2010-05-23 | 15:15:07

Ligger lågt.

Bloggen ligger för tillfället nere, tills jag fått internet hemma. Nu sitter jag hos mamma o pappa. Kommer väl få internet om en vecka om allt går smidigt. Det går fint på jobbet, det är roligt och lärorikt. Tokmycket information varje dag, vilket gör att man är helt slut när man kommer hem.

Väl hemma börjar det bli ordning och reda, TV har äntligen kommit på plats. Härligt men en platt TV, ingen tjockis längre. Nu äre bara boxer och allt annat som måste fixas. TV bänk och skrivbord, bokhyllor sen har det tagit sig ordenligt!

Så roligt!

Igår var lars förbi också, jättekul! Vi var även ut och käka Thaimat. Mums!

Imorgon börjar en ny lång arbetsvecka, men roligt är det! Det har varit skönt med helg, att kunna fixa och greja hemma.

Hörs!

2010-05-17 | 20:36:09

Första jobbdagen... men ingen flytt

Godkväll.
Sitter trött och lite tom i huvudet på min säng. Det har varit en härlig dag, min första jobbdag =) Det har gått jättebra och jag har fått träffa många trevliga människor. Vi kom riktigt bra överrens flera tjejer idag, så det känns ju superbra. Det var kanonfint på ComHem. Frescha nya lokaler, öppen och ren miljö. Proffsigt och snyggt. Ett bra första intryck.

Det har varit mycket information idag, så man är rätt slut nu. Men helt klart roligt och lärorikt. Mycket att ta in, men det löser sig nog med tiden. Vi lunchade tillsammans några tjejer på Rutiga Duken tror jag det hette. Rätt mysigt. Hann även skymta Patrik (lottis karl) så då vet man att man är i Härnta ;).

Fick även skjuts av en tjej som heter Therese =D Värsta snällt, roligt att åka tillsammans. Blir skjuts imorrn också. Bra start!!
-------------------------------------------------------------------------------------

Ja idag var det tänkt att vi skulle flytta.. Men fan måste ju pissa på en lite grann när det går för bra helt enkelt.. Det slår liksom aldrig fel. Pappa hade väntat hela dagen på att få åka med Emil och lämna allt. Men så ringer de från Norrvidden och berättar att lägenheten inte var urplockad eller städad!!!! Detta är Timrå IK:s fel som har haft ansvar för lägenheten, som skulle städas ur och göras klar i fredags så Förvaltaren kunde besiktiga den idag och vi kunde flytta in. Nycklarna var inlämnade men inget var ju gjort. Skumt och sjukt dåligt..

Så ja mycket tröttsamt när man förberett sig på det idag.. Får se hur lång tid det här tar nu då. Kontrakt är skrivet och hyran betald.. får tillbaka lite eftersom vi betalt från idag. Åhhhh jag blir så less.

aja.

Nu ska jag vila hjärnan lite med hockey innan det blir en tidig kväll.
2010-05-16 | 18:29:00

Längtar.


Tjuvtitt... hur det såg ut i lägenheten förut...Blir ändring.

Det är mycket i lillhjärnan nu igen. Men jag känner mig relativt lugn ändå. Brukar infinna sig när jag har koll på vad som händer. Just nu har jag koll. Det gäller bara att inte ställa några specifika frågor.

Jag längtar tills kaoset har lagt sig, när det blir lite lugn. Då ska jag bjuda mina fina vänner Bella och Lars på middag och vin och ja det kanske blir en fest, vem vet. De blir nog de första som får se allt. Spännande. Utom mina päron och svärföräldrar.

Emma kanske kommer på besök snart också.. jösses mycket att fixa. Men kul blir det!

Jag ser framemot denna sommar mer denna gång. Trots mycket jobb i vanlig ordning. Men iår är det lite mer ordning, inget flum, koll på vart alla håller till, vad för planer som kan vara på gång osv.

Jag har iofs inte så många planer på gång, lite resor inom sverige men sen hoppas jag på många grill och utekvällar med gänget. Jag längtar efter kubb.. Nu har ju gräset blivit riktigt grönt, kubbkväll är bokat!

Tänk vad glad man blir när vädret är på topp!

Ha det bäst alla!
2010-05-15 | 18:43:00

Robin Hood



Idag har vi varit och shoppat loss lite jag och emil. Vi har köpt soffbord på eriks och sen en massa köksgrejer på ikea. Det fina vädret höll i sig hela dagen, så det var härligt att handla i lung och ro och sedan avnjuta lite glass i solen. Ägglikör Äntligen!!!

Det är mycket som behövs, jösses, listan tar aldrig slut.. men en liten start har vi ialf.

Var på Boom en sväng och köpte mjuka härliga plädar, som vi fått av mamma i present. Blir kanon de när man sitter ute på balkongen i sommar, eller bara små fryser lite.

Så skönt att vara med Emil =) han förstår mig...

Inge tjafs, inge snack, inge bitter..., nu kör vi!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll skall vi se Robin Hood innan det bär av till Forsmon.

Till veckan skall vi titta på Prince of Persia med Jake Gyllenhaal. Kan jag dreggla lite medan också.

Två ynka dagar kvar tills jag börjar jobba!
2010-05-13 | 19:30:01

Ursäkta..



Men nu är det riktigt dåligt på bloggfronten igen.
Det som hänt lite är ju att jag och lars har haft en kanonhelg i Sthlm.
Lady Gaga var det bästa någonsin i framförande, artisteri och show.

Som många tidningar skrivit och reccenerat. "Får du chansen att gå, Gör det"

Det var helt fantastiskt bra, jag var totalt döv efteråt. Lars och jag hade det kanonsers hela helgen, god mat, shopping, promenader, drinkar, umgås med Emma och Rickard. Allt var perfekt.

Får visa de knappa bilder jag knäppte sen.
------------------------------------------------------------------------------------------

Själv är jag mest uppi lådor och kaos här hemma. Flytten närmar sig med stormsteg, 17e är det dags för inflyttning, tillika min första jobbdag på ComHem. Det är extremt mycket nu. Jag vill spy på lådorna jag har på rummet, och allt som inte har packats ner än... det kommer ta tid. och det är inte så mycket tid kvar nu, men imorgon skall jag ta tag i kläder som kan packas ner också...

Tack och lov får Emil och pappa ta det värsta på måndag, eftersom jag jobbar.
Får se om det blir premiär sovning där också. Jag växlar, men det lutar mer åt det nu. kan bli spännande också. Mamma skulle fixa en massa ändå, så det kan ju bli bra faktiskt.

Nu ska jag se hockey igen!
2010-05-06 | 13:03:13

Uppe.

Imorse vaknade jag första gången halv 6. Wtf? Sedan halv 7 klarvaken.. vette tusan, men jag gick upp o hälsa på morsan, snacka en stund och la mig igen. Vad skulle jag göra så tidigt. Någon måtta får det vara faktiskt. Vid 8 hade jag dragit mig tillräckligt.

Nu sitter jag bara och filurar. som vanligt. träning och packning klar. Har en packe flyttlådor i mitt rum, men vart ska jag börja.. orka liksom. Böcker? Porslin, ömtåligt? .. Ett senare problem i min mening.

Det cirkulerar så mycket annat nu. Men mest Sthlm resan. Gaga. Blir det regn på lördag? Paraply, Gah.

Sen dyker det upp soffbord, tvbänk, hyllor och annat krafs. Jag är minst sagt lite förvirrad, har mycket till övers, framförallt tid, men det slutade med att jag målade naglarna..



jag och bus i Budapest.
2010-05-05 | 17:28:35

Det är 17e som gäller.


Östersund, länge sedan. Jag och Lars.

Idag har jag varit och hämtat vår soffa. Jag gillade den mer idag, ah nu känns det så bra. Hade konstiga drömmar inatt om den jäkeln, om jag gjort rätt osv så när jag vaknade var jag smått osäker. Men när jag kom till Erikshjälpen idag vare lugnt, han hade varit så snäll gubben där, och lagt undan alla dynor i påsar.

- Jag vill att kunden skall få varan exakt som den var när de köpte den!

Snällt. Det är ju faktiskt tidigare missbrukare, långtids sjukskrivna osv som får anställning där, vilket jag tycker är bra, så att de också kan få en chans att komma ut på arbetsmarknaden. De är väldigt hjälpsamma och trevliga.

Sedan idag ringde kvinnan från Norrvidden, lägenheten skall städas den 14e och den 17e maj skall nycklarna finnas att hämtas :D Hurra! Samma dag som jag börjar jobba. Det händer mycket då, men vad gör det. Så roligt.

Har jag en vecka på mig att handla lite mer grejer.

--------------------------

Hörde imorse att Gaga landat. Kung!

Allt är klart för avfärd.

Nu drar jag iväg till Lars för lite filmtittning. Blev ingen hockey idag - men jag överlever ;)

2010-05-04 | 15:26:35

sammetssoffa

Japp då vare gjort. Nu har vi köpt en mörkröd sammetsoffa med tillhörande fotölj. Såg den på Erikshjälpen i torsdags och blev lite småkär redan då. Men vågade inte köpa den innan mannen godkänt det hela. Vi som gått och tittat på olika divansoffor för tusentalskronor. Häromdagen var vi uppe i över 10 000..

Men jag kunde inte glömma den. Trots att den är mörkröd. Men vi var in idag och lyckligvis var den kvar. Det var flera stycken som tittade på den. Men vi hann först. Emil tyckte den var skön. Den är inte stor, en tresits och en fotölj. Verkligen retrokänsla över den. Oj vad jag går ann, jag blir alltid osäker när jag gör "större köp".

Tror det kommer bli riktigt fint med rätt kuddar, matta och bord. En annan känsla än Ikealand som bella säger.

Och skulle det vara så att vi blir less på den. Jamen då äre ju bara att sälja. Den är så gott som ny och för 500 kronor för alltihop kan man ju inte klaga =)

Vi kör på det!

Bilder kommer sen, men lite gammeldags/ny är den hehe.
2010-05-03 | 19:10:47

6 års dagen


Första maj vår 6 årsdag började på det fina fiket Dolcetto.


Emil drack spännande vatten från Italien.


och läste om delikatesser.


jag var glad och lycklig trots att håret inte ville mig väl.


Emil tog sig an en god pasta, medan jag åt cesarsallad.


Sedan blev det smarrig Italiensk glass. Jösses så gott.

Efter detta tog vi oss en promenad i stan innan vi gick på Time out Spa. Behöver jag beskriva hur skönt det var att få massage...


- Grattis på 6årsdagen, tack för att du finns! Sa Emil. Fin fina presenter jag fick. Ugglan kommer från Village, såg den häromdagen och tyckte den var så söt haha.




Efter massagen sov vi nästan 3 timmar.


Vi tog fram en gammal present som Emil fått om mig för länge sedan. Aldrig använd. Smälte choklad och doppade frukt och..


drack vin =)


Detta fick Emil av mig. Korgen med den fina texten kommer från Boom. Drycken kommer från Glasbanken. Kortet privat.

En mysig och härlig dag tillsammans!
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.