2008-06-14 | 20:21:10

det räckte inte riktigt

Surt sa räven eller bittert som Lagerbäck sa.. Ja nu bara några minuter efter slutsignalen är man lite lätt upprörd. Ibland är sporten hård, tuff och elak. Ibland är just denna dag när Sverige möter Spanien. Typiskt. Så nära en pinne och så kommer såklart en sånhär liten möjlighet och såklart gör Villa mål.

Sverige spelade riktigt bra trots att man hade otroligt lite bollinnehav. Jag är ingen fotbollsexpert men jag är inte helt lost. Intressant första halvlek med två ansikten, först kändes det riktigt tungt, 0-1 tidigt och tillbakapressat lag. Men Sverige reste sig vände och kvitterade genom vem annars. Zlatan. Starkt, vackert och viktigt a la Ibra.

Men som sagt det räckte inte. När Rosenberg fälldes tyckte jag också med många andra att det var frispark. men vi hade ju inte haft med oss domaren på hela matchen så varför skulle han blåsa med minuten kvar. Precis, inte blåser karln och så kommer kanonanfallet och Villa... ja de är inte mycket att göra. Så gör en målskytt, så spelar ett bättre lag. Så här är det många gånger, trots att man kämpar som svin så förlorar man på en skitgrej.

Aja nog med bitterhet. Det blir istället en nagelbitare. i vanlig ordning. Ryssland och Grekland möts efter det här. blir ju verkligen intressant. Vill man ha 1-1 eller ska något lag ta tre poäng så är ett lag borta... Ryssland har ju minus tre och de är dom vi möter i nästa match.. Spännande värre.

Zlatan är som vanligt bäst - men han hade behövts i andra också..