2008-10-31 | 11:12:10

Lycka Till Bella!

Idag reser Bella till London! Ha det sjukt bra därborta så ses vi snart =D

2008-10-31 | 11:08:20

Äntligen blir det vi!

Godförmiddag! Idag är en riktigt bra dag, igår höll på att bli en katastrof. Jag var riktigt ledsen igår, det var mer folk som skällde än som ville ha ett kort. Bra start liksom på jobbet när någon spyr galla på en trots att jag inte kan göra något åt hans dumma problem. Vilket egentligen inte alls var ett problem.

Karln var sur över att vi hade kampanj på American Express, att man får 100 000 poäng när man tecknar ett kort hos oss på plats. Det var han upprörd över. Själv var han redan medlem och hade varit det sedan 1999, och då fick han minsann inga poäng med. Men vad i hela friden skall jag göra åt det?!! Va pucko! dessutom hade han skrapat ihop till två miljoner poäng vilket man på American Express kan byta ut mot en jordenrunt resa...!!! det är väl fan inte så dåligt.!

Jag blir galen, sedan så säger han att han har en dålig dag. nämen va trevligt att du överför din dåliga dag på mig.. Sedan går han för att om en stund komma tillbaka och typ be om ursäkt men att återigen var tvungen att spy lite över kampanjen..Bajsapa. De forsatte i den stilen, min gnista var borta, de andra sålde som smör men jag stod still på noll.

Men när jag blev själv rullade det in tre sälj tillslut och dagen var så räddad. Fick prata med bella också på kvällen det var härligt!

Nu skall jag bara dammsuga mitt rum för att sedan göra mig iordning. För idag kommer älsklingen till stockholm. tre långa veckor är över och nu får vi äntligen träffas. Det kommer bli så underbart!

2008-10-30 | 09:22:31

Imorgon splittras gänget...

Nu skall jag inte vara så dramatisk men jag har tänkt lite. Imorgon fastställs det. imorgon fullbordas våras splittring.
Vi, gänget kommer inte längre bo på samma plats längre. När Bella nu flyttar till London innebär det att alla numer kommer bo på andra platser än, Sundsvall, Sörberge och Bergeforsen.

Lars var den förste att flytta från lilla Sörberge för studier i skidorten, mode är dyra fjälljackor och mössor/blåshålet Östersund.

Sedan blev det jag som flyttade till stora staden Stockholm för jobb med American Express

Emma var inte sen med att ta sitt pick och pack till Uppsala för att få vuxenpoäng genom att bli sambo

Slutligen så beger sig Bella långt bort från sitt lilla rum i Bergeforsen, bort från Vigge, moppepojkar, snabbturer till ICA Maxi för underbara London för studier i engelska.

Dessförrinnan hade ju min käresta flyttat till Falun vilket också fullbordar det mesta.

Jag tänkte inte sätta till någon grinscen här i bloggen men visst är det lite vemodigt. Alla våra temakvällar, galna fester, härliga middagar och våra speciella VVV-dagar kommer ha långa intervaller. När skall vi alla träffas på samma plats igen? Jag irriterar mig över att jag inte tog någon bild på oss tillsamans under min födelsedag, det kommer jag gräma mig över tills vi alla är på samma plats igen. Suck.

Förhoppninsvis dröjer det inte förrän till juletid men man vet ju aldrig. Jag och Emma ses nog här i Sthlm framöver, Emil och jag ses både här och i Falun. Lars kanske jag träffar när jag åker hem någongång men förmodligen inte förrän till jul. Och Bella ser jag inte förrän just då..

Våra snackaskit kvällar på sängen, ost och vinkvällar som slutar med en rejäl fylla istället för en myskväll. Lars onsannolika filmvalskvällar, våra fester som slutar med krypande kroppar längs backen, eller slingrande längs väggar där bilderna verkligen talar för sig själv. Eller som i somras när vi drog ut på en spontantur ut till Njurunda för vackra bilder..

 Att åka hem blir nog inte sig likt igen..men som tur är så består ju vår vänskap! Alltid


En av de bästa bilderna på oss som tagit haha!

2008-10-29 | 10:19:41

Denna matlagning..

godförmiddag. här sitter jag i slappkläder och dricker juice, skall strax borsta mina gaddar och sen skall jag faktiskt ut och springa. Jo jag tror faktiskt det.. nu när jag ändå berättat det här så äre ju tvångs. har ju ändå inte tränat nått på över en måndad så idag när jag ändå börjar halvfyra och åker inte förrän halvtre så då hinner jag ju faktiskt.

Sedan är ju problemet vad jag skall äta idag.. jag är sugen på något nyttigt som en sallad men då måste man ju köpa femhundra ingredienser..kanske helt enkelt köper en sallad och lägger i lite avokado för det är jag grymt sugen på!

Appropå igår så berättade lars att han fått sin kisse! ahhh jag är så avis den verkar ju übergullig... jösses jag är ialf glad att han fick den och att den verkar helt perfekt!

Aja dags att sätta fart innan tiden rinner iväg.

Jobb från halvfyra till nio idag..

hörs
2008-10-27 | 22:49:43

Rekordet slaget!

Godkväll! nu har jag pratat med min kära vän emma i en timme så nu är jag matt i örat men det var roligt att höra vad bus sysslar med. Hon har ju blivit Uppsalabo nu så nu bor hon ju riktigt nära mig. hurra!

Vad har hänt? Jo minsann idag har vi varit så duktiga! Från en katastrofdag igår till superdag oj oj. Idag slog vi säljrekordet. Det förra var totalt 15 sälj på en dag. Nu är det 16!! grymt bra. Malin skall ha en super eloge som tog 7 stycken idag, vilken pärla, det var hon verkligen värd! Och man tackar såklart för den goda tårtbiten, den satt som en smäck i min kista =)

Jag skrapade ihop fem idag innan jag gick från jobbet, så jag är stolt.. hade jag stått kvar längre kan jag ha plockat någon till men jag är absolut nöjd.

Inget morgonmöte imorgon nice värre. börjar inte förrän klockan två!! helt galet... vad ska jag göra fram till dess haha. Ska väl äta lite..jösses får kanske köpa mig en pastasås eller liknande hm..Har ju inga saker här hemma, bara pasta och fika hehe..man äter ute för mycket.

Men nu ska det blir lite sömn och lugn och ro.. imorrn skall jag boka ny tvättid det är ju en bra plan.

Vi ses i kista imorrn.

Ses
2008-10-26 | 09:52:52

söndags frukost

Godförmiddag, fatta va skönt det var att ligga en extra timme i sängen idag!! jösses. när jag kom hem från jobbet igår åt jag min goda kyckling och sedan var man totalt väck från allt. Matkoma eller något sådant.

Eftersom jag inte är någon Idoltittare så blev det hockey för mig, härliga hockey, så skönt att ha Canalplus och tv4sport då kan det ju inte bli bättre..typiskt så somnade jag imellan det mesta men det vikigaste hade ju redan varit. timrå vann i förlängningen mot Djurgårn. Hoppas de vinner när jag skall se dem den 24e här i sthlm. Ialf så planerar jag att åka hem den 14e för att se lite match och bara vara hemma en sväng. Aja ingen bor ju kvar i S-vall då men men...

Nu blir det rejäl frukost innan jobbet, gröt, ägg, mackor, och juice mmmm gott gott!

Har sparat lite kyckling till ikväll, samt lite bär och choklad om ja nu orkar det hihi.

Jag skall försöka fixa lite bilder snart också..tråkigt att blogga utan bilder!

hörs friends




Härliga tider!

2008-10-24 | 16:58:54

Grillande Naanbröd med kyckling

Goddag bloggen, Just nu är jag mätt, helt sjukt mätt. Idag är min lediga dag och det är så härligt!

Den har spenderats med en sovmorgon och en övrigt långsam fortsättning. Lite städning av rummet, lite fika och tv samt datorslöande. Idag var även min fuldag. Japp idag har jag varit ful. Efter elva dagar i kostym, smink, rakryggad och ett tydligt, men vänligt språk vill jag nu vara ful och ha ett äckligt språk hhaha närå men aa.

Kunde dock inte vara såå ful när jag tog mig in till Vällingby för att handla käk men det var inte mycket ansträngning som gjordes. Jag har tänkt på det, det är inte lätt att vara singel eller snarare ensam när man skall handla mat. Allt är ju gjort för att man skall vara en familj eller typ två stycken. Idag skulle jag köpa kyckling..det var ju lätt allt fanns typ i jättepack och med tanke på att vår frys är trasig kan jag ju inte frysa undan hälften. utan jag behövde ett pack för mig och bara mig eller ja till en dag till också.

Det tog sin tid men jag fann en bra förpackning med kronfågel.. I annat fall vet många att jag är rätt snål. eller snarare ekonomisk. Detta handlande håller på att gå mig på nerverna. Småsaker som hela tiden måste köpas, mjölk, bröd, sylt, pålägg etc. och idag mat åhhh. och dyrt äre. Nu är man vuxen, inte leva på mamma och pappa längre inte. suck.

Ialf så är det fredag och jag är ledig då får man bjuda till och visst gjorde jag det. Grillande Naanbröd med kyckling blev det. Såg det på Hemköps reklam på Tv:n häromdagen. Gissa om det var gott!! Skall rekomenderas.

Nu skall ja lata mig innan jag kanske vid sjusnåret smiter ner på Ica och kollar efter något gott..Inget Idol för mig men något annat skall nog finnas att se.

So long



http://hemkop.se/showdoc.asp?docid=501&channelitemid=447802
2008-10-23 | 21:01:38

Ledig imorrn!!

Godkväll mina vänner, idag har varit en okej dag. Jag gav norsken ett elakt öga imorse, han skratta den fuligen, men han var ändå riktigt nöjd över att jag hade sålt så mycket =).

Idag är jag riktigt slut, jag känner att huvudet väger tretti kilo, och att mina ben inte vill stå ytterligare nio timmar en dag till. först var det tänkt att jag skulle jobba imorgon och sedan jobba sju dagar till på rad, vilket skulle bli 18 dagar i rad. nä nu fick det vara lite paus, så det blev lite ordning och imorgon är jag ledig. jösses då blire vila, riktigt latdag, sova, vila, äta något gott, glo på tv, chatta och bara slöa...åhh underbart!!

i övrigt sålde jag två kort idag, inte godkänt men men. Uggla var i farten igen, han är förjäkla rolig. om man såg hans program när han skulle hitta sitt band..Kommer han gående med sina brillor och yviga hår. det är inte särskilt kallt i sturegallerian men Uggla han går med axlarna högt och händerna innanför jackan heheh.

Ja vad såg jag mer för filurer, Helena Bergström, Hans Fahlén och Fredrik Lindström igen,.

Eftersom jag jobbat själv mest hela dagen har det inte hänt så himla mycket annat. Lars-Christian va och hälsade på ialf han är så rolig..

Aja nu ska jag vila mina åderbrock.

Hörs
2008-10-22 | 21:18:17

Vi blev slagna av chefen

Goddagens, nu tar jag tag i mig själv och bloggar lite. jag är så förbannat trött när jag kommer hem att jag vill inte annat än slöchatta och glo på tv i mina härliga mjukiskläder. men nu kan jag blogga lite. Vad har hänt? Jag har jobbat det är ju som vanligt. Igår sålde jag fyra guldkort vilket var riktigt bra =)

Igår var det även ett gäng ungdomar som lekte att det var skottlossning så de skrek typ pistol eller nått och alla la sig på backen, även jag. innan vi fatta att det var fejk, jävulst moget.

Idag blev jag fotograferad av ett par småtjejer som hade något projekt på skolan med olika frisyerer haha. Min var tydligen med i kategorin.. sedan fick jag svara på vad jag ville förmedla med min frisyr och hur lång tid det tar etc. hahah.

Idag skulle även chefen, the crazy nork också ut och sälja. vi skulle tävla mot honom vem som sålde mest. Vi jag och malin stod på Sture med Lars stod på Skärholmen. Det gick bra för han först, sedan på slutet gick vi om, men hade en extra timme på sig och då gick han om. Vi slutade på fem kort, fyra på mig o ett på malin, lars fick sex..bajs också!!

Jag tänker ge honom evileye imorgon på mötet!

2008-10-20 | 22:20:32

Uggla syntes på Sture

idag var det dags för jobb på Stureplansgallerian, det var flott. tyvärr sålde jag inget men fan det blir bättre imorrn. det var kul att vara på Stureplansgallerian, det var länge sedan jag var där. och med mitt fantastiska lokalsinne tog de en stund innan jag började känna igen mig hehe. men till de mer positiva, träffade vår VD idag. han tog i hand och så presenterade jag mig. Jaha dig har jag hört mycket om! hehe sa jag.. det lät ju bra... men han sa att det bara var positiva saker =D

I övrigt så var det kändistätt på Sture kan man säga. Tone från vädret såg jag redan vid tio tiden.. sen rullade det bara på. linda bengtsing, per moberg, sportkommentator från canalplus och ett par skådisar. Dagens cooling var ju Magnus Uggla haha han är ju bra ball. stort hår, pilotbrillor, tajta kläder, lite halv chabbig luffsade han förbi vårt stand.. tyvärr hann jag inte pitcha men aa kommer han igen då jäklar.. för han tittade bra mycket så han kanske är sugen..

2008-10-19 | 21:29:54

Dolda kameran

Igår var en intressant dag på jobbet. Jobbade igår själv på Fältöversten vid östermalm. allt gick väl som vanligt..ja körde på mitt vanliga race, jag frågade om folk hade American Express. det kom fram en kille och sa:

 -Har du American Express?
- Ja det har jag, sa jag.. har du American Express?
- Har du American Express..säger människan igen.
- Är du intersserad av ett kort, frågar jag..
- Är du intresserad av ett kort, säger karln igen.

 Ja ni fattar principen, människan härmade mig vad jag än gjorde. Jag började bli irriterad, antingen är människan störd och tänker hoppa på mig eller så drygar han sig. men han gav sig inte,. jag försökte fortsätta jobba men han följde efter mig. till sist verkade situationen mer jobbig än rolig, ja började nästan känna mig lite hotad, eller typ rädd snarare, va fan det kan ju vara nått psyko..ja varande honom att går han inte så kallar jag på vakterna.

vad tror ni hade gjorde.. jo härmade mig! ja teckande åt killarna på sushirestaurangen att kalla på vakterna så de kom rätt snabbt. då såg de att de stod en kille bakom mig som höll en kamera under sin jacka, och placerad en bit ifrån fanns en annan kamera.. det var tydligen något jäkla tv-program..typ dolda kameran.. Ja var pissarg!! inte ett dugg kul.. för det första får vi inte bli filmade eller fotograferade, det är American Express regler då alla kunder är anonyma..

suck, såhär i efterhand är det rätt roligt..men inte just då..

2008-10-16 | 21:37:33

En Afterwork

Igår kväll var min första Afterwork med jobbet - det var kul. vi var inte så många, jag malin vår teamcoach Sara och norsken Lars Christian (chefen). vi var på Sky Bar i Sas Radisson hotellet där vid centralen, det var flott och soft. jag var egentligen alldeles för trött för att ta till mig livets dryck hahha men om det bjuds va ska man göra?

Sara bjöd på cider och sen vare tjejsnack och fniss innan chefen kom. Sara berättade om ett tidigare förhållande hon haft en kille som bjudit med henne till rom på semester, han pejjade rubb och stubb och sedan friade han på spanska trappan!!! helllooooo vadå överromtantiskt!!! ja dog, men det höll inte sedan men själva grejen var ju liksom Italien - Rom - spanska trappan och ett frieri..

Ialf när Lars Christian kom bjöd han på goojävla drinkarna och sen vare norge vs sverige resten av kvällen. Vilka skådisar är bäst/snyggast osv, vilka filmer är bäst osv osv. det var riktigt kul. Sedan skulle han lära sig att säga sju sjösjuka sjömän... det låter ju helt gaaalet med norsk brytning hahha

det blev inte så sent men tillräckligt, jag var lite halvfull när jag kom hem, det snurrade en del när jag gick o la mig.. och det var inte underbart att kliva upp i morse heller..

2008-10-16 | 21:11:09

Staaf - när blev det populärt?

Min tid här i Stockholm har vid X-antal tillfällen kretsat runt mitt efternamn. ja sedan när har någon bytt sig vad jag heter i efternamn? Staaf, det är ju inte direkt vanligt vad jag förstått men fan varenda kotte verkar ju heta det här.. eller snarare känner någon som heter Staaf.

Inte att överdriva är det tio stycken som frågat om jag känner den, eller om jag är släkt med den, eller ja ser att du heter Staaf det var ju lite märkligt, jag har också någon i min bekantkräts som heter det.. jag ba Jahaa.. känner du den eller den? jag ba nää, jag är från Sundsvall hahha.

idag fick jag  träffa en Staaf, och inte vem som helst. en Per Staaf, den personen har jag hört mest om. Han har varit bäste säljare för Telenor i sju månader i rad och totalt överlägsen säljare.. han kom förbi mig idag. han var speciell, skum eller snarare var han nog bara nyfiken.. han frågade tillomed om jag ville börja jobbar för dem heheh.

Men det blev inte mycket mer av det..
2008-10-14 | 21:40:10

Stödstrumpa redan!?

när man har det yrke jag har så står man rätt mycket. exakt hela tiden rakt upp och ner på stengolv. det vill säga oskön position. vilken betyder onda fötter. idag hade jag så ont att jaq trodde seriöst att jag skulle hugga av mig fötterna. det fanns ingen återvändå ja dör nu. jag bytte skor hundra gånger spelade ingen roll. det blev tillsist en investering av ett par häldynor, ahh mjuka saker man sätter i hälen på skon. vilken befrielse!

sedan berättar Sara för mig att när man står mycket som vi gör måste man använda stödstrumpor för att inte råka ut för åderbrock!!! va fan usch åderbråck ska jag måste tänka på det redan nu... tydligen, när det börjar klia på låren då kan det vara dags att tänka om..så fan det blir att veva in på apoteket så småningom.

tänk hur man skall känna sig då. 22 år och nu måste man tänka på åderbråck också. japp det är kört!


2008-10-14 | 21:33:05

Ruta 22

min dagen före 22 årsdag spenderades i kära skönsberg med mina undebara vänner. alla var där som man brukar säga. och vilket firade det kunde inte bli bättre. tänk vilka fina vänner jag har, och såklart en helt undebar pojkvän =) fick en sådan fin servis att man åhh det finns liksom inte ord.

efter the big kalas var det bara att packa väskan och dra sig till Stockholm igen. verkligen snabba puckar. jag var riktigt blödig på kvällskvisten. allt hade gått så fort, jag hade inte hunnit med allt jag velat men en del, men åhh bara lite till kändes det som. jösses snyft snyft.

men när jag väl satt min fot i stockholm igen, blev det bra, det är min hemmaplan för tillfället. det känns ju riktigt bra.

Ruta 22 i Stockholm är fan inte fy skam!

blir riktigt roligt när ni får komma och hälsa på mig! =D
2008-10-14 | 21:28:21

hemma i s-vall

Oj vilken härlig helg, så skönt att vara hemma, men det gick ju så himla fort. blev en sen fredag, kom ju till sundsvall halv tolv så där hann man inte göra så värst mycket. emil kom tummlande hem runt tre tiden men då var man ju knappt vid medvetande hhehe. lördag var allt i allo dagen. jag och pappa var och rensade lite holkar och emil var på secret mission i stan hahha.. sedan blev det goomiddag hemma och sen bar det av till emil. lite snack där sedan var det bara att åka till E.ON Arena för ishockey!!!

jösses vad jag hade längtat, sittplats hade vi också, precis bakom målet. kanonbra. dock gick det ju inte riktigt lika bra för mitt kära lag men matchen var ju riktigt underhållande. Fick träffa Pilvi också=) vilken lycka. sedan bar det av till bella för vin och ostkväll. ojoj vilken höjdare, lars blev kalas så va fan stämmningen var det inge fel på.

söndag var the big day..
2008-10-08 | 21:32:10

Det rullar i Sthlm

Tjena friends! jösses vilken dålig uppdatering men jag skyller på jobbet hahha det låter bättre än tidigare då man liksom inte hade jobb och gick och letade nya rum i sin fyra hemma i S-vall. Är det någon som vill veta hur jag har det då hehhe..

det känns för det första väldigt långt hemifrån även fast jag inte saknat hemma så mycket än. jag vet att när jag kommer hem ser det precis lika dant ut som när jag lämnade det. inget att oroa sig för direkt. det enda jag saknar är ju mina friends så klart men ni bor ju snart på helt spridda platser såå..då saknar jag mammi o pappi och hockeyn såklart.

Appropå hockey så var jag på match igår. det var rikigt roligt. hockey ahh det värmde i hjärtat att se grabbarna =D men då blev det ju förlust, vilket bajs men det var roligt ändå. jag träffade några gamla sundsvallare som bott i sthlm länge men de var värsta trevliga =) så lite positivt fick man ändå ut av resan till hovet. är ju match i södertälje imorrn men vette tusan om jag hinner dit..lär ju sluta sent imorrn..

Ialf jobbet går fina fisken faktiskt, har ju jobbat nästan en vecka totalt. och inte för att skryta har jag sålt mest flera dagar, vilket känns riktigt bra =) häromdagen sålde jag till en hel familj, mamma, pappa, två söner och en syster, riktigt bra!

Imorgon hoppas jag att jag får åka på mässan i Älvsjö, Hem och Villa en riktigt stor mässa! där vill jag slå mitt rekord som är på just nu 6 sälj..

Hoppas allt är bra hemma, jag har tyvärr inga bilder inlagda på den här datorn än, men men.

På fredag kommer jag hem!

ciao
2008-10-02 | 21:54:18

Första dagen på jobbet

Idag har jag haft min första riktiga dag på jobbet. Jag har arbetat med Sara som jobbat för Face2Face i ett och ett halvt år. Jag sålde ett kort idag, men jag är inte nöjd än, det borde ha varit många fler, men man lär sig ju. Sara är riktigt duktig, hon har bra kunskap om allt och hon kan tricken eller vad jag skall säga. så hon låg lite före mig idag kan man säga.

men men jag lärde mig en hel del och tipsen har varit nyttiga, så man lär sig nya saker hela tiden. Det blir riktigt långa dagar men det är skönt att vara sysselsatt och kämpa på. Åt en riktigt god cesarsalld på Stinsen gallerian mm nästa gång får det bli chevreost :P

Annars mina kära vänner har det inte hänt mycket, jag trivs bra där jag bor och det funkar än så länge. det har ju bara gått två dagar hhehe. Hoppas ni mår bra hemma =). imorrn reser jag till falun så då är jag borta en sväng igen.

Ciao
Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.