2008-11-29 | 22:57:39

fest ikväll

hello friends, sorry för den fantastisk dåliga uppdateringen, men jag har jobbat som ett arsel och inte orkat bloggat. seriöst. dåligt.

just nu har vi fest igen med jobbet, norsken är på bortaplan tyvärr så vi kör på som fan utan honom. det duger fint tycker jag. de andra hade varit ute igår när inte jag var med. det var en miss men vad fan ska man göra då.

snart blire borlange som det heter här i borlänge. jösses det bådar gått. hoppas på bra bilder om grabbarna kan lägga upp några.

vi ses
2008-11-24 | 21:28:13

Utgång i borlänge

Tjoho bloggen nu har jag vaknat igen.

I lördags var det fest med gänget. Vi åkte på systemet tidigt på dagen sedan efter jobbet var det bara att fylla på med den härliga drycken vin. Norsken skulle lära sig att säga att jag hade en snygg röv på öskötska det gick som det gick. Där var kvällen satt. det blev bara värre. vi hade bjudit en tjej från shell också haha det blev roligt för henne med en av oss i gänget ialf :P

sedan var det bara att testa borlänges uteliv, vi hittade något bra, norsken bjöd sedan på öl och sedan vare lite shots, aa det var himla kul, dans, fest, skratt och sedan blev det hemgång med lite donken.

Ett härligt gäng hade en kanonfest!


Chefen, norsken, lars


skåningen och norsken och en annan tjej


Malin min favvobrud


skåningen!
2008-11-19 | 23:19:31

falun/borlänge

hej vänner..

jag lever..har inte haft internet på flera dagar,, jag håller på att bli tokig. och nu när jag har är det sent på kvällen och jag hållerpå att somna.

men jag kan berätta lite kort. jag är ute på turne med vårt nya projekt från jobbet. vi säljer shell citi kort. de säljer vi utanför shell mackar och just nu är vi ute i dalarna. så jag  träffar emil lite då och då vilket är riktigt trevligt.

det negativa är att det är svinkallt att stå ute och sälja..men man får bita ihop.

vi skall ta lite bilder..eller jag måste.

ska sova nu

kram kram 
2008-11-14 | 19:45:25

Hemma i Sundsvall!

Oj nu är man äntligen hemma i Sundsvall igen. Känns riktigt skönt. Har just tagit ett långt varmt bubbelbad =) Snart kommer pappa hem också då blire lite käk sedan ska jag träffa emil nere på stan för lite dricka kanske.

Har inte så mycket att säga det är så mycket som händer..som vanligt känns det som.

Nytt projekt ska jag på, på måndag, utbildning för nytt kort och en resa väntar i fem veckor.

Berättar mer sedan.

Vi hörs!
2008-11-11 | 23:11:07

Godkväll

oj nu äre dålig uppdatering igen. men jag har varit trött i luvan flera kvällar i rad. Eller så har kvällarna spenderats med att prata i telefonen. Lars och jag har pratat några gånger och det brukar ju ta en stund hahha. som senast när han enkelt skulle fråga om jag var på att åka hem på nyår och hitta på nått. Självklart var svaret enkelt. Självklart. trots enkelt och kort svar slutade det hela inte efter en minut utan snarare 1,5 timme senare. Men så ska det vara.

Jag har annars jobbat på i vanlig ordning. Föreseten slog jag personligt rekord i lördags!! på självaste Skärholmen där vi haft så svårt att sälja. Jag sålde 7st!! rekord för mig!! förut var det 6 som jag kanske hade min tredje riktiga dag på jobbet. hahha satte ribban högt där. men nu äre slaget! Chefen var minst sagt nöjd hihi.

Nu är vi i Täby,,vi får jobba på som fan för att komma ikapp där, men det löser sig nog.

Åhh igår gick jag och Sara min teamleader eller chef ut och åt på en indiskt restaurang efter jobbet. den låg vid Odenplan så det blir enkelt att hitta. för det  var så satans gott där!! hhaha jösses va gott och inte säskilt dyrt heller. Min ekonomi som är lite skral nu fick ge vika för denna juvliga måltid hhaha. och Vin aaaa underbart jag saknar vin hahha.

Det var som en hederlig VVV-dag. Fick flashbacks från de gamla goda tiderna med mina pinglor och vänner...

imorrn ska jag vara med bus.. Det kommer bli så kul. Längtar!!


Imorgon är det bus och jag!
2008-11-09 | 08:29:21

Grattis pappa!

hej, jag är uppe tidigt, klar lite för tidigt återigen.. vad äre jag har glömt denna gång. igår glömde jag min namnskylt, bara för det vare tre stycken som frågade vad jag hette..alltså på jobbet när jag sålde till dem. ialf snart ska jag iväg, så det blir inget långt inlägg.

Skall säga Grattis på farsdag till min pappa!!

Nästa helg kommer jag hem då kan vi vara med varandra och gå på lite äventyr ute i skogen och kolla på fåglar =)

Längtar hem..



Denna dvdfilm köpte jag till pappa i present, han blev riktigt glad =)
2008-11-07 | 22:38:43

En härlig dag på söder

Idag har jag varit ledig, först har jag haft ångest över att vara ledig.. vad ska jag göra här i sthlm alldeles själv?!
Först så tänkte jag det är bra att vara hemma, spara pengar och njuta av ledigheten. Men det är ju rätt lätt uträknat att det suger ju bajskorv att sitta hemma när man äntligen är ledig och har hela stockholm att tönta runt i!

Så efter att ha tvättat lite åkte jag in till vällingby för att vara en duktig flicka och föra över mina uppgifter från arbetsförmedlingen i sundsvall hit till vällingby, när det var gjort tog jag tunnelbanan till söder.

Det var så längesedan jag var där så nu tog jag dit. och till min lycka kommer jag helt rätt på en gång. Som ni vet har jag sveriges sämsta lokalsinne men denna gång blev jag fan förvånad upp på götgatan direkt. och till min stora glädje så står ett baoutastort monki mitt framför mina ögon!! Åh gissa om det fanns saker jag ville ha där!!! jösses, hittade en undebar kjol där i spets åhhh vackra kjol den ska jag ha...men 450 spänn fick vänta på sig.. fler klänningar och kjolar, mysiga halsdukar (en sån som bella har) vill jag också ha..åhh värsta skön och dampstor! oj jag var tvungen att gå ut efter att ha provat allt för mycket i villhaväg. tog mina lurviga till Vila, det är en butik för mig. hittar alltid något fint där. och visst gjorde jag det denna gång en härligt korall typ klar rödorange kanske man säger siden tröja i perfekt size och till et humana priset 198 kr. Den slank med hihi. Hm töntade jag in på och där köpte jag en härligt varm och mysig blå(!) tröja som jag skall ha på mig hela vintern. bra färg, varm som satan, lite längre och man ser rätt bra ut i den. nice. sedan köpte jag läppglans, rouge innan det fick bli en fika på ett mysigt ställe.

Åh vad jag trivdes bra =D söder är grejer det, lagom folk, mysigt, bra butiker, det finns nog mer att upptäcka. Ni vet jag vill inte gå vilse hahah. Åkte in till stan för att köpa med mig en bautaklase med vindruvor på hötorget innan det begav sig hem.

Underbar dag har avslutats med kyckling o bulgur igen sedan blev det vindruvor i massor tillsammans med Kungfu Panda som jag så (o)laglit fått hem =D.

Imorrn äre jobb på Skärholmen

Ha en bra kväll!


Söder!.. skall ta lite bilder snart på vad jag handlar också..det lilla det blir nuförtiden.. är mest mat haha
2008-11-06 | 09:09:13

klockan är nio

Hej, här sitter jag och äter en macka och dricker yogurt. Inte direkt så händeslerikt va men jag har inte så mycket för mig. ska väl ta mig en dusch vid tio snåret och så smått göra mig iordning, halvtolv skall jag sätta igång lite vatten och koka pasta och steka köttbullar. hahah sedan ett skall jag ta bussen och åka på möte i solna för att sedan jobba klockan tre.

hela dagen är planerad men känns inte direkt så händelserik. ska ju ändå jobba till åtta. Jag gillar inte detta med halvdagar. jag vill jobba hela dagar så jag hinner sälja massor och inte blir så lat på mornarna när jag vaknar och tänker "åh klockan är bara halvåtta, kan ligga en stund till eftersom jag börjar tre" jag gillar inte sånt. när ja är ledig då. men inte nu..usch.

men i helgen jobbar jag heldagar ialf. det är bra.

imorrn är jag ledig..vad skall en ensamtjej göra då. Jag skall äta kyckling, bulgur och chevréostsallad igen.. åt det igår och det var såååå gott! fredagsmat hihi. får väl träna lite och tvätta lite kläder..usch ingen kul fredag..men ingen annan är ledig heller.. och emma hade möte med AF..bajs också..


Nä nu ska jag sluta klaga, solen skiner, jag är mätt och det är snart dags för en ny arbetsdag. Hurra!

2008-11-04 | 23:07:39

Bäste säljare oktober

Idag fick jag veta att jag är den säljare på Face2Face som sålt mest American Express i oktober månad!
Det var ju inte så pjåkigt att höra va. Hela 57 sälj på min första månad får jag vara nöjd med. November skall
bli minst lika bra. Har startat med fyra ialf så nu får de allt ta och rulla på!

En trevlig powerpoint visades upp med lite statistik på morgonmötet även den syns på norges Face2Face hihi kul.

Idag hade vi även hotellfrukost, jag åt för minst tre personer..det var så gott!

Nu ska jag sova..mer jobb imorrn!

Höres friends!



Hösten är min månad!

2008-11-02 | 21:37:42

En härlig helg är slut

Jaha nu är allahelogona helgen över och nu har jag tryckt i mig lite fika och snart väntar sängen för lite härlig sömn.
Helgen har varit kanonbra, emil kom ju redan vi tvåtiden in till stockholm så vi har iprincip haft tre dagar tillsammans.

Snabbsummering av helgen, i fredags var det ruggväder inne i stora staden så vi tog det lugnt, gick i gamla stan och strosa innan vi åt en riktigt god italienskmiddag med en härligpasta med gorgonzolaost, färsk svamp och shrimps tillsammans med gott vin och efterrätt såklart, italiensk sorbeglass med frukt och bär. Underbart!

Sedan åkte vi hem där emil fick se min lilla lya för första gången =) Han tyckte det var mysigt så det var ju bra.
Lördagen segades på hemma i lugn och ro innan vi vid tvåtiden åkte in till stan. Vi hade inga särskilda ärenden för oss så vi gick på kulturhuset, vi var på antikaffärer och fikade lite. Sedan blev det middag på en mongoliskrestuarang. Mycket mat..jösses har inte haft så ont i magen på länge hahah. Vi hade tid över efter maten så vi tog oss till waynes där emil drack lite te och jag tog en chai hahahah jösses. Sedan blev det en tur på Rigoletto för nya Bond filmen. Vilken rulle. Jag gillar ren action. Tuta och kör filmen igenom. Inget drama med massa bölande, eller för mycket kärlek utan ren och skär action med hets hela filmen. Så ska det vara. inget skit där jag måste sitta och tänka och hamna i någon gråbubbla med åhh döden känsla hahah. Bond var bra, Rigoletto var en bra salong, fullsatt 918 platser..men den kändes ändå inte så stor.

Efter filmen blev det tunnelbanan hem och härlig vila =)

Söndag, vi låg i sängen till halvtolv innan det blev fika, en tur på ica för lite kyckling och potatis med goda rutfrukter till lunch/middag sedan slappa innan vi åkte in till centralen för att säga hejdå. Riktigt tråkigt, helgen har gått fort men det har varit speciellt och roligt. Jag mår inte lika dåligt som senast, vi fick tid tillsammans i lugn och ro, med bio och godmat.

Nu väntar en hård vecka på skärholmen,..de stänger åtta också..pust. Men dags att tjäna lite pengar igen efter tre lediga dagar. denna vecka blir det också hotellfrukost. det är ju ny månad!


Daniel Craig är en hårding! me like
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.