2009-01-28 | 18:22:25

avfärd igen

Hej friends. nu har jag packat igen! suck..jag kan inte fatta att jag bara varit hemma i 1,5 dag och nu ska jag iväg igen. Men jag är laddad, mycket väntar denna vecka.

Imorrn blire Uppsala/Falun sedan blire Stockholm och sen Falun igen kanske.. innan jag beger mig hemåt nästa vecka. Så bloggandet kanske kommer av sig. tar med mig datorn och kameran men får se om jag väntar med uppladdning av bilder tills jag riktigt kommit hem.

Timrå vann ju igår så jag känner för storvinst imorrn, håll tummarna.

Ska äntligen få träffa emil efter en månads lång väntan!

Medan jag filurar över packning och annat bestyr så kolla emmas blogg och se alla fina bilder hon lagt fram från London!
Buckley.blogg.se

Oj va roligt vi hade =)

Aja vi ses om några dagar då!

krambanan









2009-01-27 | 16:27:11

Hemkommen

Hej friends, tänkte bara säga att jag är hemma från stora staden London. En helt perfekt resa såklart med bus och bella. det kommer komma bilder när jag får tid. skall ju åka till uppsala/falun/stockholm på torsdag redan igen.. mycket som skall göras denna vecka också. Så jag lär väl bli lite disträ. men jag skall ta med kameran och berätta mer kring den resan senare också.

Men lodon var annars härligt. Mäktigt att se Big Ben, Buckingham Palace osv. Picadilly Circus var väl inte direkt jätteballt men aja. Alla häftiga marknader var något utöver det vanliga såklart och utgången på TigerTiger ja..hm köttmarknad som vi brukar säga i skogarna i norrland eller nåt. London har mycket att bjuda på, vi hann inte allt, men vi gjorde mycket och gick mycket. Har en knöl på min fot som vägrar ge sig men men..

Nu skall jag ta en snabbsovstund sedan dusch och sen hockey...mycket mycket nu..

2009-01-21 | 09:28:55

Uppsala

Hej friends, nu har jag nog packat färdigt.. blev lite grejor ändå =S men nessesärerna tog en himla plats.. annars tror jag det mesta var bra. Har fixat de mesta med mig själv också.. skall nog ha med mig allt..pass,biljetter,mobil..de vikigaste!

Nu är det inte lång tid kvar, skall sätta mig på tåget till Uppsala. Blir trevligt!

Aja har inte så mycket att säga!

Vi hörs
2009-01-20 | 12:27:26

London calling

London närmar sig med stormsteg. Jag har packat klart, tror jag. skall stryka en skjorta sen är det klart. jag skall inte packa för mycket denna gång.

Det viner som vinden här i s-vall idag. Det är inte så kallt, en hel del snö men det blåser satan.. jag som vill ta mig en sväng ut men aa... får ta på mig rejält då antar jag.

Får drömma om en vår i London. Riktigt nära nu. Imorrn bär det av till Uppsala för att träffa bus. Sen blir det tidig tok tidig morgon då planer går resan 07.00. Jag skall sova som en tok efter att vi fått ett litet snack.. då slipper jag vara flygrädd liksom. det är alltid min räddning. Sömnen. sitt med bältet på och blunda för att undvika skrämda blickar, blinkade lampor och gubb i luften. Turbulens. fy fasen.

Aja jag känner mig på topp humör men jag vet inte riktigt vad jag skall göra av dagen liksom! grrr. Skriva jobbansökningar antar jag..

Aja so long









2009-01-19 | 19:17:57

sökandet

Hej friends. nu har jag gjort en ok layout på bloggen. orkar inte mer nu. den är ju rätt simpel. men vilket jox med allt. html är inte min bästa vän direkt. flytta höger, ner vänster, färg där, text där osv.

Just nu söker jag efter ett bra citat till min blogg. det som står under namnet är hittat i tidningen idag, skulle bara se hur det såg ut. så den får stå där sålänge.

Någon smart människa måste ju ha sagt något bra som man kan ha där ellerhur? Kanske någon av mina vänner som sagt något bra någongång som är värt att citeras.

Aja idag då.. gjort allt jag tänkt mig.. förutom packat, vilket jag skall göra nu innan idrottsgalan.

Vi hörs
2009-01-18 | 21:38:15

Ben ben ben

tjoho friends, jag har inte haft motivationen att rengöra och fixa bloggen ordentligt, ja vill ha den lite ball men enkel och lite bilder och så vidare..kan man inte bara hämta en mall och klippa in den? Bella? skicka nått till mig haha.

I övrigt vad händer i Ericas liv. För de första så pratade jag i telen med lars till klockan halvett igår natt. Det blev alltså en sen kväll vilket gjorde att jag vaknade vid tio imorse.. suck. Imorrn ställer jag klockan. Igen. Lars berättade en rolig grej haha men det får han väl berätta själv antar. Aja medan ja satt festsugen igår, läste ja harry potter tills ögonen såg i kors.
Idag har det blivit mycket jobbsparande på datan. Ja får skriva på som tusan imorgon och tisdag så jag känner mig nöjd. Har sett några riktigt intressanta saker neröver. Annars som sportnörd har jag sett på massor av skidskytte. Sedan har ja skrivit lite på min packlista. Imorrn börjar packningen på allvar. Jippi. Annars har jag dragit min mhösa kropp till Ego idag och kört ben tills de sved. Hoppas på rejäl träningsvärk imorrn! Det är så roligt att gymma.. Not. Ibland äre det och ibland inte..Fan ja vill ha resultat direkt så man slipper dra in magen på det där stället.

Mer då, pratat i telen i vanlig ordnig, Julia ringde och berättade om sitt nya jobb. spännande. Min vän Maria ringde och babbla om sin fortsatta karriär på min gamla arbetsplats (ni vet var). och ja emil var pigg och glad eftter festen igår.

Mer sport på tvn och nu väntar fika igen sen ska ja väl glutta lite på national tresure...den ja tycker är sämst..

Imorrn blir det mycket, växla pengar, gå på arbetsförmedlingen (hurra), packa och söka två jobb! Viktigt

Vi hörs






Det närmare sig.. Bilder från Budapest
2009-01-16 | 20:01:52

jag grejar

usch nu håller jag på att greja med bloggens utseende för första gången någonsin...det går inte bra.. tänkte att jag skulle börja om och sedan börja ge den färg..men öhm suck.

bella har skött detta förrut..

jag hittar inte ens vart färgen på ramarna är..

usch ja det får vara såhär så länge..
2009-01-16 | 16:28:03

Dålig ursäkt..

Hej. idag skulle jag träna igen. Vaknade i vanlig ordning klockan nio..ja blir så less. jag måste sluta se CSI på kvällen för att kunna vänta på att 2/5 men börjar efter tolvsnåret. Men nu har jag förskt i en vecka utan att lyckas, och det är ju inte så konstigt då att man vaknar nio istället för åtta.

Så idag när jag tänkte. nu ska jag vara duktig igen kom jag upp och ser att termopetern står på -19!! never in my life att jag tänker gå ut..plus står bilen i garaget för att annars skulle den gå mitt itu i denna kyla. och när bilen står där..vill jag inte köra ut den. Det är typ en millimeter mellan bilen och väggarna. Vilket en gång orsakade en olycka när jag skulle köra in den..vi talar inte om det. därför får jag inte eller vill jag inte köra ut saken. Nu sitter jag här med dåligt samvete. Emil biffar som en tok och jag säger hela tiden att jag skall bli fit. men imorrn SKA jag träna innan hockeyn!

Emils kompis håller på att göra ett träningsschema åt mig! skrämmande värre. Sedan skall jag även få kostråd som jag skall följa! så inget mer gottätande.. skulle haft någon o träna med bara.. ja måste puscha mig själv..boring.

i alla fall nu har tiden spenderats vid jobbannoner, har fått iväg en bra idag, en till väntar innan kvällen. har sett en del intessanta som jag måste fixa innan London..

Ikväll äre väl Let´s Dance..då skall ja nog glo...samt på spåret där Filip och Fredrik är med..Är det samma sändningstid?

Fikat igår med Pilvi på nya ekologiska cafét här i Sundsvall var trevligt och mysigt och en god vitlökskycklingmackamedkesoochhalomi samt sallad och tzatsiki till var bra och förmodligen nyttigt. Plus poäng där!

..................................................Jag måste skaffa mig en kamera när jag blir rik så jag kan fota lika mycket som bus..
2009-01-14 | 21:44:12

Lycka gånger II

Godkväll, nu har man sansat sig efter en händelserik dag minsann. jag skulle ju upp åtta imorse men när klocka ringde vare ju inte riktigt så men jag tog mig upp nio ialf. vanliga fikat och tidningen i högsta hugg. det står ju så mycket hockey i dessa lokaltidningar, lite annat motför Metro i Sthlm.

fixa frillan och sen blev dagens träning promenad ner till stan o tillbaka. in på ångest arbetsförmedlingen och snacka där. Till min lycka precis när jag tar i dörren ringer mobilen. det är rekryteringen från boendet. De ville att jag skulle jobba idag klockan ett. hurra! två dagar hemma och lite jobb direkt, gud så skönt. det var bara att fixa allt på stan och pinna på hem.

Längsta mailen till emma skickades innan det var dags för jobb. Härligt.

Väl hemma ringde emma och sa att resan var bokad!! underbart. London nästa vecka är nu planerat bokat och klart. Dessutom hjälpte emma mig hitta biljetter till Uppsala. Turochretur sundsvall Uppsala á 50 kr!!!! Hurra igen.

Nu proppar jag i mig varma mackor till ljudet av Winnerbäck som går på tv:n.

"Bilden av hemma blir tydligare när man är borta"
- Lasse W

2009-01-13 | 12:26:41

Shit nu är jag hemma på allvar..

Hej hopp, här är jag, hemmastad på två sekunder. Känns bra, men lite oroväckande, bäst att inte bli allt för bekväm, det är mycket som väntar framöver.

Idag sov jag länge, kvart över tio??!! jösses men det var skönt ändå även fast jag blev förvånad över det sena klockslaget. Men jag har ändå hört av mig till mina gamla arbetsgivare och hoppas det börjar ringas snart. Har även kollat på ett gymkort på Friskis, de var billiga så jag kanske slår till. Sparar mig lite till bara. Känner nästan för en löptur idag, när tvätten är klar, håller på i tvättstugan hehe.

skall söka ett jobb idag lite extra grej här i s-vall sedan blire sökningar som vanligt neröver. Skall skriva J-20 idag också, kommer inte åka dit utan håller koll hemifrån. skönt att få pyssla lite. Skall göra korvstroganoff också yehh. Blir nog ams imorgon eftersom jag anar att det stänger tre.. ska kolla upp det. Vet inte direkt om det ger något att stå arbetslös eller inte men vem vet.

Oj listan börjar bli lång nu. Det skall ju även bokas till London idag. oj oj. Hotell och flyg, sedan tar jag en tradera biljett el liknade ner till sthlm dagen innan. härligt upptagen hela dagen, plus att jag skall spela TP med pappa...

Jag känner mig på ett bra humör, hoppas Pilvi hör av sig så vi kan boka in fika på torsdag =)

So long tills vidare


hahahh skål.. 
2009-01-12 | 17:49:36

det slits i mig

Gooodafternoon eller något. Gissa vart jag är? Jo i Sundsvall. Det känns helt sjukt att sitta på sitt rum igen, Tv:n är på i vanlig ordning, mamma och pappa surrar på, jag har min korg på golvet där jag fått massvis av saker från mina kära vänner. Jag tittar i kylskåpet och förvånas att det inte skriker tomhet utan valmöjligheternas mecka.

Det känns att man är hemma. Det är skrämmande. Mer skrämmande just nu är mitt otäcka konto. Jag räknade lite i huvudet och jag förstår fortfarande inte hur jag kan ligga 20... back alltså.. jag grinar! Så som jag har sparat. Kanske jag skulle snålat in på någonting men jag vet inte riktigt vart. Ibland kanske jag köpt en dyrare lunch än vad som tänkts, i lördags var ja ju på söder o i fredags åt jag med emma.. då gick ju över femundringen lite mer också.. Men i det stora hela.. har jag slösat så mycket??? Gud jag blir kallsvettig..men med tanke på att inkomsten på de senaste månaderna inte ens varit de pengar jag ja lånat från mig själv kanske det inte är så konstigt eller??

Fy fan, nej glöm det erica, du skall bli rik någongång...snart. En lön till är ju kvar, kanske får en tusing om man har tur hahha.. fast ja får tillbaka en hyra.. tack godegud.

Nu sitter jag o spanar lite på londonpriser..fan ja tror de höjer för varje dag emma... suck, tror de höjt med hundra spänn på några dagar..inte så mycket men ni känner ju mig.

Vi måste ta något billigt och bra när vi bestämmer oss... annars kommer jag grina floder efter resan. jag vet hur jag blir..vadå men jag kanske skall lyssna på Maria.. Man lever bara en gång. Det löser sig fan.

hope so.

Ikväll skall jag lyssna på Modo-Timrå ahhh härligt med hockey då kan jag koppla av lite..sedan dyker flickorna upp här på msn då skall det planeras.. härligt. Det skall bli så bra! Positiva tankar nu.

Önskar att jag kunde besöka alla... men fan ni är ju så utspridda hahah bajs. Får tjäna pengar hemma eller något.. Detta pengatjat. Jag som skall börja gymma också nu när jag är hemma..hahah det går bra det här.

Nä folks vilket förvirrat inlägg, jag är hemma, jag har tid att tänka det är väl allt.

Kramisbananis el nått


Men det skall ni veta.. jag ångrar inget jag gjort med mina vänner under tiden som varit.. varenda krona har det varit värt!
Och vem säger nejtack till en vaniljchokladdricka (kolla storleken, jösses) med cheescake på ett mysigt café med Bus??? Inte jag!
2009-01-10 | 17:38:46

inflyttningsfest väntar

idag har jag inte riktigt haft någon bra dag. igår var liksom perfekt, emma och ja hade himla trevligt. Gick på nationalmuseumet, fotade, fikade i gamla stan och åt spanskt på söder. blider kommer.

Nu idag kom jag helt av mig, vill avskärma mig från världen och bara vara ifred. Men det går ju inte. Jag bor ju inte direkt ensam. Telefoner ringer, besökare kommer och går, knackningar på dörren.. ja blir så less. lämna mig ifred. och tjat om jobb. har du hittat något nytt? men va fan, ja sa upp mig för tre dar sedan de kommer inte ett nytt på en sekund.

Åhh jag känner mig folkskygg, irriterad och vill vara ifred. Det kommer bli tungt att åka hem, nu ska alla veta vad jag gör hemma..några fler har fått reda på det idag, en massa frågor blbalabl...

Nä nu ska jag inte vara bitterkärrig här. Det skall lösa sig! Jag skall hitta ett bra jobb, med normala arbetstider och bra lön. thats it!

Nu håller jag på att göra mig iordning. Tur att Maria finns! Det skall bli festligheter såhär på lördagkväll. Inflyttningsfest väntar borta i skanstull. Blir säkert prima. Bara fixa håret och sminket så är jag redo.

Sedan äre söndag..och sen hemfärd.. jösses!

Vi ses friends..

Ps bella.. vi måste höras på msn el nått. har kollat lite på hotell.. men vi måste ju prata om allt osv.. duvet.. detta planerande haha. Dessutom måste bus ge klartecken.. eftersom det bara funkar om två veckor..


Lyckliga stunder =)
2009-01-09 | 12:30:35

VVV-dag väntar

Nu sitter jag här och väntar på klockan.

Idag kommer busemma ner till Sthlm för att hänga med mig såhär sista dagarna innan jag beger mig norrut. hua.
Men ialf, det blir nog kulturellt på menyn idag, vi ska nog dyka förbi nationalmuseumet och titta på lite konst. Det är en konstutställning som handlar hur man kan lura ögat. Tror jag kan bli riktigt intressant och roligt.

Sedan skall vi bege oss till söder, för lite härlig tapas på ett ställe som heter La Cucarcha, jätte poppis ställe där på söder så jag hoppas vi får ett bord.. men det skall nog gå fint. Blir riktigt gott med tapas, sitta och tjattra en massa tok och kanske bestämmer vi oss ikväll också..

Sedan efter god mat kan det hända att det blir någon drink ute i det fria...vem vet. får se vad plånboken tål i dessa tider. Men va fan.



2009-01-08 | 11:19:37

London allt närmre

Efter ett mindre lyckat avslut igår som jag ej tänker behandla här i bloggen så kom något gott ut ialf.
Jag fick inte de avslut jag velat ta fram så därför känner jag allt mer för att ta det till en annan stad i ett annat land.
Varför inte börja år 2009 på ett bra sätt genom en resa, komma bort från saker som skett, slappna av, komma bort från ostukturerade... och ej välplanerade saker till något nytt spännande samtidigt som man får träffa sin bästa kompis.

Åh nu är jag riktigt sugen! skall prata med bus idag. Hade på något sätt känts bättre om ja sparat mer pengar på det jag gjort men går man back 20...tus.. är det inte det lättaste. men jag kan försöka skrapa fram nått ur min plånka som kan räcka till en Londonresa.

Jag drömmer vidare under dagen. Jag såg att RyanAir hade grymt billiga resor från Skavsta..så vad sitter det i.

Bella tvinga mig nu?!

Emma häng på!

Säg ett datum och jag packar..



2009-01-07 | 23:50:50

Glöm allt

Det är pricken över i som man brukar säga.

Nu har det gått för långt på många plan.

Det är dags att bege sig härifrån.

Det väntar en Londonresa.

Glöm allt.

Minns de som betytt.

Bella jag skall göra allt för att komma iväg.

Det behövs.
2009-01-04 | 23:22:02

Glamourkväll



















igår var det inflyttning hos Skyttedal/Noord i deras härliga trea i Haninge. Dåligt snygg lägenhet! det var glamour tema för kvällen vilken jag typ lyckades med. ialf en fin klänning, vaskade fram min gamla nyårsblåsa för kvällen. det gick nog hem. Under kvällen var det lite mingeltävling samtidigt som det bjöds på mängder av champagne, vin och massvis med härliga snittar. En kväll ala Sara.

Riktig trevligt, inget galet hände, men härliga människor, mycket skratt och tok. Jag va så lycklig att malin kommit och hälsat på så det gjode ju halva kvällen. efter minst 25 snittar och x antalet glas champagne fick vi skjuts av lasse till centralen. åhh va härligt det är att åka tunnelbana tre på natten. NOT usch men det gick ju. sedan blev det taxi från vällingby hem hhaha det är långt till mig. men det gick fint det med.

Jag och malin somnade bredvid varandra efter lite mer snack och vaknade lagom fräsca idag. 
2009-01-03 | 11:21:10

Inflyttning hos Skyttedal/Noord

Hej friends, nu är man tillbaka i stockholm efter en härlig tid hemma i S-vall. Semestern kunde ju inte avslutas bättre med ett nyårsfirande hos Bella. Som vanligt var det god mat och härlig underhållning från alla parter.

Bella tog på sig en platspåse på huvudet och tog nog ett av de sjukaste korten på länge. Att hon sedan inte kunde andas under påsen är en annan sak. Emma slickade folk i öronen och dansade hejdlöst med emil i hallen. rickard satte upp håret i en hästsvans och såg allmänt slekig ut. Johan söp på i vanlig ordning. Jag var väl relativt lugn vissa gånger, men smög iväg med lars och tog några jäger vilket satt bra i magtrakten. Emil var i sitt esse igår och berättade gladeligen om den svenska historien för Hammars. Jösses, jag behöver inte bertätta om vår promenad hem.. hahah

Men ialf nu är det verkligeheten igen, skall börja sälja Omgea 3 från Fritt Flyt nu på måndag. Så det gäller att plugga på..men som sagt nu har jag på allvar ögonen öppen för andra saker...

Ikväll kommer min kära malin tillbaka till Sthlm för att ansluta till Sara Skyttedal som har inflyttningsfest i sin fina lägenhet i Haninge. Det kommer bli en riktig höjdare!


Jag och Sara


maria och malin
2009-01-01 | 16:04:41

Nyår 2009














Det kommer mera..
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.