2010-08-14 | 16:41:01

I Gällvare är det alltid All inclusiveI fredags tog vi bilen direkt efter jobbet med sikte mot Östersund. Vi åkte den gamla vägen upp för att se lite annat en den så tråkiga E14. Efter skogar, dalar kom vi så fram. Det blev ett intressant möte direkt med en socialt 10årig stockholmsbrutta, som skulle visa att vi gjort helt rätt för att ta oss in på vandrarhemmet vi skulle bo på.

Ett annat möte var med snubbe på brytande ryska påstod sig vara norsk, full därann försökte han minnas vilken kod han hade för att komma åt sin rumsnyckel. Efter att äntligen löst problemet, kommit ifrån både norskryssar och annat dyligt blev det en välbehövlig senmiddag med vin därtill på en restuarang i staden.

Vi hann knappt somna innan det var dags att bege oss på vår 14 timmar långa resa upp mot Gällivare. Det var över tio år sedan jag åkte denna resa så minnet var väl lite svagt, men jag kan väl säga att resan uppskattas betyligt mer i denna ålder. Vi har varit på ställen som Jokkmok, Dorotea, Porjus, Vajkijaur, Storuman Hoting och andra norrgående platser.

1 Kommentarer
Isabelle:

HAHAHAHAHAHA! Alltså fy fan vad jag diggar kaffekö-bilden!

2010-08-17 | 23:49:14
URL: http://isabelleljungblom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.