhuset..
2008-06-16 | 21:42:38

allt är som vanligt..

Det är damp! som alltid. det skall grejas, planeras, ordnas, fixas och handlas, plus pratas, diskuteras, samas och slutligen skall det komma fram ett bra resultat. Usch det känns som det är skola, fast på ett annat sätt, men det är fan i mig slående likt. det är aldrig lugn och ro.

Planering som skall fullbordas denna vecka

måndag: Jobba, träna, planera, midsommar och lite hemliga saker, söka jobb, och ringa runt lite, sova.

tisdag: Jobba, åka på birsta, träna, söka jobb, sova.

onsdag: Jobba, åka och handla allt till midsommar, som inkluderar en del, se Emils spelning på Pipeline, se swe-ryssland

torsdag: jobba halva dagen på Bogrundet, hem eller inte, vila i vilket fall som helst, packning måste vara klar, bil bokad och tankad, alla människor skall vara klara till fredag, klockan 15 är det dags att jobba på boendet, natten fram till tio på fredag.

Därimellan, sova, vila, söka jobb, träna mera, tänka, fundera, planera, ringa, prata, se mer fotboll, samla mig.

Jag är lite stressad som vanligt.

En vanlig dag i ericas liv.


lär väl regna i vanlig ordnig på midsommar, så man får väl gömma sig under en sånhär och bara le och se glad ut.
2008-06-14 | 20:21:10

det räckte inte riktigt

Surt sa räven eller bittert som Lagerbäck sa.. Ja nu bara några minuter efter slutsignalen är man lite lätt upprörd. Ibland är sporten hård, tuff och elak. Ibland är just denna dag när Sverige möter Spanien. Typiskt. Så nära en pinne och så kommer såklart en sånhär liten möjlighet och såklart gör Villa mål.

Sverige spelade riktigt bra trots att man hade otroligt lite bollinnehav. Jag är ingen fotbollsexpert men jag är inte helt lost. Intressant första halvlek med två ansikten, först kändes det riktigt tungt, 0-1 tidigt och tillbakapressat lag. Men Sverige reste sig vände och kvitterade genom vem annars. Zlatan. Starkt, vackert och viktigt a la Ibra.

Men som sagt det räckte inte. När Rosenberg fälldes tyckte jag också med många andra att det var frispark. men vi hade ju inte haft med oss domaren på hela matchen så varför skulle han blåsa med minuten kvar. Precis, inte blåser karln och så kommer kanonanfallet och Villa... ja de är inte mycket att göra. Så gör en målskytt, så spelar ett bättre lag. Så här är det många gånger, trots att man kämpar som svin så förlorar man på en skitgrej.

Aja nog med bitterhet. Det blir istället en nagelbitare. i vanlig ordning. Ryssland och Grekland möts efter det här. blir ju verkligen intressant. Vill man ha 1-1 eller ska något lag ta tre poäng så är ett lag borta... Ryssland har ju minus tre och de är dom vi möter i nästa match.. Spännande värre.

 
Zlatan är som vanligt bäst - men han hade behövts i andra också..
2008-06-12 | 22:33:54

Student!

Nu har både min kära pojkvän och syster tagit studenten 2008! Stort Grattis!!
Jag skall komma med mer information om firandet när jag laddat upp alla bilder.
Det är grymt dålig uppdatering nu pågrundutav, just nu student, men även jobbet, och att jag vill ta det lugnt :P

Men ialf

Emil tog studenten från Bild och Form och blev även tilldelad stipendium för den i särklass bäste tecknare de haft på utbildningen - någonsin!!! inte fy skam

syster gick ut från Hanterk Mode design, först ut från Hedbergskahuset!

Jag Grattiar till tusen...

mer bilder, mer kul, mer info kommer snart!!


Vacker kille =)


Syster Zandra - glad =)
2008-06-08 | 14:40:08

Fest hos Kicki

Igår var det även fest igen. Känns som jag inte gjort någonting annat än det. Men det var bara att ta på sig nya klänningen och spatsera upp till fröken. Hade även varit inne och handlat lite fint på Village, lite suflé formar och några lyktor =)
Det var shlagerkväll så det blev mycket musik, tipsrunda, frågesport, singstar mm. En helkväll med shlager och sång. Riktigt roligt. Vid tolvsnåret begav det sig ner till stora staden och Oscars för dans resten av natten. Kvällen avslutades i vanligt ordning på ett hak, i detta fall kebabcity innan man tog bussen hem. Jag kan ju säga att jag var hyffsat död när jag kom hem.


Den bästa bilden blev på hon som hade hand om hela shlagerkvällen =)
2008-06-08 | 14:34:57

Lite fika

Igår var jag och käka med Pilvi på 1891, jag var som vanligt hungrig och köpte mig en cesarsallad. Himla gott =D Pilvi hon tog en kanelbulle hhe. Vi pratade om allt möjligt och det var riktigt trevligt. Var så länge sedan vi sågs nu och nu ska hon ju även åka hem till Finlad i två månader =(. Inte alls lika kul men aa vi ses ju snart igen..

 
Min kära vän =)


Pilvi tyckte att vi skulle låtsas att vi var utomlands, typ Paris eller Italien, det gick
väl sådär haha men det är ju rätt mysigt inne på 1891 så det var ju ganska nära.


Lite spex får man göra såhär sista dagen.


Jag fick även en examens present också. Alldeles för mycket!! men det var otroligt fint =)
2008-06-08 | 14:28:28

Examen kvällen

Efter picknick, cermoni, glass och duschning och fixning igen så var kvällen redo. Den tillbringades på Oscars först för att få lite drinkar i sig sedan var det dags för avslutningsmiddagen på Primero. En helt perfekt kväll men fina tal, god mat, många skratt, dans lite tårar men också glädje. En minnesvärd kväll som man sent kommer att glömma.


Julia och Anna-Maria


Sandra satte igång tidigt hon


Jag och Julia i solen


Mitt bord med Marcus, Sandra, Kattiz och Niclas


Madde Kicki och Kärran


Julia Frida Filippa Ann och Stina inväntar maten


Simon var glad i hatten


Anna-maria och Thomas


Pauline var på besök


Lärarna, Anna-Sara, Jeanette, Kerstin och Ann


Efter en hård kväll ute i vimlet slutar det som säg bör på Max, en aning sliten,
en aning ont i fötterna och en aning hungrig men det blev ju kanon att trycka
i sig lite mat hahah.


Kicki var hungrig och trött :P

2008-06-08 | 14:10:08

examen i bilder

Nu har jag äntligen fått lite tid över. det har hänt så mycket de här dagarna så jag hinner fasen inte med mig. men idag söndag har jag inte gjort någonting hittills, känns ju aningen skumt men det är samtidigt skönt också. det är ju jobb imorgon och två månder framåt så ja det är väl bra att inte göra någonting idag då. än så länge.

Nu ska jag lägga upp lite bilder från examensdagarna. hade bara mobilen så bilderna blev inte kanon men förhoppningsvis skall jag få tag i lite fler bilder också.


Julia madda och frida i solen på picknicken innan cermonin


Stina, Filippa, jesper och christian glassar


Madde och Tessan


Jag =)


Jag igen


Emil bjöd på glass efter examen plus fick jag en ny parfym =D
2008-06-07 | 17:45:45

sista kvällen

Nu är det bara en kvart kvar innan jag är på väg ut igen. Känns som att det har varit många händelserika dagar nu. Har precis gjort mig i ordning för fest hos Kicki nu vid sju tiden. Jag är inte direkt laddad än men med lite av det goda och musik ska det väl ordna sig.

Det är ju som sagt sista kvällen med gänget från skolan så det är fasen bara att bita ihop nu trots att man bara vill sitta hhee. Jag har mycket bilder nu att kasta ut men jag hinner tyvärr inte just nu. Blir senare. Finns bilder på bellas blogg hazardmissb.blogg.se där kan man se bilder från gårdagens examens middag =)

Tack alla vänner för det fina uppvacktandet =D

Hörs i vimmlet


många som man inte kommer se på ett tag nu..
2008-06-04 | 21:50:07

Klänningen

Imorgon är det picknick i det gröna innan examenscermonin. Hela klassen skall samlas på dagen för att ha en lunchpicknick tillsammas, imorgon som är sista dagen för oss tillsammans.

Det kommer bli riktigt trevligt tror jag. Jag har köpt lite potatissallad och imorrn ska jag köpa lite kyckling kanske plus lite bröd och kanske lite melon, frukt och jordgubbar. åh vilka härliga tider.

För morgondagens cermoni och mys så har jag inhandlat en liten klänning på Vila.


Jag tror jag kommer bli rätt så fin i den =)

2008-06-04 | 21:46:52

Fågelskådning

Häromdagen följde jag med pappa på lite fågelskådning ut i Tynderö utanför Timrå, Sundsvall. Det var faktiskt hur mysigt som helst. Pappa är ju tokig i fåglar och älskar att höra och se dem. Jag tycker också att det är mysigt men jag känner inte igen så många läten som pappa gör, men det är ändå roligt.

Vi hörde och såg en massa fåglar så som Grågås, Gök, Tofsvipa, Storspov, Ringduva med mera.. målet var att höra Sävsångare men pappa antog att vi var lite tidigt ute så vi får ta en ny skådning om några veckor.

Det kom även en grävling och sprang förbi oss, det var ju spännande heheh.

Blev en rätt så sen kväll, åkte ifrån ön vid tolvtiden på natten och då var man ganska trött.


Pappa lyssnar =)


Fin kväll med härlig solnedgång


Lite fika hann vi med också, inte bara en banan utan även te och lite kex


Vackert värre kan man säga.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
R.I.P
Tyvärr slutade inte kvällen så lyckat som man hade velat. När vi körde hem på motorvägen satt jag i lugn och ro på min sida. Pappa körde. Då ser jag på min sida att en hare hoppar fram precis framför bilen. Jag skriver som en tok.. Ni kan ju räkna ut vad som hände. Det gick inte bra. Det hördes tydligt under bilen. Riktigt hemskt.
2008-06-04 | 21:36:31

Nyexanimerad!!

Idag skall jag vara lite egoistisk, jag är det bara idag sen lovar jag att bli som vanligt igen =D Men idag är jag klart med skolan!! Utbildningen, Inforamtion och PR programmet 180p vid Mittuniversitetet är efter tre år klara!!!

Jag är hur glad som helst faktiskt! Jag har klarat av det och nu är jag utbildad informatör =D
Efter en kanonredovisning för GIF Sundsvall var vi klara för denna gång. Jag Julia och Christine hade nästan slitit oss sönder och samman för detta jobb men nu är det äntligen klart.

Nu ska jag vila ut, ialf i några dagar =D

När jag kom hem idag var jag såklart helt slut men sedan så när man väl började bli normal så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra hehe jag hade inget planerat hahha!! så jag vilade, såg på tv, åt lite mat, gick på en promenad och bara var.

Vill även tacka min kära vänner som har grattat mig =D det betyder guld!


Idag är jag färdig!!
2008-06-03 | 18:57:10

Vaknat från idét

Hej allesammans! sorry att jag varit borta så länge. jag är ledsen det har varit himla mycket nu och fortsätter nog så i ett par dagar till. Imorrn äre redovisning för vår kommunikationsplan till GIF Sundsvall. Jag sitter här och skall skriva klart presentationen. det är inte lätt alls, jag måste göra klart den snarast så jag kan sitta här och träna resten av natten.

Hua jag är närvös. det kom nu. typiskt är bara förnamnet plus är jag hungrig också haha. inte lätt när det är svårt. Men jag skall försöka komma bort från mitt idé och börja blogga på allvar snart. jag har massvis med bilder liggandes i min mobil som jag måste ta fram. Fixar det sedan. lovar

Ciao på en stund


solbränd då - ska snart komma dit med!
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.