2009-09-29 | 15:02:59

Tisdag

Har inte spanat in mina bilder på kameran från helgen. Jag spar det. Tror inte blev så spännande ändå. Härlig helg måste jag säga. trots en liten miss på efterätten (som jag kommer ordna upp till min födelsedag..) och att Dogge var Sämst på Oscars.

Men härligt att träffa alla och snacka som förr igen. Helgen gick som väntat undan av farten. Vi hann inte mer än gå ut innan det var Tacos hos Bella på lördag och sen blev det söndag med promenader, gomiddag och lugna gatan. 



Måndag öppnade med ett uppvaknade 04.30 emil skulle hem så det var bara att börna ner på station och lämna av han igen. Tråkigt. Hem och sov innan mobilen ringde. Skitläskigt när det ringer och man sover sjukt tungt. Infarkten är verkligen nära och det känns som man vaknat upp från de döda. 

Godmorgon Erica hör man i bakgrunden.
Själv försöker man lokalisera vem är det som pratar i örat på mig. Men jag kommer på det och hon som ringde var från rekryteringen.
Jag undrar om du kan jobba idag från 9.30-21.00?
Ja få se, mitt späckade schema så. Haha ja klart jag kan. Sedan måste jag alltid upprepa allt när de ringer såhär. Alltså idag menar du, den tiden, på det huset. Okej.

Det var bara att gå upp och dra iväg. Härligt ändå.
Nu äre tisdag. Träning och faktiskt jobb igen. Denna vecka har börjat rätt bra ändå. Fyllde i mina kassakort för första gången idag på nätet. Fatta inte mycket, mycket info, dåligt och krångligt men ja lär väl mig. Inget svar än så jag måste väl höra av mig så inte pappren ligger i någon sopkorg i Solna..

Besvärligt såntdär. Ge mig pengar!

Aja synes 

2009-09-25 | 17:41:59

I´m going Out!


Med dessa två plus grabs.
2009-09-24 | 16:23:55

Förbereder


Tror det blir något i den här stilen imorgon..

Idag.

  • Varit på ungdomsmottagningen. Blodtryck bra. Vikt lite mer. Hoppas det är muskler efter träning.
  • Apoteket.
  • Birsta.
  • Införskaffat mig två nya halsband från HM.
  • En liten väska för imorgon
  • Sökt jobbet.
  • Läst 64 sidor Nedsläpp inför ikväll.
  • Ätit en äppelkaka bit. God.
  • Ätit en pepparkaka. Ja det är väl dags att börja.
  • Pratat med Emil som anländer imorgon.
  • Nu laddar jag för match. Kl. 18 åker jag

 

 

2009-09-23 | 23:37:34

maraton

åh jag är fortfarande vaken. Helt otroligt. igår somna jag innan halv elva. fick rejäl sömn i natt så det kanske är därför. Erik var inte allt för oväntat sen till gymmet idag. men det gick ju fint ändå. vi tränade och snackade på. Decker kanske kommer ner på fredag. Ojoj. Spännande värre vore det om han också kom ner. När sågs vi senast? nyår 2008?.

Efter träning har jag pratat nödvändigheter med Isabelle i lite mer än en timme. Mina öron är stela, ibland röda, ibland matta. men jag antar at t detta är normalt vid frekvent talade i mobilen. Nästa gång skall jag testa headsetet..igen.

I övrigt, ätade, tror jag har binikimask eller nått. gör inget annat än äter. Har arbetat vidare på en ny ansökan den skall in senast fredag så imorrn ska den bli klar. Imorgon som jag även skall till ungdomsmottagningen. Hon första kvinnan som ringde sa att jag egentligen inte skulle dit eftersom jag fyllt 22 och snart 23. Jag var tydligen för gammal så egentligen skulle jag till barnmorskan el nått på sjukhuset. Fan man är gammal för allt. men ja fick gå till vanliga så det var väl bra.

Har nu haft maraton på Sex and the City. Det hör inte till vanligheterna att jag ser på DVD själv..men ja kom ju på att jag kan ju sätta in den i datorn. och då fastnade jag (har ingen dosa till min dvd..måste köpa en ny) vet inte hur många avsnitt jag sett. ett avsnitt kände jag inte ens igen. Seriöst.


jag har bäddat in duntäcket idag.

jag obeserverar att det finns en mygga i mitt rum! men ja vågar inte döda den. Kommer vakna upp med ett bett. tycker det är lite äckligt det där med att slå ihjäl dem så blir det lite rester av dem kvar antingen på mig eller på min hud.. el ja det är ju samma. fattar. aja.

jag noterar även att bella  tyckte jag var äcklig idag. Väl befogat. jag vet inte riktigt vad som tog åt mig. men moderkaka, gröt och äppelmos hamnade i någon slags symbios där. skumt.


Erik och Decker i en av våra kvällar då vi var i 18-årsåldern. Åh så härligt det var!


kvällarna kunde se ut såhär då.


vi ser inte ut att ha blivit någe äldre :P

2009-09-23 | 15:59:20

Italienskt och Spanskt











































Här har jag tagit fram lite gamla hedliga bilder från förr. Ja förr. Verkar som de är från 2007.. endel stod det datum 2005 men det kändes väl lite väl länge sedan eller kan det stämma? I alla fall här är våra Italienska och Spanska middagar där maten är på topp vinet är gott och humöret helt på topp. Oj rim.

Galnare kvällar får man leta efter men tror det här är bland de roligaste kvällar vi haft tillsammans. Bilderna är härliga och det behövs mer sådant tycker jag. På fredag är vi alla samlade förhoppningsvis. Jag, Bella och Bus, få se om Lars hänger på. Att få ansluta med Moppa, Fredde, Sasa och Decker på kvällen kommer förmodligen bli minnesvärt. Om inte annat så drar vi på Max och snackar lite.

Tror det blir fina fisken. Bella och Bus åker redan hem imorgon. Underbart :D Måste nog kila ner på stan/birsta och spana lite. Trots att jag har en massa kläder nu. Men drycken och en väska är ett måste. Hehe.

Ser framemot helgen Vänner!
2009-09-22 | 15:38:47

klipp klipp







Åkte iväg och kapade av lite hår.
2009-09-21 | 22:21:53

My better


Mina bästa. Midsommar 05


Igår kväll kom ett sammanbrott som var mer helvete än himmel. Jag väntade mig ett sådant utbrott efter en tid som arbetslös. Man ser inget hopp, man letar och söker, finner man nått, duger man till nått, när kommer svaren, ska jag plugga eller fortsätta gnata. Skall ja se efter andra orter än sundsvall, uppsala, stockholm. Frågorna är tokmånga. Jag orkar inte bry mig om mitt sätt att skriva, om det är rättstavat, om meningar är uppbyggda på rätt sätt, duger mina meriter eller kan man ens kalla det så längre, ska det var klatchigt, strikt, finurligt eller kaxigt och rakt på sak, vad krävs för att få ett jobb?

äh. imorse när jag vaknade mådde jag bättre. Ibland är det skönt att få ur sig lite som sitter inne. Det gjorde susen och jag sökte ett jobb i Uppsala. Tog mig till gymmet på förmiddagen vilket var skönt de med. Träna ur sig lite och få mer energi till att fortsätta leta.

såg även att mitt namn dykt upp i tidningen imorse. Roligt. Det var för att jag tagit examen. Lite sent kanske men vad gör det. klippte ut och skall spara.

Fick mitt säsongskort idag. Hurra! På torsdag börjar ju härligheten. Visst känns det bra att ha något att se framemot när man går mot mörka tider.

Har tryckt i mig en kebabtallrik idag också. Jösses. men mamma var sugen så.

Snälla Jocke var förbi och tittade på min dator också. Var inga direkta fel utan han fixade och trixade lite smått. Vi hann inte prata så mycket men får hoppas att det blir något mer snart. När man tänker efter känns det dumt att man ses så sällan när man ändå bor i samma stad. man måste ta vara på sina fina vänner =)

Imorgon är det tidigt upp. Erik ville träna redan klockan halvnio så det blir att ställa klockan. Erik brukar ju inte direkt hålla tiden men det är bra för mig att komma igång tidigt så jag har träningen gjord.

Tisdag imorrn - snart torsdag.
2009-09-20 | 19:20:57

Lovley sunday

Har det hänt nått? Ja jag har jobbat. Härligt. In med pengarna! Sedan har jag och mamma varit och röstat. Sedan så sov jag på sängen. Trött med huvudvärk. Sedan tog jag och värmde hemlagad pizza. Nu surfas det och spelas Bingolotto. Rätt skönt faktiskt.

Imorgon är det ny vecka igen. Sjukt! Jag har varit ledig i en månad nu.. usch! Träning imorgon och fortsatt letande.


Me and lovley Bus.
2009-09-19 | 20:26:45

Shopping




Bruna skor med spännen och snörning från Monki á 500kr




Stövlar också med spänne á 399 kr. Butik känd..


Vinterskor, kanske inte allt för snygga, snyggare på. Helfodrat varmt och gott - á 249kr. Butik känd..


Topp randig Monki á 150kr Armband Åhléns á 39kr


Armbandet med mina örhängen också Åhléns.


Här är töntjag..

Jag har ingen som kunde ta bilder på mig i mina nya pjucks så det blev inga rättvisa bilder..Jag måste köpa en nya kamera helt klart..Ialf. Idag skulle jag åka och handla ett strykjärn åt mamma i birsta. Jag hade tänkt att kolla på en plånbok, alla mina kort ramlar ut hela tiden. Vilket de gjorde igår när jag och lars skulle till bion. Mitt i vägen. Kul.

Men någon plånbok kom jag ju inte direkt hem med. Tänkte att jag inte skulle åka till birsta utan vänta till veckan så jag hade något att göra liksom. Men nu kunde jag ju inte bara åka hem med ett strykjärn. Istället köpte jag skor. Hade ändå tänkt köpa nya vinterskor, stövlar och annat. Dåligt nöjd jag blev idag då?! Köpte två par skor på en butik jag inte direkt hade tänkt att köpa skor på... Men ah jag kom över stövlarna och vinterskorna där. Stövlarna var helt perfekt. Jag hatar att pröva sådana skor eftersom jag har så smala vader det blir ju 10 centimeters mellanrum i skaftet. Skitfult! Men dessa var det tajt helt perfekt. Inte allt för hög klack utan funkar i alla väder och snyggt till jeans. Vinterkängor är väl nått jag inte direkt vill lägga pengar på. Går i klackar, ballerina, eller annat skit i kylan vilket inte är så bra.

Men sedan dök curingskorna upp. De heter tydligen så. De satt faktiskt bra och varma som satan. de stod 499 kr på skylten så jag tänkte fan de är de väl värda ja slipper frysa i vinter.. Men när jag kom fram till kassan sa hon 249 för dem. Hurra!

De absolut snyggaste skorna kom från underbara Monki. De var så trevliga där och övertygade mig om dessa skor. Inga 36 kvar inga i svart men en 37 fanns. Och de satt bra. Taget. Fick även med mig den randiga toppen som ja kollat på ett tag. Skönt med lössittande T-shirts. Hade ändå på mig den motsvarande från Monki så tjejen visste att den skulle sitta bra. Taget igen.

Sedan har jag fått dille på Pärlor nu. Köpte mig tre pärlörhängen senast och tyckte att det blev så fint så nu köpte jag mig ett armband i samma färg. Kanon.

Ooj kunde kommit hem med halsdukar, jeans och tjocktröjor men får hålla mig ett tag nu. Roligt ialf.

----> Flickan som lekte med elden Rekomenderas att se! Tai maten var tokgod. Dit måste vi gå fler gånger. Friterad annans gick inte av för hackor.

Hoppas Bella och Emma får roligt ikväll! och att de tar sig ut denna gång =)
2009-09-19 | 19:29:44

Varför Välja?



Imorgon är det kyrkoval. Förra gången det var kyrkoval så var det rekordåligt deltagande. Det verkar som att detta år är lite bättre men att det forfarande är väldigt många som inte tänker rösta. Många är dåligt pålästa och tror att rösta i kyrkovalet innebär att man är kristen och tror på gud, gudstjänser, bröllop osv.

Isället är kyrkans verksamhet så mycket bredare och innehåller bland annat, barn och ungdomsverksamhet, bistånd, misson, körsång men även frågor som gäller markrättigheter och rent dricksvatten i tredje världen, även stort arbete kring kris och katastrofberedskap.

Jag tycker att vi är privilegade som får rätten till att rösta. Jag tycker om att delta, trots att jag inte i detta avseende inte är stort insatt som en del vänner till mig som sitter i styrelser i Haninge bland annat. Min kunnighet är inte stor och politiken är så stor att det krävs många års arbete för att få den kunskap som krävs.

Som alltid när jag röstar väljer jag vilket block jag tillhör. Många vet inte ens det, men man brukar kunna ha en liten aning om hur man vill ha det i samhället och vilka man vill ska styra Sverige. Förra gången vi röstade i EU-valet förtidsröstade jag eftersom jag var bortrest under själva valdagen. Det var mycket prat om miljö, klimat frågan och Ipred lagen. Ett intressant ämne där vi tillsist fick fram ett röttEU deltagande från Sveriges sida. Även piratpartiet gick framåt framförallt från de ungas sida. Vilket jag tycker var bra. Det måste komma fram partier som är duktiga, proffsiga och kunniga i sitt ämne. Jag säger inte att Piratpartiet skall styra Sverige för deras avsnitt är Internet och dess rättigheter eftersom det är deras område. Vilka som styr över miljö, lagar, rättiheter och andra saker skall ett större parti med tyndpunkt för dessa frågor engagera sig i. Men jag ser att de kan samarbeta med just mindre partier som är Mer insatta i en fråga istället för hundra.

I varje fall röstar jag i första hand i Kyrkovalet 09 för att det finns Ett parti som försöker med alla medel för att ta sig in i Sveriges styrande. De försökte i Rikstadsvalet och gick starkt fram där, även EU valet var de där och deltog och de ser nog att de kan vinna många röster i Kyrkovalet eftersom så få deltar. Detta kan hjälpa dem få större makt.

Jag pratar självklart om Sverigedemokraterna. De vill också in i Svenska Kyrkan och röra om. Här i Sundsvall har de två representanter i fullmäktige. Där kräver man att kommunen med omdelbar verkan ska ta bort alla bidrag till invandrarföreningar nu och i framtiden - för att de är invandrare. Dock vill man behålla bidragen till alla Svenska föreningar i Sundsvall som får bidrag. Man vill alltså att invandrare skall glömma sitt ursprung och kultur och på så sätt bli så svenska som möjligt. Man anser från sverigedemokraterna att detta inte är kulturrasim utan tvärtom, att om invandrare blir försvenskade sker inga kulturkrockar.

Att detta inte ses som rasistisk från deras sida tyder helt enkelt på ren idioti från deras sida. Varför skall inte människor som kommer till Sverige få behålla sin kultur och sitt ursprung? Är alla andra kulturer dåliga kulturer? Skall du skolas in för att bli Svensk när du kommer till sverige? Skall detta bli tidsbesämt? Hur lång tid tar det att bli svensk?

Tyvärr finns det en del som tror på detta tankesätt och därför kommer deras anhängare att rösta. Alla partier som sitter i fullmäkige i Sundsvall vill inte att SD skall komma in mer och vill avslå deras förslag. Men vad händer om människor inte röstar.. Då kommer de skapa fler röser, få mer att säga till om..

Därför kommer jag rösta imorgon.
Mitt block är redan valt.
Och mitt val är så långt från det gulblåa partiet.
Det lyser Rött.
2009-09-18 | 15:20:14

Plockar´n


Spanar´n






Plockar´n

Några bilder för två veckor sedan. Var ute på Stornäset och spanade sedan åkte vi upp till Snägden och roffade åt oss en massa lingon.

Nu är jag redo och klar för bioochmiddagskvällmedlars snart.

Roligt att träffa erik idag på gymmet. Var nog flera månader sedan sist. Konstigt och läskigt sånt där. Men hade mådde ju fin fint så det var huvudsaken. Vi snackade även om en utgång next week. Självklart skall vi försöka med det!
2009-09-18 | 15:13:14

Moi



Tog en fjortisbild på mig just nu.
2009-09-17 | 19:28:22

Bio och middag.



Imorgon skall jag civillisera mig. Imorgon kör jag på stort. Det är ju biopremiär på Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden". Tror det kommer bli riktigt bra. Kommer säkert sitta och gömma händerna lite. Men hon är ju bra häftig Lisbeth Salander. Jag har inte läst böckerna i vanlig ordning. Men det struntar jag i.

Roligt med premiärer. Nästan fullsatt, popcornen i högsta hugg och spänning på topp. Var nog länge sedan jag gick på en vanlig bio i någon annan sal. Måste ju varit Watchman med emil i falun. Det var ju en höjdare. NOT. Jag och Lars skall även gå ut och äta innan bion. Vi har nog besämt oss för den uppfreschade Tairestaurangen. Ser ju riktigt fint ut. Ah vi får se. Gott blir det nog. En riktig VVV-dag trots att det fattas två individer..

I övrigt skall jag åka på gymmet igen imorgon. Blir fjärde dagen denna vecka. Moberg ville gymma så då kan man ju hänga på och köra en timme. Då känns det bra inför kvällens bravader. Fredag blir bra!

Var även hos Sussi igår och grattade Adde på 3årsdagen. Typ 15 dagar i efterskott men men. Jag körde på bubbeltema. Inte alkohol dock. det får vi vänta med några år. Utan massa badbomber, skum och djur med lödder i. Adde gillar att bada så jag tror han uppskattade min lilla gåva. Vi spelade även dataspel. Adde ville att jag skulle vara med honom istället för sussi. hmm ja vi spelade kanske tio olika banor där man var en nyckelpiga som skulle till ett hus. Roligt faktiskt. Men sen känner man att håller jag på med det här mer kommer jag bli lite tokig haha. Så fick jag sociala mig lite med sussi och clara. Clara som har vuxit som en galning. Ojoj. Spännde sånt där med barn!..
2009-09-15 | 16:05:26

Tisdag vare.



Tisdag rinner iväg som tusan. Attans också. Men förkylningen börjar ge med sig. hoppas jag. Igårkväll var den inte påväg bort. Frossan intog men idag så. Bekämpa med träning kanske funkar. Jag har ju inte hosta eller feber så då är det inte farligt.

Bella har gjort om sin blogg. Om jag så kunde något om design. Bajs. Får anlita någon jäkel att göra den snygg en vacker dag. Man va spelar det för roll när typ 10 per läser.. Aja.

Bella drömmer annars om hus. I övik. Jag var tvungen att kolla in marknaden på lägenheter i de stora städerna. Ojoj den marknaden är inte att leka med. Ska man ställa sig i en såndär köööö och betala 275 kr om år. Bara sisodär 220 000 som redan fanns där. Oddsen är höga.

Noterar att Rädisor är sjukt gott.
Även min Lingonsylt. eller snarare min lingon.

Jag känner mig drömmande för tillfället. Kommer bort i tanken, om en vardag fylld med måsten, post-it lappar på datorn och bord, möten, telefonsamtal, stressade luncher, chefer och medarbetare, hur skall jag hinna träna? vad ska jag laga för mat? ska jag köpa den där toppen imorgon eller ska jag vänta? lycka vid 25e varje månad, sorg över att se disken hemma men glad att sporten går kl 22 innan sömnen sätter in. Köpa inredningsgrejor, soffa, bord, stolar, blommor, kanske ha en balkong med krukväxter och kyddor.

Vardag vart är du?

2009-09-14 | 18:09:56

So far






























London - 09

Det märks att jag använt mig av en annan kamera på dessa bilder. Men minnerna är ju ändå härliga. Måndag igen, sprudlande har jag vandrat genom dagen. Hah. Vaknade upp med en lättare förskylning, tack emil. Men den har bekämpats på bästa sätt:

En promenad vid havet, fika, datorsittande, balkongvistelse, gym, ätande, äppelpajsmumsande, telefon och vila. Kommer säkerligen må bättre imorrn.

Har väl ändå fått lite gjort. Alla papper ÄR ÄNTLIGEN klar från mina arbetsgivare. Dåligt less på ett företag som tog tre veckor på sig att skicka tre papper. Men nu skall vi se om jag kan få några pengar ialf. Spännade det där. Fick en jobbtid också om två veckor..Hurra.

Annars en helt vanlig måndag. So far.

2009-09-13 | 21:26:24

Helgen


Istanbul -09

Helgen har gått i rasande fart. Mannen han bara komma hit innan han for lika fort. Tråkigt men sant. Emil och jag har haft det otroligt bra ialf. Promenader, sällskapsspel, tacos, myskvällar mm. Härligt att träffa familjen Maxén också.

Idag fick Emil även lite frilek med en kompis så jag åkte iväg till Birsta. Shopping igen. trodde det räckte i torsdags med bella. Men har kommit in i ett stim och det är ju mycket fint ute också. Hade även den fin fina tröjan som bella köpte i åtanke. Och visst när jag kom till HM fanns bara tre toppar kvar. En enda 36:a. Så ja bella jag köpte den. Åh så fin, fick även med mig en blusaktig sak och ett enkelt svart linne. Kom över lite örhängen också innan det var klart.

Skor, skor, skor jag vill ha massor av skor.. det finns mycket. Men lårhöga stövlar kommer det nog inte bli. tycker det är snyggt. men är man en halvmeter hög då har man typ inte så mycket ben att gå på heller.. Har lite utmanare ändå. Måste hitta ett par sköna vinterkängor också (tråkigt att tänka på det nu) men det är bra att ha om man inte vill halka omkring med klackar sedan. Får se vad plånboken säger..

Var in på MediaMarkt och kollade in min kamera idag. Priset var bra, känns lovande. Skall bara ta tag i det där..

Bella pratade om sitt långa hår..ptssss. jättelångt. Men jag vill gärna se hur det blev. Mitt hår börjar också bli långt. är inne i en "sätta upp håret i olika frisyer för att få det snyggt, med eller utan lugg" - period. Boooring sätta upp håret kan jag göra jämt ändå. Måste kapa det till något finare. Planerar en cut.
2009-09-11 | 19:11:24

State Of

Klockan har tickat över sju. Sprudlande dag. ne inte direkt. Den försvann på balkongen i stök och bök. Promenerat och handlat är väl det nödvändiga. Smink en annan.

Pratat med bella såklart. Tur att kattrackarn kom tillbaka. Skickade iväg en ansökan idag. Hurra.

Mötte, eller snarare läste om en själsfrände idag. Hm. sökte efter jobb. Kom in på en blogg. Vips hade jag läst min egen historia. Ung tjej, tyckte att hon borde ha gjort alla "rätt". Valt studier i stället för att annat. Pluggat duktigt. Tagit examen från medie och kommunikationsvetenskap, tillika Information och PR. Intresset låg inte på Informatörsyrket till en början. Utan istället Journalist. En svår bransch som gjorde att InfoPr var bättre, bredare och man kan ju även gå bakvägen dit för att nå de förstnämnda yrket.

Vips som det var lockade inte journalistyrket lika mycket. Intresset låg i Informatör. Problemet låg i att ung, utan tillräcklig erfarenhet gav samma resultat som mig. Inget jobb. Sökningar i massor.

Vi tackar för ditt intresse gällande ansökan som ----- men vi har valt att gå vidare med andra sökande.

Finns det något värre?!

Det var ialf intressant att läsa. Vi kanske blir friends? jag lämnade en kommentar.

Nu inväntar jag tjugoiåttaslaget om det finns något sådant. Då kommer mannen hem. Nice

2009-09-10 | 13:11:50

sammandrag


Om livet såg ut såhär varje dag...

Jag sitter ju ändå här och väntar. Bella håller på att greja. skall bli roligt att gå på stan och fika lite.
Man är ju som för det mesta tillgänglig i dessa tider. Jag får ångest över att dagarna och veckorna går så fort. Vad pysslar jag med egenligen. Tiden räcker inte till och ändå är jag ledig..

Denna vecka. Hitills.
Plockat 6 liter lingon.
Varit på hockey.
Tränat
och Tränat.
Skrivit klart ett personligt brev.
Varit och ätit sushi med Maria.
Gått på stan.
Promenerat med stavarna.
Beställt tid med en gyminstruktör - här skall arbetas vidare.
Köpt nytt gymkort.
Pratat i telefon.
Handlat.
Lagat mat.
Skjutsat pappa överallt.
Myst på balkongen.
Facebookat.
Läst bloggar.
Tittat på Sport.
Vägrat Idol.

Man hinner mycket när man har tid. Eller...

Inte gjort.
Bloggat.
Lagt upp bilder.
Sökt mer jobb.
Spelat minigolf.
Köpt årskort.
Beställt kort.
Tränat mer.
Köpt kamera

Förbereder för.
Fika snart!
Gå på stan.
Pizza i eftermiddag.
Emils hemkomst imorgon.
Få iväg den där ansökan.

Längtar till.
Det dyker upp!
F...
En massa saker.
Mallis

Fyra dagar kan innehålla mycket ändå.
2009-09-10 | 12:45:17

fika.



Idag skall mupparna inta stan.
2009-09-07 | 17:51:43

Maxenart tar sig framåt.


Photoshopbild.




Under arbete






hahah! äckligast.





Tycker Emil tar sig fram med jättekliv denna höst. Han arbetar stenhårt långa dagar nästan hela veckan. Och visst ger det resultat. Allt görs i olika bildprogram som photoshop och andra svåra saker. Sitta och rita på en platta eller forma, dra, strecka, måla i program där man fixerar med hjälp av musen. jobbigt värre.

Håller tummarna extra hårt här framöver så skall det bli riktigt roligt och spännande snart...

More to come
2009-09-04 | 19:04:04

kattlådan.


Om en kvart börjar jag spatsera bort till Kattlådan. Eller det nya hockeytemplet i stan (?) som de sa häromdagen. Jag skulle väl säga Gärde.

Får se om jag träffar nån jag känner. Ser lite tunt ut en fredagkväll. Men vad gör man inte för laget.

Timrå - Brynäs.
Sca Cup.
Vilken höjdare...

Funderade nästan på att stanna hemma och se Golden Leage.
Men jag har ju faktiskt köpt biljett också.

synes
2009-09-03 | 15:58:52

My best wishes to you



Min fina vän. Lycklig och glad över nyheten. En vecka har gått och jag har tänkt på er. Nu har det också blivit offeciellt. Lyckönskningarna är i massor och visst borde de så också vara. Två underbart fina människor har nu blivit tre.

Jag kopierar din text för den var perfekt skriven.


We have a new member in our family!!! ♥ ♥ :-))

Our amazing Baby Boy was born on the 27th of August 2009
in Oulu, Finland.
The important measurements were:
weight 4010g and height 51cm.
We have no words to describe the happiness and joy he has
brought to our lives!!!!! ♥ ♥ ♥ =)))

Pilvi & Kimmo

Grattis än en gång. Jag längtar tills vi ses nästa gång!

2009-09-01 | 15:17:40

5 år och 4 månader



1 september idag. Alltid när det är den första så är det ju vår dag. Halleluja! Så idag har vi hängt ihop i hela 5 år och 4 månader!

Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.