2010-04-21 | 15:29:42

Det finns en Mening.Tänk att livet är fullt med händelser som har en mening. Det är mening att detta skall hända. Och man slutar aldrig förvånas. Inte idag heller. Ett glatt samtal och det kändes direkt att det är någon mening med detta samtal också. På fredag förmiddag får vi veta om så är fallet. Spännande!

Fler saker som har en mening. Att jag tror Isabelle skall få åka till London. Askmolnet har dragit sin kos och klockan 8 imorgon hoppas jag att du får åka. Det måste ju vara meningen att du bokade det smarta datumet. Inte sant?

Sista april ser ut att vara räddat också. Jag och Bella har bokat bord på Invito - god mat och drinkar i baren efter det. Blir fint.

1 maj och vår årsdag börjar arta sig riktigt bra också. Har bokat tid för helkroppsmassage för oss båda. Otroligt skönt, skall handla hem lite vin och goda saker får vi en riktigt trevlig dag också.


On repeat: Telephone - Lady Gaga VS Beyonce.

1 Kommentarer
Isabelle:

Det glada samtalet, kan de ha handlat om en lägenhet mån tro? Ja men du vet ju ja kanske sitter uppe i luften imörrna! och invito e bokat. herregud sånt flyt man har...peppar peppar

2010-04-21 | 20:30:38
URL: http://isabelleljungblom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Valfritt innehåll, t ex text, bilder m.m.