2009-02-23 | 13:19:07

Östersund 09























I fredags åkte vi till Östersund för att besöka Lars. Resan kunde ju dock har varit något trevligare dit. När jag och bella tagit bussen ner till navet och gått i kylan dit. Satt oss på tåget kommer det ett par kärringar...med en såndär äldre medelålderskinnoröst..."Nu ska vi se var våra platser är..nummer 60 och 61". Precis där vi satt oss. Suck. Vi fick byta. Sedan ropar det i högtalaren att tåget har fått något fel på sitt hjul. Jaha! Då blir det buss..

Suck, buss till Torpshammar sedan bussbyte för att sedan komma till östersund 1,5 timme försenat. Blodsockret var i botten när Lars mötte upp oss. Raka spåret till ett fik som bjöd på goda mackor. Tack för det. Hem till Lars, där lill Dexter väntade. Katta har växt.

En riktigt trevlig helg har vi haft. Lars kockade på som vanligt medan jag och bella skar tomater och dukade..Vindunken var på plats. Det satt som en smäck i magen den..Lars gjorde även Cosmopolitan till kvällningen vilket satt där den skulle också. Lite härligt berusad snackade vi kvällen lång.

Lördagen var inte en dag som går till historien direkt. Facebook dagen. Suck hahah. Men vi fick till det till sist. God mat, Melodifestivalen och meeeer Vin. Lite Filmtittning också. Penople Cruz och Scarlett i Vicky, Christina Barcelona som tyvärr inte gick till toppten listan hos oss..Mama Mia blev bättre in på småtimmarna innan jag la igen ögonen vi halv tre snåret.

Söndag gick av, av bara farten och sen satt på man tåget igen tillbaka till verkligenheten.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.