2009-10-21 | 19:27:55

Nada.













Idag har varit en sjukt lång dag. Antingen så började dagen tidigt eller så är det bara såhär i allmänhet. Åtta imorse kravlade jag mig upp, stelare än någonsin klagade jag över min axel som inte vill ge med sig än. Ingen träning. Men väl har jag bokat en grej, åker till skogarna* imorrn.. sedan har jag ringt Casinot och lämnat in en ansökan. Två jobbansökningar denna vecka känns bra.

Pappa och jag åkte iväg i dimman till Stornäset på Alnön. Det var kallt, dimmigt, grått och innehöll inte allt för många fåglar. Men en duvhök, sparvhök, svan, mås och knipor blev det. Fikat var istället på topp. Leverpastejsmackor, te och lite pepparkakor. Perfekt.

Sedan tog det inte mycket fart. Pratade med Bella lite ialf, alltid kul. Men sen. Ne jag får längta till imorgon istället.
3 Kommentarer
Bella:

Hej hopp! JAg kommer hem i helgen " as usual" eftersom ja inte kanske kommer hem på två tre veckor nästa gång. om du vill hitt på nå skojj på lördag så e ja free as a bird. fan nu ska ja forsätta plugga kuktermer. va rörd jag blev av ditt inlägg. "pratat me bella, alltid kul" å hoppas ryggen är bättre. läste inlägget nedan. ha missat det. sen funderade ja om du skulle vilja komma hit näst nästa helg om du inte är upptagen. du kan ju bo hos emma för här vill du inte bo. Tänkte att vi tre kunde umgås.

2009-10-21 | 23:03:43
URL: http://hazardmissb.blogg.se/
Åsa:

hehe. ja det kanske gjorde det. Men jag älskar att äta kex och olika ostar och sånt. Så det var väl det jag vill få sagt. hehe=)

2009-10-26 | 17:20:35
URL: http://virginias.blogg.se/
Åsa:

Haha, nu såg jag vad du menade. När du skrev sex i komentarerna läste jag kex iaf. Nu såg jag vad det stod. hhaha. ja det läst lite speciellt:)

2009-10-26 | 18:21:40
URL: http://virginias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.