2009-03-30 | 21:20:25

Home.



Hej. Nu är jag hemma igen. Till min besvikelse under helgen var mina batterier i kameran slut. Suck. Jag som hade tänkt att ta så fina bilder på min man och hans lilla samhälle han lever i. Men skall lösa det sedan med lite annat.

Vi har ialf haft en härlig helg. Emil bjöd på god mat både ute i Falun och hemma i lägenheten. Det blev bio, cheesecakefika på stan, promenader samt film och glasskväll. Det har varit händelserikt men allt i ett perfekt tempo. Jag har tillochmed unnat mig lite nytt smink(!).. va nära att det följde med ett par snygga pumps från en affär där i city. men jag velar så mycket som vanligt. Jag köper dem om de finns kvar nästa gång jag åker ner. En månad.. håll tummarna.

Jag har förstört mannens diet med min närvaro. Men det var nog bra för han att äta lite mänskligt hehe. Det verkar över nu.

Är lite trött och matt efter jobbet nu. Gick bra trots att jag var själv. En kille som stal idag också, han blev haffad. Ibland är folk så dum.

Bloggen är under rekonstrukation. Det är besvärligt det här med upplösning med olika explorer. På min dator ser jag en version av blogg och text, hos emil ser det helt puckat ut med allt fel. Fan har haft så en evighet utan att nån sagt något...

Men men det får vara såhär tillsvidare och hoppas inget täcker texten..Tack johan och emma*
2009-03-27 | 09:44:15

On tour

Hej folks. snart är jag påväg till jobbet. Jobbar till klockan tre idag. Sedan skall jag snabba mig in på systemet och köpa med mig en vinare. Det är ju fredag! hehe.

Det blir dalarna i helgen. Åker direkt efter bolaget ner till skogarna för att träffa karln. Skall bli riktigt roligt, var länge sedan nu.

Blir bio och god mat har jag hört rykten om. Inge utan kolhydratersdiet när jag kommer ner ialf. Hahha!

I övrigt vare väl inte så mycket att säga.

Hörs igen på måndag!



Suddig bild på mig och Lina i Borlänge
2009-03-26 | 12:38:42

Flashback

Åh just nu åkte jag tillbaka i tiden.
Året är 1997. Jag är ung, har långt lockigt hår.
Jag har en bästis.
Jag bär två spagettilinnen samtt tajta jazzbyxor i en frän färg.
Det är fredag.
ViraBlåtira bubblar ner i min hals.
Jag köper Bananskid för 2kr.
Är det snart min tur att sälja läsk och karra?

6:orna är också där.
Några från Bergeforsen samt Fagervik med.
Spännande.
Det börjar blir sent.
Kanske redan elva.
Man släcker ner discoljusen.
Är det dags redan.

Den lugna musiken börjar höras i de uppsatta högtalarna.
Folk börjar paras ihop. Andra inte.

Ur högtalarna ljuder Hanson - I will come to you.

Det är som tiden står stilla.

Ah ljuva -97

2009-03-26 | 09:25:46

First round

Godförmiddag.

Kom på att jag tänkte fel med att det är sommartid på söndag..man får ju sova en timme kortare inte längre. Sa till mina jobbfriends att vi flyttar fram en timme..men ändå fattar jag inte det betyder ju att det blir en timme mindre festande inte en timme mer..

Suck, får ta det när jag träffar dem senare idag. hah. Puckostämpel.

Har för en stund sedan varit på cellkollen. Det var den kortaste undersökningen jag varit med om. Det här slog tandläkaren. Högst en halvminut med en trevlig dam. Ingen smärta hann knappt fatta att det var över..Jag kanske är
öppen som en gata haha! Aja 6-8 v kommer svaren.

Snart skall päronen till Sthlm. Fortfarande avis..

Sen skall jag träna mina stackars ben och rumpa.

Tänker på bus som fick gå på en dumintervju igår..Hoppas det blir bättre på fredag!!

Jag återkommer säkert efter träningen.

Ha det bra så länge.

Mina favoriter!

2009-03-25 | 22:04:06

Cell.



Hockeyn gick visst inte som jag ville nyss.

Men en bra dag har jag haft idag. Ledig och grejat på lite. Typiskt att det skall gå så fort hela tiden. Man hinner ju knappt vakna innan det vankas nionyheter och kvällsporten. Jösses.

Jag inväntar fortfarande samtal från chefen...har han glömt mig?

Idag har jag drömt om Singapore, Aruba, Serchellena och Kaula Lampur..

Imorrn blir det mycket. Tidig morgon väntar för det vankas cellprovtagning på sjukhuset klockan åtta. Sedan skall jag skjutsa päronen till tågstationen för dom skall åka till Stockholm för att se Brolle. Sen hoppas jag hinna åka till gymmet och köra ben. Och klockan tre skall jag jobba.

Just nu längtar jag så mycket till Dalarna också..

Kämpa nu.

Somnade efter maten idag. Pappa hade gjort kyckling med Tika Masala. Vadå Gott!!

Hur skall jag nu kunna somna innan halvtolv..
2009-03-25 | 10:09:14

Onsdag bjuder på Sicilien













Underbara Sicilien med bland annat bilder från härliga Tarmonia. En plats som varmt rekomenderas.

Onsdag idag, Imorrn torsdag igen haha. Är det bara jag men det är ju seriöst alltid torsdag. Idag är med ledig. Dagen skall försökas utnyttjas på bästa sätt. Det vankas träning nu. Sedan är lite annat bestyr men jag känner att jag göra något bra, något speciellt, något nytt. Ah vill vara kreativ i detta fina väder som råder idag.

Ingen Våffla på våffeldagen men kyckling ialf.

Ah är på ett härligt humör.

bäst att inte säga mer så det behålls.

So long friends!
2009-03-24 | 23:06:42

So sweet

Lyckans dag. Fika med brudarna. Kan det bli bättre. Förmodligen inte. Tror det var länge sedan jag blev så mätt. Var mätt hela dagen efter den mastiga lunchen. Äter jag lite annars? Hm. Vidgade säkert min magsäck med tio centimeter. Får väl krympa den till imorrn.

Men härligt med lite onödigt tjejsnack om allt världsligt och annat strunt. Stirra på folk och vara allmänt elak haha. Det kan faktiskt vara bra för själen ibland. Synd att lunchen inte var längre bara.

Få se när vi samlas alla igen. Emma har ju varit upp härligt mycket nu men lär väl dröja tills nästa gång. Vi kanske får planera en nedresa. Why not.

Jag längtar redan till min nästa jobbdag som är på torsdag. då skall jag köra gärnet alltså! Var besviken över resultatet idag. Så nu jäklar vad ja känner mig peppad alltså.

Imorrn är jag ledig. Ganska skönt men nja kunde ha jobbat i stället.

Blir det våffla imorrn? Då ska jag fasen ta bilder!

Det blir ialf, träning, ringa arbetsförmedlingen, kika lite och förhoppningsvis fixa en tågbiljett till dalarna.

Har inga bilder idag. Men bella o emma har.

Tack för en trevlig dag!
2009-03-24 | 10:35:44

Lunch in the city



Idag är Emma (bus) i stan. Härliga tider. Det vankas lunch i stenstan. Få se hur det ser ut i byn. Var länge sedan jag var där...el ja inte så länge men någon vecka. Dagen innan löning också. anar att det inte är helt proppat i stan direkt.

Är det något nytt fik man inte prövat sig på än? Hm. Det är konkurrser över hela stan men fiken de står kvar utan problem. Ploppar upp nya hela tiden också. ingen finanskris och man skall ha en cafelatte och bulle ialf.

Aja dags att göra sig iordning!
2009-03-23 | 13:59:45

Same Same.

Min granne på andra sidan. huset mittemot. Alias Pizzagrannen. Han ville inte laga mat i snöovädret idag. Så varför inte gör som man alltid gör. Eller ja ialf många dagar i veckan.

Jag trodde att han hade förändrats. Flera gånger har jag sett han med en hemköppåse med mjölk och annat vanligt men inte idag. Då tog han apstolahäsarna.

Springer lite lätt upp för backen. iklädd svart mjukiströja och pösiga svarta byxor. Någon jacka behövs inte. Det tar ju cirka tre minuter att komma till Pizzeria Bella här i skönsberg.

vissa saker förändras inte ialf.

Jag undrar om han köper samma eller byter pizza varje gång han handlar..
2009-03-23 | 13:14:05

Florens/Toscana















Lite trevlig bilder från Florens och Toscana i härliga Italien. Dessa bilder får en på bra humör. Man får försvinna bort till lite varmare platser, inte tänka på nått utan bara vara och strunta i alla beskymmer som är.

Jag sitter här framför datan i vanlig ordning. skall börja jobbet tre idag och slutar åtta. Måste bättra på humöret så jag kan bli sådär social igen. Det ordnar väl sig. Vi är på MediaMarkt den här veckan så det kommer ju blir spännande. Kan tänka mig att det är svårare att sälja därborta. Tyvärr. Men det är bara att kämpa på.

Annars då. Det är mycket tjafs tycker jag. Förhållande biten är jobbig ibland. Distans biten är ännu jobbigare. Särskilt nu. Ingen glädje bara skit. Blir väl bättre sen kanske..

Nä nu måste jag rycka upp mig!

Pappa har gjort någon ungsbakad falukorv med mosarella. Kan ju blir intressant.
2009-03-22 | 22:06:03

Söndagskväll

ah söndag kväll. Det har varit en lång helg. En lång jobbhelg kan man säga. Känner mig en aning mör efter att ha jobbat över ett dygn. natten var tack och lov lugn på boendet. Fick gå upp första gången fem men fick somna om sedan till sju.

Men man blir som seg och konstig efter att ha jobbat natten.  Plus efter det vare bara att sätta på bästa humöret på ikea för att sälja godel. Usch ja hade ingen riktig höjdardag. Jag pratade på som satan men Jenny hon drog ifrån mig på direkten. Jag slutade på nio sälj så det var ju ett nytt rekord för mig ialf.

Nu när jag är hemma har jag spelat Bingolotta med päronen. Yes höjdare här. Men ja va fasen nära på en Azorerna resa. Mamma vann en ny lott ialf. Trevligt. Efter sportspegeln äre Beck. Nu äre monsterpaus för nyheter.

Jösses var ja avskyr dessa avbrott och just ett på 25 minuter gör ju en galen. Särskilt när man är såhär trött. Ögonen svider, benen stramar, fötterna är ömma och hjärnan är på noll osv...

jag har inte sett den här Beckfilmen, den är dramatisk. Var nära att börja böla där. Jag är för känslig.

Nu längtar jag till upplösningen..
2009-03-21 | 13:32:21

Motormässa



Idag har jag och pappa varit på Motormässa här i Sundsvall. Har väl aldrig riktigt varit min grej det där med bilar och motorer. Men det är ju kul att kolla lite faktiskt. Nya frescha bilar som man bara kan drömma om att ha.

Mycket folk och speciellt folk. Mycket raggarfolk typ och medelålderherrar som tycker att det är fränt med racerbilar och motorcyklar samt mckläder. Alltid lite kul att kolla in folk.

Jag träffa även Henke Persson och Alex. Hoppas de fick roligt i bilen de skulle åka ;)


Roligt också. Jag som är säljare är typ allergisk mot andra säljare. Så fort någon säger Hej och vill snacka springer jag iväg som en tönt. En kille ville snacka med mig om Skadeförsäkringar....Öhmmm kanske något jag inte riktigt är så insatt i och inte vill prata om en sånhär dag.

Hej, skulle du vilja se över dina försäkringar?...

Jag. Nja jag tror inte det är en så aktuell fråga..

Aja nu väntar en monsterlång jobbdag. börjar två på boendet och jobbar ända till elva imorrn. Pust. Sedan skall jag på Ikea och jobba där fram till 18...riktigt tuff dag. Jag hoppas verkligen på en lugn natt. Peppar Peppar.
2009-03-20 | 23:06:45

tröttskan

Obs. skrevs igår kväll..var väl borta där nånstans så det blev väl inte ens publicerat...



jag är trött.  som vanligt på kvällningen känns det som. jag är verkligen ingen nattuggla. Ibland men då kanske jag har somnat i mellan och vaknat och sen fått för mig att vara vaken en stund till.

Ikväll lär inte bli en sådan dag. Jag var lite halvtrött när jag kom hem. Tog tag o ringde bella. Vi kom inte direkt fram till nått. Jag åt varmkorv istället. Ah fredagskväll. Händelserikt. Not.  Men men. 45 i telen är ju alltid trevligt.

Nu sitter jag med ögonen i kors och surfar. Det är dålig uppdatering på de bloggar jag läser så ja är rastlös. Pappa har tagit över min tv och min säng också. Han sover om vartannat. Kul.

Hoppas pappa ger sig snart och beger sig bort. Jag är som sagt trött fortfarande. Men kul då o sova klockan halvelva på en fredag. Men men..hade velat sett en rulle men ah är väl som vanligt något ja får ta senare.

Jag slog mitt pers idag på jobbet. Skönt. Blir orolig om ja börjar stå stilla på samma resultat hela tiden.

Detta inlägg var ju roligt. Men det har inte hänt så värst mycket. Tränat, jobbat, ätit och snackat i telen.


nu fasna ja vid msn..ahh kanske blir vaken till midnatt ändå

2009-03-20 | 13:35:05

Slovenien











Slovenien. Så litet men ack så vackert. På en perfekt sida ligger det lilla landet.
Bara några mil från Italien. blått vatten, vackra skogar, lite oupptäckt kanske,
men långa stränder och säkerligen en intressant historia att ta sig ann.

Slovenien ligger nog riktigt bra till i dags läget.

Spännande resmål om inte annat!

Drömmarna fortsätter.
2009-03-19 | 23:11:05

Vakna drömmar






Bilder Montenegro.

hej

jag är visst fortfarande vaken. Tur att bella ringde, annars hade jag nog sovit vid tio. Har somnat jättetidigt de senaste dagarna. Sitter och väntar på sporten. Då somnar man. Smart. Ända tiden man vill passa på dagarna. Idag prata jag i telefonen under sporten men men,, ja kunde ju se ialf.

Idag har varit dubbelarbetsdag. Jocke hämta mig i morse. snäll han är.
Bort till boendet för lite arbete. Sedan 609:an till birsta. Strosa lite och åt en sväng på Ikea.
varken äckligt eller jättegott. Sen vare jobb med Godel till åtta. Bra Erica!

Efter prat med bella a la beach 2009 snack. sätter det där grill i mitt huvud. träning. Karln
säger att utan kolhydrater ätandet smått börjar ge resultat. Han säger att han börjar bli smalare..
det negativa är väl att maten är dötråkig och att han blir trött mycker mera..Usch skulle hålla mig en dag.

Nä imorrn öppna friskis elva. Då ska jag vara på plats! Mer rygg och mage!

Annars drömmer jag om utlandet...vart vill jag åka. Värme, historia, äventyr, stränder, sol bad åhhh.
 Vet inte vart jag vill. Italien, Slovenien, Montenegro el Kroatien? eller nått helt annat..åhhh.
Bella är proffs på att sätta igång reseådran..eller vad jag skall kalla det.

Drömmar som måste bli verklighet

Lottis hon åker till Thailand imorrn. Fuuusk :P närå. Hoppas du får det bra där! (Svägerskan?, ja vet inte, men Emils syster)

2009-03-18 | 18:53:32

Det luktar fisk




Ja.. mamma håller på att göra rullströmming,
 därför lukten av fisk i köket.

Där jag nu skall förflytta mig ifrån.

Nu är det också slutgrejat med bloggen för idag.

Pust. jobbigt det dära. Plus så ser jag att jag härmat bus också..vilket såklart inte var meningen..Bajs också..

här ska man vara kreativ och så blir det samma!! haha

Klockan är snart sju. Min lediga dag börjar få sitt slut känns det som.

Dags att vända sig Tv:n. Hockeyabstinensen kallar än på mig.. I detta fall får det bli kvalserien.

Spännande.

2009-03-18 | 12:34:33

Smile






Hahahhaha



Hej

Ja, jag håller på med min design. det går sådär kan man säga. Får inte till det med header och texten under. Det är krävande att hålla på med bloggdesign kan jag lova. Sturligt och mitt tålamod orkar inte det. Tyvärr. Får vara såhär tillsvidare.

I övrigt är jag ledig idag! Jepp Jenny ville byta tid med mig så jag jobbar imorgon istället. rätt nice. Plus jobbar jag på boendet imorrn..så det blir superlång dag imorgon men vad gör det.

I morse kom jocke och hämtade mig. Det var dags att åka till tandlläkaren. Pust. en riktigt ung tandsköterska fick jag också. Fasen är inte den utbildningen typ fem år? Hon såg inte direkt äldre ut än mig. Men men. Lite foton där i munnen. Inga Hål! hurra. Sedan var det de vanliga. Tandsten. Tog typ tio minuter en kvart att få bort den. Men nu är den borta. Öm men ren kan man väl säga. Á 397 kr. Såå underbart. Som en resa till Falun fram och tillbaka. Typ.

Jag blev sugen på makaroner förrut. Gjorde alldeles för mycket men åt upp allt. Hungrig? Förmodligen. För Mätt? Antagligen. Suck.. Men gurkstavar lät inte lika lockande.

Nu ska jag vänta in pappa som kommer efter ett. Sedan blir det gymmet. Då skall makaronera brännas!

Vårvädret fortsätter! Det är så skönt ute och jag blir så glad. Och jag är ledig också. Vad skall jag göra mer idag då?

So long
2009-03-17 | 13:13:41

Vår påväg


snön börjar smälta bort




snart börjar skridskobanan fram till busshållplatsen försvinna


Bilar börjar komma ut från sina iden


Grus och bajs börjar komma fram.


vägen mot havet börjar tina fram




Mina lovikavantar börjar bli varma





Det är lite vårkänslor ute idag. Temperaturen har stigit till 10 plus. hurra. På min promenad idag var det riktigt härligt att vara ute. Det smälte på bra kan man säga och fötterna kändes lite blöta när man kom hem. Solen sken i ansiktet..det var något som var på gång. Äre sant...ska det börja bli varmare och ska det börja bli ljust och grönt snart....man vågar kanske hålla tummarna. Men man känner glädjen.

En dam framför mig i röd mössa och röd jacka bar en liten björkkvist. Förmodligen skulle hon ha den i en vas hemma och låta den knoppa. Ahh lite påsk kanske..härligt värre.

När jag tänker på det blir jag glad. Vet inte riktigt vad jag är på för humör riktigt. Det varierar hela tiden..vad beror det på..lite tröttsamt att var glad, nere. ledsen, hoppfull, uppåt om vart annat.

En ny jobbdag, tredje dagen idag. Börjar tre och slutar åtta. Lagom pass..men skulle nog ha lite längre än fem timmar. Får se hur det blir framöver. Men det funkar än. Igår blev det sju avtal. Två bättre..Man måste titta framåt och uppåt!

-------------------------------------
Träningen då..ja vill ha resultat tycker det inte händer nått. Fan ja måste börja slita som ett djur. Springa fem mil varje dag el nått. Suck...Jag som börjat gilla styrketräningen..men såklart det räcker ju inte för att se ut som en ja... Får se när det blir gym igen. kanske imorrn..ialf torsdag för då är jag ledig...för att ja hade tänkt att ja skulle gå på hockey..men icke då.

So long
2009-03-16 | 21:30:40

sorg

Nu finns det få ord. men kort o gott. sorg var ordet.
Tack för iår. Fick se mer än väntat. Ibland är livet grymt och orättvist.
Ibland avgör personer som fått ansvaret att inte avgöra. Förvånad. Inte det minsta.

Prata inte med mig om man okunnig och inte sett. Oinsatta människor stay away.

Sorg, sorg sorg sorg och fruktansvärd besvikelse.

Aja bara sex månader kvar till glädje igen.

Fy Fan.

2009-03-16 | 08:59:14

Second day

Första dagen avklarad igår. känner mig tillfreds med mig själv att jag ändå lyckades. Jag hade inga förhoppningar direkt över första dagen. Utan jag skulle lyssna och lära och kanske prata lite. Men för att lära sig något måste man också agera. Vilket jag också gjorde. Jag sålde fem elavtal igår, trots att jag inte var så kunnig i ämnet.

Men Fem var bättre än noll så nu är det bara att höja ribban. Det märks att jag inte jobbat på ett tag. Nu på morgonen känns det segt, även fast ja alltid är vaken vid åtta. Men nu skall man iväg och rutinerna har inte riktigt börjat än. Men ja har min första schemavecka klar. Va en vecka med massa jobb. Härligt!

Nu går bussen om en halvtimme. Dags att filura lite.
2009-03-15 | 18:49:44

One night out


jag pilvi och nettan


jag jenny och pilvi













Igår var en kväll som först inte behöver sägas ett ord om. Men en kväll som också utvecklade sig till en riktig höjdpunkt. Igår var jag bjuden till min underbara vän Pilvi. På plats var Nettan och Jenny med. Vi såg på melodifestivalen, drack lite vin och åt lite gott som Pilvi gjort iordning.

Det var lite slagertema på kvällen så vi hade Slager kanalen på. Sedan tog Pilvi oss i bilen till en kväll på Oscars. Jenny stod på listan (japp det finns lista i Sundsvall) så det var lättsamt att komma in. Alltså oscars. det är skitkul där, bra musik osv, men seriöst 85% av dem som är där är ju tjejer. Har fan inte sett så mycket tjejer på en krog som just där.
Fanns ju endel godbitar där också såklart. Några kända ansiken. Vi dansade natten lång, men jag tog det lugnt. Skulle ju ändå jobba.

En riktigt härlig kväll med fina människor. Det måste vi göra om helt klart!!
2009-03-14 | 13:42:19

Ceris me like









Ceris. En mycket tjejig färg. Men vadå jag gillar det. Det lyser upp.

Det är nog sant som vissa säger. Det är roligare att träna i snygga kläder. Det hjälper faktiskt. Det märkte jag igår. Mamma skulle inte ha ett linne som hon köpt på stadium. Då ick ja byta till något jag ville ha. Och det blev denna cerisa linne från Nike. Aldrig köpt något sådant när jag skall träna. Va fan t-shirt och byxa funkar för mig.

Men när jag fick på mig denna var känslan en annan haha. På gymmet var det mycket roligare när man såg lite ny och snygg ut hah. Det ger ialf motivation!

Så köp snygga träningskläder när ni skall börja med träning, motion, löpning etc.
2009-03-13 | 13:22:33

Casino the movie



I onsdags var jag och besökte min vän Erik. Det var himlans länge sedan. Hade mycket snack att ta igen under flera månader av okontakt. Men trevligt var de. Erik bjöd på popcorn och saft och lite tända ljus också.

jo jag köpte med mig mangosorbe som jag var sugen på. Aldrig ätit den där köpa..men det blev aldrig äten. Men Erik blev nog nöjd.. vi hade två filmer att välja på kvällen till ära. Casion och Maffiabröder tror jag den andra hette. Jag valde den första. den kändes bra. Det fick jag bittert ångra.

Den handlar såklart om ett casino, om pengar om kärlek, om vänskap och kompanjoner typ. Sedan om lögner, sanningar, fiender. Död och ja allt. Egentligen är filmen en enda lång diskussion. Det tar aldrig slut. intriger efter intriger. Folk som luras där, pengar som skall tjänas och ställen att ta över för att tjäna mer pengar. Om Robert De Niro som driver ett casino typ och ser till att folk inte går med vinst utan gör av med mer pengar. Plus hans fru Sharon Stone som tidigare varit ett fnask som sedan han  gifter sig med. Hon i sin tur har alkoholproblem och är typ hög för jämnan. De bråkar ständigt och ja...det pågår hela tidne. Samt hans polare Pecsi..  som ligger med hans fru och ja en annan massa smörja.

Orkar inte ens gå igenom filmen. den var liksom 3 (!) timmar lång dessutom. Fy fasen. Men men trevligt sällskap gör ju saken lite bättre iaf. Men nästa gång får vi skrapa fram något bättre.

Plus kanske jag kan få äta av den där glassen..

Men nu träning
2009-03-12 | 18:35:41

Crille, Carro, Cricke..

Corolla!

Så heter min nya fina bil. Jag vill ha ett bra namn på den. En Toyota Corolla a la '90. Igår åkte jag och pappa och hämtade min nya ögonsten. haha jag kallar den min. 05.00 väckte pappa mig. mindre än en timma senare satt man i bilen. på till Strömsund. Fy tusan det ligger långt bort de.

Men jag sov typ hela biten. Socialt!. Hann se en räv innan jag fortsatte titta på innansidan av mitt ögonlock.
Väl framme stod den vid en mack i strömsund. en liten snubbe på 19 bast sålde den. Det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet när jag såg den. Bilen alltså.

Den har lite skönhetsfel men aja får putsa o tvätta lite blir det bra.

Sedan satte jag och pappa oss i varsin bil och körde turen på 3 timmar hem igen. snabba ryck. En korv på macken fick man ialf. Gurkmajo och rostad lök. Fett nice.

jag körde den nyare av våra bilar. Men sedan när vi var hemma skulle jag till birsta på mötet med the new work. Då fick jag ta lillen. Fy fan det är ju värsta räääser bilen. haha. Liten och nätt, men fan den går som tusan. Dessutom sitter man lågt så det är bara att bööörna förbi alla muppar utan att man syns.

Så nu när jag skall kännas igen. Då äre Lillracerbilen ni skall kolla efter. Svart/mörkblå är den.



Såhär ser den ut. Bilden från nätet. skall knäppa några egna sedan.
2009-03-12 | 17:43:28

El är nästa steg



Jag har varit lite frånvarande några dagar. Det har hänt lite här för en gångs skull. I Tisdags var jag på intervju för GodEl. Ni vet elbolaget med Lasse Åberg. Elbolaget som skänker all sin avkastning till välgörenhet.

Ja dom. Jag träffade en kille därifrån på arbetsförmedlingen i fredags. jobb för tusen. Pratade lite lätt där och lämnade mitt CV. I måndags ringde de och hörde om en intervju. Tisdag intervju, jag och en kille som heter Thomas intervjuades. Mötet skedde på Strand Hotell. Vi träffa Christian som är regionschef. En trevlig skåning.

Intervjun gick bra och vi fick båda besked om att vi fick jobbet! Häftigt

Idag har jag varit på utbildning som hölls på Ikea där GodEl nu säljer sina avtal.

Det gick väldigt fort allt. Men det är ju kul. 

Men betydligt mer seriöst. Det kan jag lova. (Inga 11 dagar i rad 10 timmar om dagen jobb)

Japp jag skall testa säljjobb igen. Något jag vet hur det är. Hårt jobb krävs såklart för att lyckas. Men nu kan jag testa på hemmaplan och känna hur det känns. Vilket är mycket bättre. Självklart. Det skall bli roligt. Kollegorna är skyssta min chef är bra. Det känns bra. Nu ska jag bara lära mig allt om El. Men jag kan en hel del efter idag.

Man känner sig så smart. El är ju krångligt och svårt. Men när man kan då äre fasen kul.

Produkten känns också riktigt bra. Inget kreditkort någe mer. Utan bra el. billigt pris och pengar går till välgörenhet. Det är bra.

Jag testar en månad och ser hur det artar sig. Jag skall satsa och plugga hårt och bli en bra säljare igen. Absolut. Nu har jag även timlön (annars hade det inte blivit av) då vet jag att jag verkligen Får pengar.

Söndag blir första riktiga dagen. Ikea står vi på.

Hahha har redan börjat sagt Vi.
2009-03-12 | 10:20:10

Vad är det för dag idag?


Jo det är Torsdag - igen!
2009-03-10 | 15:28:48

snow here we go...










Håret inför mötet..hoppas det håller bara.


En bild a la Bella

Nu sitter jag här nästan klar. Skall bara byta om, äta en macka och borsta tänderna. Skall snart ner på stan. Vädret lockar inte just nu. Snön yr som tusan idag. Jag som gillar vintern. Men nu börjar jag faktiskt bli lite less. Det som är kul med vintern är om man kan utnyttja den. Vilket jag inte gör. Jag är inne, inte på en bräda.

Jag kanske måste ta ett paraply. Men hur ska det se ut. Men jag är ju rädd om håret.

Två dagar på en ny vecka och ingen träning. Jag dööör. Känns som man förlorar allt direkt så fort man "vilar". Men jag har ingen bil än.. Imorrn kanske. Hoppas på träning på torsdag..jag håller seriös på att växa på stolen!

En timme kvar innan färden. Vad göra. Läsa på lite kanske.

Vi hörs sedan. Kvällen är ialf räddad. Det är playoff match.
2009-03-10 | 11:07:16

fabrik












En vanlig lördag i Skönsberg. Dagliga promenaden runt havet. Lite matning hos änderna och den goda gärningen var så gjort.

Idag är det tisdag redan. Fick reda på att Zanz Spa gått i konkurs. Där jag köpt ett presentkort till emil, för X antal kronor. Lär väl inte få tillbaka några pengar där inte. Ringer Ringer.

Igår var en bra dag. Timrå vann i sudden. Glädje utan gränser.

Idag ett möte igen. Får se hur detta går..Spännande. Är jag redo?

Hua..är det snart torsdag igen också?

Men imorrn kommer jag få en ny blå vän..återstår att se.

So long
2009-03-09 | 16:40:41

Bella 23























Fredagskvällen spenderades i härligt sällskap av de närmaste av vänner. Bella fyllde 23. Bus och R var på besök. Rödvinet flöder hemma hos mig, oförglömliga fotografier tas och skratten visar inga gränser när gamla bilder från Barcelona, Italien, Malta och Budapest tas fram.

Din Taxi hämtar oss och tar oss till Saffran. Underbara Saffran. Med sin utsöka spanska mat och ljuvliga viner. Maten var utsökt, sällskapet på topp. Efterrätten gick inte att tala om. Vi åt i över tre timmar. Grabbsen var tuffa och drack helvetets konjak. Kvällen fortsatte på puben. Lite äldre, men än så trevligt. Dock tog det stopp vid en metalkväll på aveny. Det var för mycket. Korven vid stan var bättre och godare. Skjutsen kom läglit.

En härlig kväll. Hoppas bella var mer än nöjd med sitt nya år fyllda! Jag var det ialf.
2009-03-04 | 20:06:41

Bye Bye Honey

Hej.

Idag fick jag ta farväl av en av mina närmaste. Han har alltid funnits där till hands. Både varm och kall. I alla väder har han ställt upp. Aldrig varit arg. Han har följt med mig till vänner. Varit med om resor, fester dock inga spyor. Inga klagomål. Vissa gånger kunde jag vara arg när han har varit ute på andra äreenden och inte kunnat vara på plats när jag behövt honom. Men dessa gånger var så pass sällan. 

 Ibland vill han ha lite påfyllning. Ibland har han fått i sig lite ibland rätt mycket, då är han riktigt nöjd och står sig länge.

I tre år har han varit en av de bästa. Jag och han har varit sådär nära som två fingrar. Jag har inte varit hel utan honom. Färgen kanske har blivit lite svagare på senare år. Men det har vi fixat med lite toning.

En dag råkade min vän ut för en olycka. Han skulle precis säga hejdå när jag skulle till London en fin dag i januari månad. Olyckan tog hårt, han mådde inte bra, jag sörjde redan när jag satte mig på tåget. Hoppet har alltid funnits där. Det ordnar sig som man så säger.

Men tiden gick och min vän fick inte den hjälp han behövde. Hans liv gick inte att rädda. Han blev endast 20 år. Alldeles för ungt att sluta sitt liv när man varit så himla fresch.

Men jag kommer alltid minnas dig. Den bästa jag haft. Det bästa åk hittills.

Du kommer må bra däruppe bland de andra.

Brumma på!

R.I.P Min rödbruna Saab 900i - 89
2009-03-03 | 15:05:06

Think



Hej.

Nu har jag suttit vid datorn i några timmar igen. Gjort lite nytta och onytta. Har P1 på också. Har chattat och surfat lite. Det som stört mig hela tiden är att flera ord jag tänker, skriver, söker eller läser sägs på P1/radion också. Jag har skrivit Australien då säger de Australien på radion, jag ser en person som heter Olsson på facebook, medan de berättar om en kille som heter Olsson och så vidare.

Detta tycker jag är ett läskigt fenomen i vardagen. Det är något som hela tiden händer, var och varnannan minut. Varför? Vad tyder det på? Mening el Inte?

Jag får fundera vidare.

-----------------------------
2009-03-02 | 18:19:56

Bröllopsdag i Sundsvall

Alltså nu dog jag en smula. Lyssnar på MixMegapol. En tant ringer in och berättar att hon tycker att Victoria och Daniel skall åka på sin Bröllopsresa till Sundsvall!! Alltså snälla nån. Kvinnan själv hade varit här på sin bröllopsresa..hon och sin Jan..

Sundsvall och bröllopsresa. Nä dra mig baklänges. kvinnan: Det är så mysigt och vackert, det finns så mycket att göra, god mat ja allt. Vi bubbla och va på stan, det är så mysigt och alla är så trevliga!!

Allt detta med en föga fin norrlandsdialekt.

Va! Ursäkta! Jag måste hämta andan.

Emil...få inte för dig något.
2009-03-02 | 18:01:56

Färg!

Tog ett tönt kort på mig själv häromdan. La in den på datorn i hopp om en bra bild, men icke. tänkte den skall inte få skåda ljuset men sedan såg jag att jag hade den bilden bredvid en annan bild.

Jag har samma tröja på mig och ser till min förskräckelse vilken enrom skillnad det är på min färg i ansiktet. Ja jag vet att jag är ju alltid brun..ska inte klaga. Men det går fortfarande inte att jämföra med hur man ser ut på sommaren.


Jag vinter 09. ja vette tusan va glittret kommer ifrån..


Bella och Jag sommaren 08!!
2009-03-02 | 17:56:55

slött.

Ledsen för den dåliga uppdatering av bilder. Men med den kameran som jag har nu blir jag inte lika inspirerad.
jag kom just av mig också. Jag känner att jag håller på att bli trött, och en liten powernap skulle inte skada. Men ska försöka låta bli.

Har just pratat med bella en timme. Fattar inte hur det rinner iväg sådär. Skulle ju bara höra om en snabb grej.

Annars träning imorse. Jäklar anamma vad ja har pumpat på mina armar. Måste sluta. Men kan man inte träna o bli stark utan att de ska bli stora? eller ska man köra lättare vikter och mer då.. Kommer aldrig fatta det där. Skönt med träning ialf, trots att jag inte var så pepp.

Sedan var ju jag på ams. Givande. Nja. men lite jobbansökningar som jag kan göra. Imorrn är jag ändå "helt" ledig så då ska jag söka ett jobb el två. Gruppen jag satt med då, tre av killarna hade gått IV på västermalm. Yes eliten var samlad. En annan tjej satt med prillan inne och ja verkade inte heller vara särkilt...oj elaka jag.

Missanpassad igen.

Sockerkakan som ja bakade nyss blev kanonfin! hoppas den smakar lika gott. Pappa får avgöra. Är ju ändå bara han som vill ha den..

2009-03-01 | 19:23:59

fyrkant



Denna dag kommer inte att gå till historien som världens mest aktiva dag. Mina ögon är förstörda idag. Det var länge sedan jag satt såhär mycket vid Tv:n. Jag tänker inte ens ge mig på att räkna timmarna. Då får jag ångest. Tänkte att jag skulle sluta titta efter femmilen. Gick ut på en promenad och duschade och kände att jag kunde göra nått annat. Slö surfa och sedan råkade jag bara se på tv.nu och första playoffmatchen mellan Troja/Ljungby - Växjö. Typiskt, jag var tungen att slå på..tur hade ju första perioden redan gått.

Blev förlängning där..Växjö vann..inte bra men men.

Nu äre någon Abba dokumentär som jag sett förrut men a va fan. Sedan vid halvnio är det ju ändå sportspegeln och sedan Beck..

Gud och Jösses.
2009-03-01 | 16:40:38

Favorit



Ursäkta dålig bild kvalité. Men något som är kvalité och just nu min favorit på fikabordet. Den nya yogurten från Valio. Smaken Lingon/Äpple. Så gudomligt god. Krämig, syrig, söt och lagom vår/somrig. Min förra favorit hjortron/äpple får nu backa i topplistan.

Tyvärr är smaken bara inne för en kort stund men köper jag tillräckligt kanske den återkommer. Den första är ändå snart slut.
2009-03-01 | 13:55:47

14 mil.



En kämpig dag idag. Allt framför TV:n såklart. Börjar bli rätt tråkigt att skriva om vad jag egentligen gör på dagarna. Men idag är det söndag. Första helgen i mars vilket betyder Vasaloppet.

För mig betyder det nio mil på TV.n. Dagen startade ju redan halvåtta då jag var upp och tittade på försnacket, sedan har jag följt det i över fyra timmar. Pust.

Vad gör jag nu då?

Jo jag tittar på 5 milen i herrarnas sista lopp i VM. 14 mil framför skärmen idag blir inte lätt att ta igen. där sliter folk för att komma först i mål och här sitter jag i soffan och bara tittar på. Jag skall ta mig ett ryck och gå en sväng när femilen är slut. jag måste ju få ett litet break.

Imorrn är det slut på VM tävlingar. Tre veckor av VM har gjort mig gott?! Slutspel på torsdag..då tar jag nya tag.
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.